Понедељак, 14. новембар 2011.

Сазвана Трећа седница Другог редовног заседања Народне скупштине у 2011. години

Председница Народне скупштине проф. др Славица Ђукић Дејановић сазвала је Трећу седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2011. години, за четвртак, 17. новембар 2011. године, са почетком у 14.00 часова.


Председница Народне скупштине предложила је да се на овој седници разматра 20 тачака дневног реда и то: Предлог закона о рехабилитацији, Предлог закона о изменама и допунама Закона о ванредним ситуацијама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о полицији, Предлог закона о изменама и допунама Закона о државним и другим празницима у Републици Србији, Предлог закона о изменама и допунама Закона о платама у државним органима и јавним службама, Предлог закона о тржишном надзору, Предлог закона о здравственој исправности предмета опште употребе, Предлог закона о изменама и допунама Закона о биоцидним производима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о хемикалијама, које је поднела Влада.

Председница је предложила да се на овој седници разматрају и Предлог закона о потврђивању Међународне конвенције о поморским привилегијама и хипотекама, Предлог закона о потврђивању Споразума о међународном превозу лакокварљивих намирница и специјалним средствима за њихов превоз (АТП), као и Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Државе Кувајт, Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Републике Јерменије, Предлог закона о потврђивању Уговора између Владе Републике Србије и Владе Републике Француске о сарадњи у области одбране и статусу њихових снага, Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи у области одбране између Владе Републике Србије и Владе Црне Горе, Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Црне Горе о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Индонезије о подстицању и узајамној заштити улагања, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Савјета министара Босне и Херцеговине о привременом запошљавању држављана Републике Србије у Босни и Херцеговини и држављана Босне и Херцеговине у Републици Србији, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџан о сарадњи у области заштите животне средине, које је поднела Влада.

Предложено је да се разматра и Предлог за избор изборног члана првог састава Државног већа тужилаца из реда адвоката, који је поднела Адвокатска комора Србије.

Седница ће се одржати у Дому Народне скупштине Републике Србије,Трг Николе Пашића 13.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
недеља, 24. септембар
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја