Центар за посетиоце

 • Петак, 15. јун 2007.

  Стажистима у Народној скупштини подељене дипломе

  Секретар Народне скупштине Републике Србије Тамара Стојчевић уручила је данас у Дому Народне скупштине Србије дипломе студентима за успешно учешће у програму “Студентска пракса”, која је обављена у Парламенту од октобра 2006. до краја фебруара 2007. године.

 • Среда, 25. април 2007.

  Посета руских студената, научника и новинара Народној скупштини

  Група руских студената, младих научника и новинара која је узела учешће на манифестацији „Дани Русије на Универзитету у Београду“, која је одржана од 23. до 25. априла 2007. године, посетила је и Дом Народне скупштине Републике Србије.

 • Четвртак, 29. март 2007.

  Разговор народних посланика са студентима

  Посланици у Народној скупштини Републике Србије Гордана Чомић, Сузана Грубјешић, Милош Јевтић, Раде Обрадовић, Оливер Дулић и Ненад Прокић разговарали су данас са студентима Београдске отворене школе о придруживању Србије Европској унији и улози Одбора за европске интеграције у том процесу.

 • Субота, 7. октобар 2006.

  Дечја недеља у Дому Народне скупштине

  Под покровитељством председника Народне скупштине Републике Србије Предрага Марковића, манифестација „Креда црта маштом“, одржана једанас, на платоу испред и у Дому Народне скупштине.

 • Петак, 29. септембар 2006.

  Додељене награде младим талентима

  Подржавајући активности које Република Србија спроводи са циљем подстицања и усавршавања младих, у Дому Народне скупштине Републике Србије одржана је свечана додела награда Фонда за младе таленте Републике Србије.

 • Уторак, 26. септембар 2006.

  Велико интересовање за разгледање изложбе старе српске књиге

  За манифестацију «Дани европске баштине», у Дому Народне скупштине Републике Србије приређена је изложба на којој је изложен избор из збирке старе српске књиге из библиотечког фонда Дома Народне скупштине.

 • Субота, 9. септембар 2006.

  «Дани европске баштине» у Дому Народне скушпштине

  У оквиру манифестације „Дани европске баштине“, у којој Народна скупштина Републике Србије учествује по трећи пут, у Дому Народне скупштине на Тргу Николе Пашића отворена је изложба под називом „Збирка старе српске књиге“.

 • Петак, 8. септембар 2006.

  Представници медија обишли Дом Народне скупштине

  Представници медија имали су данас прилику да уз стручног водича протокола Народне скупштине Републике Србије обиђу и упознају се детаљније са историјатом здања Дома Народне скупштине на Тргу Николе Пашића, које је Одлуком Народне скупштине о преузимању надлежности од некадашње Државне заједнице Србија и Црна Гора постала Дом највишег законодавног тела у Србији.

 • Понедељак, 24. јул 2006.

  Студенти и ђаци из Канаде посетили Народну скупштину

  У организацији Матице исељеника Србије, наши ђаци и студенти који живе у Канади посетили су данас Народну скупштину.

 • Понедељак, 24. јул 2006.

  „Отворена скупштина“

  У недељу, 23. јула, после свечаног подизања државних застава Србије, зграду Народне скупштине Републике Србије на Тргу Николе Пашића посетило је преко 2.000 грађана који су обишли део здања и видели први пут постављене грбове Србије у скупштинским салама.

 • Недеља, 23. јул 2006.

  Народна скупштина од данас и у згради на Тргу Николе Пашића

  Данас, у недељу 23. јула 2006. године, пре подне у 10 часова, свечано су уз интонирање химне, подигнуте државне заставе Републике Србије на јарболе испред зграде Народне скупштине (бивше Савезне скупштине) на тргу Николе Пашића.

 • Среда, 21. јун 2006.

  Завршено такмичење у писању есеја

  У оквиру сарадње Народне скупштине Републике Србије и Мисије ОЕБС-а, и ове године као и претходних у Народној скупштини организована је додела награда победницима традиционалног ОЕБС-овог такмичења у писању есеја.

 • Субота, 17. јун 2006.

  Одржана симулација парламентарне дебате

  У оквиру пружања подршке младима и њиховог упознавања са парламентарном процедуром, Народна скупштина Републике Србије, у сарадњи са невладином организацијом Центар за развој парламентарне дебате (ЦРПД), организовала је симулацију парламентарне дебате за активисте ове невладине организације.

 • Петак, 16. јун 2006.

  Завршен овогодишњи Програм стажирања у Народној скупштини

  Четврта генерација студената који су стажирали у Народној скупштини данас је свечано обележила завршетак програма.

 • Петак, 24. фебруар 2006.

  Усвојен Пословник о раду Ученичког парламента Правно-биротехничке школе

  Ученици Правно-биротехничке школе „9.мај“ из Београда су на Шестој седници Ученичког парламента у школској 2005/06 години, одржаној у великој сали Народне скупштине Републике Србије, усвојили нови Пословник о раду Ученичког парламента.

 • Уторак, 14. фебруар 2006.

  Председник Народне скупштине уручио дипломе полазницима Програма стажирања

  Уочи Дана државности Републике Србије, председник Народне скупштине Предраг Марковић уручио је данас дипломе првој групи полазника Програма стажирања у 2006. години.

 • Понедељак, 13. фебруар 2006.

  Пета генерација студената стажира у Народној скупштини

  У Народној скупштини Републике Србије данас је одржан свечани пријем за десеторо студената који ће стажирати у Скупштини наредна четири месеца.

 • Петак, 9. септембар 2005.

  „Дани европске баштине“ у Народној скупштини

  Народна скупштина Републике Србије се и ове године на прикладан начин укључила у манифестацију „Дани европске баштине“ који се обележавају у Београду од 9. до 18. септембра.

 • Субота, 28. мај 2005.

  Годишњица „Дана отворених врата“

  Програм „Дан отворених врата“ у Народној скупштини је у суботу, 28. маја 2005. године, обележио годину дана од прве посете и редовног отварања ове институције за посетиоце.

 • Петак, 13. мај 2005.

  Ученици из Ужица у Скупштини Србије

  Председник Народне скупштине Републике Србије Предраг Марковић примио је, у петак 13. маја 2005. године, ученике и професоре Економске школе из Ужица.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
субота, 25. март
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току