Уторак, 20. новембар 2007.

Седма седница Одбора за односе са Србима изван Србије

Одбор за односе са Србима изван Србије одржао је Седму седницу 20. новембра, којој је председавао председник Одбора Бранимир Ђокић.Одбор за односе са Србима изван Србије одржао је Седму седницу 20. новембра, којој је председавао председник Одбора Бранимир Ђокић.

Чланови Одбора су размортили и усвојили Одлуку о утврђивању броја и именовању чланова пододбора Одбора за односе са Србима изван Србије, а које су предложиле посланичке групе у Народној скупштини.

Чланови Одбора су једногласно подржали предлог да Бранимир Ђокић, председник Одбора и Чедомир Петковић, заменик председника Одбора, по положају буду чланови пододбора.

За чланове Пододбора за економска питања дијаспоре изабрани народни посланици Иван Јовановић, Жарко Пивац, Милован Марковић, Милорад Крстин, Милан Шкрбић, Гојко Радић, Драган Шормаз и Милетић Михајловић.

За чланове Пододбора за просветну и научну сарадњу матице и дијаспоре изабрани су народни посланици Милован Марковић, Никола Лазић, Драган Марковић, Милорад Крстин, Зорица Стевановић, Ненад Прокић, Јамина Милошевишћ и Милољуб Албијанић. .

За чланове Пододбора за културну и спортску сарадњу матице и дијаспоре изабрани су народни посланици Радослав Миловановић, Жељко Томић, Јасмина Милошевић, Душан Мрвош, Драгољуб Симоновић, Милан Шкрбић, Драган Марковић, Ненад Прокић, Звонимир Стевић, Милетић Михајловић и Милољуб Албијанић.

За чланове Пододбора за статусна питања дијаспоре изабрани су народни посланици Горан Стефановић, Драган Шормаз, Жељко Томић, Зорица Стевановић, Радиша Илић, Драгољуб Симоновић, Звонимир Стевић и Гојко Радић.


Одбори везани за ову активностПретходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
петак, 1. децембар
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја