Уторак, 18. јул 2006. - Среда, 19. јул 2006.

Четврто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2006. години

За Четврто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2006. години, које је председник Народне скупштине Предраг Марковић сазвао, на Захтев 103 народна посланика, за уторак,18. јул, са почетком у 10 часова, утврђен је следећи дневни ред: 1. Предлог закона о изменама и допунама Закона о радиодифузији, који су поднели народни посланици Светлана Стојановић, Вукосав Томашевић, Мирослав Јанковић, Рајко Баралић, Есад Џуџевић, Никола Јовановић и Мирослава Гушић,2. Предлог одлуке о организацији и раду Службе Народне скупштине Републике Србије, који је поднео Административни одбор Народне скупштине,3. Предлог одлуке о избору члана Савета Народне банке Србије, који је поднео Одбор за финансије Народне скупштине,4. Избор члана Националног савета за високо образовање, на основу предлога Конференције универзитета Србије.За Четврто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2006. години, које је председник Народне скупштине Предраг Марковић сазвао, на Захтев 103 народна посланика, за уторак,18. јул, са почетком у 10 часова, утврђен је следећи дневни ред:

1. Предлог закона о изменама и допунама Закона о радиодифузији, који су поднели народни посланици Светлана Стојановић, Вукосав Томашевић, Мирослав Јанковић, Рајко Баралић, Есад Џуџевић, Никола Јовановић и Мирослава Гушић,

2. Предлог одлуке о организацији и раду Службе Народне скупштине Републике Србије, који је поднео Административни одбор Народне скупштине,

3. Предлог одлуке о избору члана Савета Народне банке Србије, који је поднео Одбор за финансије Народне скупштине,

4. Избор члана Националног савета за високо образовање, на основу предлога Конференције универзитета Србије.

Првог дана рада, Народна скупштина је обавила претрес у начелу о Предлогу закона о изменама и допунама Закона о радиодифузији и о предлозима одлука о организацији и раду Службе Народне скупштине Републике Србије, о избору члана Савета Народне банке Србије и о избору члана Националног савета за високо образовање.

Другог дана рада (19.јул), пошто је обавила претрес у појединостима о Предлогу закона о изменама и допунама Закона о радиодифузији, Народна скупштина, је у наставку рада, у Дану за гласање, усвојила у целини Предлог закона о изменама и допунама Закона о радиодифузији и Предлог одлуке о организацији и раду Службе Народне скупштине Републике Србије.

Народна скупштина је изабрала др Борка Крстића за члана Савета Народне банке Србије и др Оскара Ковача за члана Националног савета за високо образовање.

Пошто је Народна скупштина обавила разматрање свих тачака дневног реда и одлучивање о њима, председник Предраг Марковић је закључио Четврто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2006. години.


Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
среда, 1. децембар

Цео календар догађаја