Понедељак, 5. новембар 2007. - Среда, 7. новембар 2007.

Друга седница Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007.години

За Другу седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, коју је председник Народне скупштине Оливер Дулић отворио 5. новембра, одмах по завршетку Прве седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, усвојен је следећи дневни ред: 1. Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске заједнице о олакшаној процедури за издавање виза, који је поднела Влада,2. Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске заједнице о реадмисији лица која незаконито бораве, који је поднела Влада,3. Предлог закона о потврђивању Споразума између Савета министара Србије и Црне Горе и Владе Републике Француске о враћању и прихватању лица у нерегуларној ситуацији, са Протоколом, који је поднела Влада.За Другу седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, коју је председник Народне скупштине Оливер Дулић отворио 5. новембра, одмах по завршетку Прве седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, усвојен је следећи дневни ред:

1. Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и
Европске заједнице о олакшаној процедури за издавање виза, који је
поднела Влада,

2. Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске заједнице о реадмисији лица која незаконито бораве, који је поднела Влада,

3. Предлог закона о потврђивању Споразума између Савета министара Србије и Црне Горе и Владе Републике Француске о враћању и прихватању лица у нерегуларној ситуацији, са Протоколом, који је поднела Влада.


Првог дана рада Народна скупштина је отворила заједнички јединствени претрес о предлозима три закона о потврђивању споразума. Народни посланици су поставили више питања Влади и затражили обавештења о појединим актуелним питањима.


Другог дана рада, 6. новембра, Народна скупштина је водила заједнички јединствени претрес о Предлогу закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске заједнице о олакшаној процедури за издавање виза, Предлогу закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске заједнице о реадмисији лица која незаконито бораве и Предлогу закона о потврђивању Споразума између Савета министара Србије и Црне Горе и Владе Републике Француске о враћању и прихватању лица у нерегуларној ситуацији.


Дан за гласање


У преподневном делу рада, 7. новембра, Народна скупштина је закључила јединствени претрес о предлозима свих тачака дневног реда седнице.

Председник Народне скупштине Оливер Дулић је, по завршетку расправе, одредио Дан за гласање са почетком у 12 часова.

У Дану за гласање Народна скупштина је усвојила у целини Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске заједнице о олакшаној процедури за издавање виза, Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске заједнице о реадмисији лица која незаконито бораве и Предлог закона о потврђивању Споразума између Савета министара Србије и Црне Горе и Владе Републике Француске о враћању и прихватању лица у нерегуларној ситуацији, са Протоколом.

Пошто је Народна скупштина обавила разматрање свих тачака дневног реда и одлучивање о њима, председник Народне скупштине Оливер Дулић је закључио Другу седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
уторак, 7. фебруар

Цео календар догађаја