Радна тела

 • Понедељак, 20. фебруар 2023.

  16. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 20. фебруара 2023. године, разматране су следећи предлози закона и одлуке:

 • Среда, 8. фебруар 2023.

  Четврта седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, започетој 7. фебруара и настављеној 8. фебруара 2023. године, разматрана је Информација и више извештаја о раду Министарства привреде:

 • Среда, 8. фебруар 2023.

  22. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања, одржаној 8. фебруара 2023. године, размотрено је Решење Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

 • Среда, 8. фебруар 2023.

  Пета седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности одржао је, 8. фебруара 2023. године, Пету седницу Одбора. На седници, која је била затворена за јавност, Одбор је разматрао и усвојио редовне извештаје о раду Безбедносно-информативне агенције и извештаје о стању безбедности у Републици Србији, који обухватају период од 1. октобра 2021. године до 30. септембра 2022. године.

 • Среда, 8. фебруар 2023.

  21. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 8. фебруара 2023. године, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања разматрали су оставку коју је на функцију народног посланика поднео Звонимир Стевић, изабран са Изборне листе ИВИЦА ДАЧИЋ-ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ.

 • Уторак, 7. фебруар 2023.

  20. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања, одржаној 7. фебруара 2023. године, размотрено је Решење Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

 • Уторак, 7. фебруар 2023.

  Прва седница Пододбора за науку и високо образовање

  Пододбор за науку и високо образовање, одржао је седницу 7. фебруара 2023. године, на којој је размотрено стање у науци у Републици Србији.

 • Уторак, 7. фебруар 2023.

  16. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, која је одржана 7. фебруара 2023. године, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о судијама, који је поднела Влада, у појединостима.

 • Понедељак, 6. фебруар 2023.

  Осма седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одржао је 6.фебруара седницу на којој су размотрени амандмани поднети на више предлога закона, који су на дневном реду Првог ванредног заседања Народне скупштине у Тринаестом сазиву.

 • Понедељак, 6. фебруар 2023.

  15. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници одржаној 6. фебруара, чланови Одбора за уставна питања и законодавство размотрили су у појединостима Предлог закона о судијама.

 • Субота, 4. фебруар 2023.

  Девета седница Одбора за спољне послове

  На седници, која је одржана 4. фебруарa 2023. године, чланови Одбора за спољне послове размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Народне Републике Бангладеш о укидању виза за носиоце дипломатских и службених пасоша, Предлог закона о потврђивању Меморандума о разумевању између Владе Републике Србије и Владе Арапске Републике Египат о међусобном укидању виза за носиоце дипломатских, службених и специјалних пасоша, Предлога закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Анголе о међусобном укидању виза за дипломатске и службене пасоша и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Сенегал о укидању виза за носиоце дипломатских и службених пасоша, које је поднела Влада.

 • Субота, 4. фебруар 2023.

  Седма седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржао је 4. фебруара 2023. године седницу, на којој су размотрени Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске уније о учешћу Републике Србије у програму Еразмус+ - програму Европске уније за образовање, обуке, младе и спорт и Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске уније о учешћу Републике Србије у програму Европске уније Хоризонт Европа – оквирном програму за истраживање и иновације, које је поднела Влада.

 • Субота, 4. фебруар 2023.

  Четврта седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора за обрану и унутрашње послове, одржаној 4. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи између Владе Републике Србије и Владе Републике Анголе у области безбедности и јавног реда, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџана о реадмисији лица која незаконито бораве, Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи у области одбране између Владе Републике Србије и Владе Владе Републике Екваторијалне Гвинеје, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Северне Македоније и Савета министара Републике Албаније, Савета министара Босне и Херцеговине, Владе Црне Горе, Владе Републике Србије и Владе Републике Словеније о аранжманима земље домаћина у вези са статусом Сталне организације Балканских војномедицинских снага и њеног особља и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџан о војнотехничкој сарадњи.

 • Субота, 4. фебруар 2023.

  Шеста седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници Одбора, одржаној 4. фебруара, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Тунис о социјалној сигурности, који је поднела Влада.

 • Петак, 3. фебруар 2023.

  14. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 3. фебруара, разматрани су следећи предлози закона које је поднела Влада, у начелу:

 • Петак, 27. јануар 2023.

  Седма седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 27. јануара, разматрани су следећи предлози закона, које је поднела Влада, у начелу:

 • Петак, 27. јануар 2023.

  Четврта седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности одржао је, 27. јануара 2023. године, Четврту седницу Одбора. На седници која је била затворена за јавност Одбор је разматрао и усвојио редовне извештаје о раду Војнобезбедносне агенције, који обухватају период од 1. октобра 2021. године до 30. септембра 2022. године.

 • Четвртак, 26. јануар 2023.

  На јавном слушању представљени предлози закона који се доносе у циљу усклађивања са Актом о промени Устава Републике

  Данас је у Народној скупштини одржано јавно слушање на тему: „Представљање предлога закона који се доносе у циљу усклађивања са Актом о промени Устава Републике Србије („Службени гласник РС“, број 115/21), који је потврђен на републичком референдуму 16. јануара 2022. године“, у организацији Одбора за уставна питања и законодавство.

 • Четвртак, 26. јануар 2023.

  13. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 26. јануара, размотрени су седећи предлози закона, које је поднела Влада, у начелу:

 • Четвртак, 26. јануар 2023.

  15. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, која је одржана 26. јануара 2023. године, размотрен је Предлог закона о регулисању обавеза Републике Србије према Међународном монетарном фонду на основу коришћења средстава стендбај аранжмана (Stand-by Arrangement) одобрених Републици Србији одлуком Одбора извршних директора Међународног монетарног фонда од 19. децембра 2022. године, који је поднела Влада, у начелу, Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист UniCredit Bank Srbija a.d. Beograd, NLB Komercijalne banke A.D. Beograd и AIK banke a.d. Beograd по задужењу Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад, који је поднела Влада, у начелу и Предлог закона о потврђивању Уговора о гаранцији (Обнова теретног возног парка Србије) између Републике Србије и Европске банке за обнову и развој, који је поднела Влада и гласао да Народна скупштина усвоји овај предлог закона.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
петак, 9. јун
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току