Радна тела

 • Понедељак, 7. јун 2021.

  42. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора, одржаној 7. јуна, размотрени су следећи предлози закона:

 • Понедељак, 7. јун 2021.

  Девета седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници Одбора одржаној 7. јуна, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрили су стање у сточарству са посебним освртом на свињарство.

 • Петак, 4. јун 2021.

  Осма седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници Одбора, одржаној 4. јуна, чланови Одбора информисали су се о иницијативи за формирање зелене одборничке групе у Скупштини града Сремска Митровица.

 • Петак, 4. јун 2021.

  18. седница Одбора за европске интеграције

  Одбор за европске интеграције је на седници одржаној 4. јуна 2021. године, која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Поглавље 15 - „Енергетика“.

 • Петак, 4. јун 2021.

  17. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, на седници одржане 4. јуна 2021. године, која је била затворена за јавност, размотрио је и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Преговарачко поглавље 15 „Енергетика“.

 • Петак, 4. јун 2021.

  19. седница Одбора за спољне послове

  На седници одбора, одржаној 4. јуна, усвојено је више иницијативе за посете и редовне активности сталних делегација. Одбор је констатовао извештаје о реализованим активностима, контактима, као и промену у саставу Посланичке групе пријатељства са Мађарском.

 • Среда, 2. јун 2021.

  Одржано Седмо јавно слушање на тему промене Устава

  Седмо јавно слушање на тему промене Устава Републике Србије у области правосуђа, одржано је у Скупштини Града Крагујевца, у организацији Одбора за уставна питања и законодавство Народне скупштине.

 • Понедељак, 31. мај 2021.

  Одржано Шесто јавно слушање о променама Устава Републике Србије у области правосуђа

  Шесто јавно слушање о променама Устава Републике Србије у области правосуђа, у организацији Одбора за уставна питања и законодавство, одржано је у Скупштини Града Новог Сада.

 • Петак, 28. мај 2021.

  Првa седницa Пододбора за праћење социјалне политике и смањење сиромаштва задуженог за четврту групу неразвијених и девастираних општина и подручје АП Косово и Метохија

  На Првој седници Пододбора за праћење социјалне политике и смањење сиромаштва, задуженог за четврту групу неразвијених и девастираних општина и подручје АП Косово и Метохија, одржаној 28. маја 2021. године, договорен је план активности Пододбора.

 • Петак, 28. мај 2021.

  Седма седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници Одбора за заштиту животне средине, одржаној 28. маја 2021. године, размотрена је Информација о раду Министарства заштите животне средине за период фебруар-април 2021. године.

 • Петак, 28. мај 2021.

  17. седница Одбора за европске интегрaције

  Одбор за европске интеграције је на седници, одржаној 27. маја 2021. године, која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Рeпублике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Поглавље 16 - „Опорезивање“.

 • Четвртак, 27. мај 2021.

  12. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, одржаној 27. маја 2021. године, размотрени су извештаји о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација за период од 1. октобра до 31. децембра 2020. године и за период од 1. јануара до 31. марта 2021. године.

 • Четвртак, 27. мај 2021.

  Трећа седница Одбора за права детета

  Одбор за права детета одржао је 27. маја 2021. године седницу, на којој су размотрене информације о раду Министарства за бригу о породици и демографији за период од октобра до децембра 2020. године и за период од јануара до марта 2021. године.

 • Четвртак, 27. мај 2021.

  Пето јавно слушање о промени Устава у области правосуђа

  Одбор за уставна питања и законодавство одржао је Пето јавно слушање „Промене Устава Републике Србије у области правосуђа“, у Дому Народне скупштине.

 • Четвртак, 27. мај 2021.

  32. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници, одржаној 27. маја 2021. године, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист OTP banke Srbija A.D. Novi Sad за измиривање обавеза Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад по основу Уговора о дугорочном кредиту ради гасификације Борског и Зајечарског округа и изградњу разводног гасовода Параћин-Бољевац-Рготина-Неготин-Прахово, у начелу, Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист OTP banke Srbija A.D. Novi Sad за измиривање обавеза Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад по основу Уговора о дугорочном кредиту за изградњу разводног гасовода Лесковац-Врање, у начелу и Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Banca Intesa AD Beograd за измиривање обавеза Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад по основу Уговора о кредиту ради гасификације Колубарског округа и изградњу разводног гасовода Београд-Ваљево-Лозница, у начелу.

 • Четвртак, 27. мај 2021.

  31. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, на седници одржаној 27. маја 2021. године, која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Преговарачко поглавље 16 - „Опорезивање“.

 • Четвртак, 27. мај 2021.

  41. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници, одржане 27. маја, чланови Одбора размотрили су амандмане Одбора за одбрану и унутрашње послове на Предлог закона о изменама и допунама Закона о личној карти, који је поднела Влада.

 • Среда, 26. мај 2021.

  Одржано Четврто јавно слушање о променама Устава Републике Србије у области правосуђа

  Одбор за уставна питања и законодавство одржао је Четврто јавно слушање „Промене Устава Републике Србије у области правосуђа“, у Нишу, у присуству представника судова, адвокатске коморе Ниша, Правосудне академије и Правног факултета у Нишу и представници цивилног друштва.

 • Среда, 26. мај 2021.

  32. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници, одржане 26. маја, чланови Одбора размотрили су Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народном посланику ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

 • Среда, 26. мај 2021.

  Седма седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници одржаној 26. маја, чланови Одбора разтмотрили су информације о раду Министарства за бригу о породици и демографију за период октобар – децембар 2020. године и за период јануар – март 2021. године.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току