Радна тела

 • Четвртак, 1. децембар 2022.

  Трећа седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници која је одржана 1. децембра 2022. године, чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове разматрали су предлог Владе Републике Србије за давање сагласности Oдбора за привремену примену Споразума између Владе Републике Србије, са једне стране и Европске уније, са друге стране о учешћу Републике Србије у Механизму цивилне заштите Уније, ради давања сагласности надлежног одбора за привремену примену Споразума до његовог ступања на снагу.

 • Четвртак, 1. децембар 2022.

  Трећа седница Одбора за културу и информисање

  На седници, која је одржана 1. децембра 2022. године, чланови Одбора за културу и информисање размотрили су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2023. годину, Раздео 29 - Министарство културе и Раздео 38 - Министарство информисања и телекомуникација, у начелу.

 • Четвртак, 1. децембар 2022.

  14. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања одржаној 1. децембра 2022. године, чланови Одбора су размотрили Решење Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика Бранислава Јосифовића ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

 • Уторак, 29. новембар 2022.

  Девета седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 29. новембра 2022. године, а пре преласка на утврђивање дневног реда седнице, на предлог председника Одбора већином гласова одлучили да повуку прву тачку предложеног дневног реда, односно, разматрање Извештаја о раду Агенције за спречавање корупције за 2021. годину, због немогућности директора Ангенције да присуствује седници и образложи Извештај, услед раније преузетих обавеза.

 • Петак, 25. новембар 2022.

  Шеста седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине, на седници од 25. новембра 2022. године, размотрио је питања искоришћавања литијума на подручју Републике Србије, са освртом на утицај на животну средину и освртом на целокупни економски развој Републике Србије.

 • Петак, 25. новембар 2022.

  Четврта седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници од 25. новембра 2022. године, Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво размотрио је Информацију о раду Министарства просвете, науке и технолошког развоја за период јул – септембар 2022. године.

 • Петак, 25. новембар 2022.

  Пета седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине одржао је 25. новембра 2022. године, седницу ван седишта, и то у Скупштини града Лознице.

 • Четвртак, 24. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 24. новембра 2022. године, чланови Одбора за просторно плањирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације размотрили су Извештај о раду Регулаторне агенције за електронске комуникације и поштанске услуге за 2021. годину, са допуном.

 • Среда, 23. новембар 2022.

  Пета седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду одржаној 23. новембра 2022. године, чланови Одбора разговарали су о снабдевености тржишта пољопривредним производима и прехрамбеним намирницама.

 • Понедељак, 21. новембар 2022.

  Шеста седница Одбора за спољне послове

  На седници Одбора за спољне послове, одржаној 21. новембра, чланови Одбора су на предлог председника Народне скупштине, а након консултација са представницима посланичких група формираних у Народној скупштини, усвојили Предлог о формирању 161 посланичке групе пријатељства и изабрали председнике тих група.

 • Среда, 16. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за Косово и Метохију

  Одбор за Косово и Метохију Народне скупштине Републике Србије је на седници одржаној 16. новембра 2022. године размотрио информације о стању безбедности на Косову и Метохији, са аспекта угрожавања безбедности српског народа, које су доставили: Министарство унутрашњих послова, Министарство одбране, Безбедносно-информативна агенција, Канцеларије за Косово и Метохију и Канцеларија за координационе послове у преговарачком процесу са Привременим институцијама самоуправе у Приштини, коју је образложио в.д. директора Канцеларије за КиМ др Петар Петковић.

 • Четвртак, 10. новембар 2022.

  13. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања је на седници, одржаној 10. новембра 2022. године, размотрио оставку коју је на функцију народног посланика поднео Марко Кешељ.

 • Среда, 9. новембар 2022.

  Трећа седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници од 9. новембра 2022. године, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва размотрили су, у појединостима, Предлог закона о допуни Закона о пензијском и инвалидском осигурању.

 • Уторак, 8. новембар 2022.

  Шеста седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 8. новембра, размотрени су, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2022. годину са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2022. годину и Предлог закона о Привременом регистру држављана Републике Србије од 16 до 29 година којима се уплаћује новчана помоћ, које је поднела Влада, у појединостима.

 • Уторак, 8. новембар 2022.

  Осма седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 8. новембра, разматран је Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2022. годину са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2022. годину, који је поднела Влада. Размотрен је и Предлог закона о Привременом регистру држављана Републике Србије од 16 до 29 година којима се уплаћује новчана помоћ, који је поднела Влада, у појединостима.

 • Понедељак, 7. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва одржаној 7. новембра 2022. године, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о допуни Закона о пензијском и инвалидском осигурању, у начелу.

 • Недеља, 6. новембар 2022.

  Пета седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници, од 6. новембра, Одбор за уставна питања и законодавство размотрио је шест предлога закона предложених за дневни ред Друге седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2022. години.

 • Недеља, 6. новембар 2022.

  Седма седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници, која је одржана 6. новембра, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава обавили су заједнички и начелни претрес Предлога закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2022. годину са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2022. годину, који је поднела Влада и Предлог закона о Привременом регистру држављана Републике Србије од 16 до 29 година којима се уплаћује новчана помоћ, које је поднела Влада.

 • Недеља, 6. новембар 2022.

  Четврта седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници Одбора одржаној 6. новембра, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2022. годину, Раздео 24 - Министарство пољопривредe, шумарства и водопривреде, који је поднела Влада.

 • Недеља, 6. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за здравље и породицу

  На седници Одбора одржаној 6. новембра, чланови Одбора размотрили су у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2022. годину, Раздео 27 - Министарство здравља, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2022. годину, који је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
субота, 3. јун
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току