Среда, 8. фебруар 2023.

Четврта седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, започетој 7. фебруара и настављеној 8. фебруара 2023. године, разматрана је Информација и више извештаја о раду Министарства привреде:


  1. Информација о раду Министарства привреде за период октобар-децембар 2022. године;
  2. Извештај Министарства привреде о стању поступка приватизације за јул 2022. године ;
  3. Извештај Министарства привреде о стању поступка приватизације за август 2022. године;
  4. Извештај Министарства привреде о стању поступка приватизације за октобар 2022. године;
  5. Извештај Министарства привреде о стању поступка приватизације за новембар 2022. године;
  6. Извештај Министарства привреде о стању поступка приватизације за децембар 2022. године;
  7. Разно.
Акте дневног реда седнице Одбору је представио државни секретар министaрства привреде Дарко Митровић.

Након расправе која је уследила, чланови Одбора већином гласова усвојили су наведену Информацију о раду и извештаје Министарства привреде.

У наставку седнице, 8. фебруара, одређене су народнe посланицe Снежана Пауновић и др Александра Томић, као представнице Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику у Комисији за спровођење поступка за избор кандидата за чланове Савета Агенције за енергетику Републике Србије, о чему ће Одбор обавестити Министарство рударства и енергетике.

Седници је председавао председник Одбора Дејан Раденковић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова: др Живан Бајић, Далибор Јекић, Далибор Шћекић, Никола Нешић, Верољуб Арсић, др Александра Томић, Зоран Томић, Никола Радосављевић, мр Нинослав Ерић, Радован Тврдишић, Зоран Сандић, Зоран Зечевић, Живота Старчевић и Ђорђе Станковић.


Одбори везани за ову активност


Видео (2)

Уторак, 7. фебруар 2023. | Четврта седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику 07.02.2023.

Среда, 8. фебруар 2023. | наставaк Четврте седнице Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику 08.02.2023.