Радна тела

 • Недеља, 4. децембар 2022.

  Четврта седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници, која је одржана 4. децембра 2022. године, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрили су 11 тачака дневног реда

 • Недеља, 4. децембар 2022.

  Десета седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На Десетој седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 4. децембра, усвојен је следећи дневни ред:

 • Недеља, 4. децембар 2022.

  Прво јавно слушање Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Прво јавно слушање Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржано је 4. децембра, у оквиру Десете седнице Одбора

 • Недеља, 4. децембар 2022.

  Пета седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници Одбора, одржаној 4. децембра 2022. године, чланови Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво разматрали су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2023. годину, Раздео 26 - Министарство просвете, који је поднела Влада, у начелу.

 • Петак, 2. децембар 2022.

  Четврта седница Одбора за европске интеграције

  На седници Одбора за европске интеграције, одржаној 2. децембра 2022. године, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Оквирног споразума о финансијском партнерству између Републике Србије коју заступа Влада Републике Србије и Европске комисије о правилима за спровођење финансијске помоћи Европске уније Републици Србији у оквиру инструмента за претприступну помоћ (ИПА III), који је поднела Влада, у начелу.

 • Петак, 2. децембар 2022.

  Седма седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници, која је одржана 2. децембра 2022. године, чланови Одбора за уставна питања и законодавство размотрили су 23 тачке дневног реда.

 • Петак, 2. децембар 2022.

  Шеста седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници од 2. децембра 2022. године, Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрио је Предлог закона о буџету Републике Србије за 2023. годину, Раздео 24 - Министарство пољопривредe, шумарства и водопривредe, који је образложила представник предлагача Јелена Танасковић, министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде.

 • Петак, 2. децембар 2022.

  Трећа седница Одбора за здравље и породицу

  На седници Одбора за здравље и породицу, одржаној 2. децембра, разматран је Предлога закона о буџету Републике Србије за 2023. годину, Раздео 27 - Министарство здравља и Раздео 34 – Министарство за бригу о породици и демографију, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2023. годину, који је поднела Влада, у начелу.

 • Петак, 2. децембар 2022.

  Трећа седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници, која је одржана 2. децембра, чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику размотрили су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2023. годину, Раздео 21 – Министарство привреде, Раздео 28 – Министарство рударства и енергетике, Раздео 32 – Министарство унутрашње и спољне трговине и Раздео 37 – Министарство туризма и омладине, који је поднела Влада, у начелу.

 • Четвртак, 1. децембар 2022.

  Трећа седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници која је одржана 1. децембра 2022. године, чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове разматрали су предлог Владе Републике Србије за давање сагласности Oдбора за привремену примену Споразума између Владе Републике Србије, са једне стране и Европске уније, са друге стране о учешћу Републике Србије у Механизму цивилне заштите Уније, ради давања сагласности надлежног одбора за привремену примену Споразума до његовог ступања на снагу.

 • Четвртак, 1. децембар 2022.

  Трећа седница Одбора за културу и информисање

  На седници, која је одржана 1. децембра 2022. године, чланови Одбора за културу и информисање размотрили су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2023. годину, Раздео 29 - Министарство културе и Раздео 38 - Министарство информисања и телекомуникација, у начелу.

 • Четвртак, 1. децембар 2022.

  14. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања одржаној 1. децембра 2022. године, чланови Одбора су размотрили Решење Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика Бранислава Јосифовића ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

 • Уторак, 29. новембар 2022.

  Девета седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 29. новембра 2022. године, а пре преласка на утврђивање дневног реда седнице, на предлог председника Одбора већином гласова одлучили да повуку прву тачку предложеног дневног реда, односно, разматрање Извештаја о раду Агенције за спречавање корупције за 2021. годину, због немогућности директора Ангенције да присуствује седници и образложи Извештај, услед раније преузетих обавеза.

 • Петак, 25. новембар 2022.

  Шеста седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине, на седници од 25. новембра 2022. године, размотрио је питања искоришћавања литијума на подручју Републике Србије, са освртом на утицај на животну средину и освртом на целокупни економски развој Републике Србије.

 • Петак, 25. новембар 2022.

  Четврта седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници од 25. новембра 2022. године, Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво размотрио је Информацију о раду Министарства просвете, науке и технолошког развоја за период јул – септембар 2022. године.

 • Петак, 25. новембар 2022.

  Пета седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине одржао је 25. новембра 2022. године, седницу ван седишта, и то у Скупштини града Лознице.

 • Четвртак, 24. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 24. новембра 2022. године, чланови Одбора за просторно плањирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације размотрили су Извештај о раду Регулаторне агенције за електронске комуникације и поштанске услуге за 2021. годину, са допуном.

 • Среда, 23. новембар 2022.

  Пета седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду одржаној 23. новембра 2022. године, чланови Одбора разговарали су о снабдевености тржишта пољопривредним производима и прехрамбеним намирницама.

 • Понедељак, 21. новембар 2022.

  Шеста седница Одбора за спољне послове

  На седници Одбора за спољне послове, одржаној 21. новембра, чланови Одбора су на предлог председника Народне скупштине, а након консултација са представницима посланичких група формираних у Народној скупштини, усвојили Предлог о формирању 161 посланичке групе пријатељства и изабрали председнике тих група.

 • Среда, 16. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за Косово и Метохију

  Одбор за Косово и Метохију Народне скупштине Републике Србије је на седници одржаној 16. новембра 2022. године размотрио информације о стању безбедности на Косову и Метохији, са аспекта угрожавања безбедности српског народа, које су доставили: Министарство унутрашњих послова, Министарство одбране, Безбедносно-информативна агенција, Канцеларије за Косово и Метохију и Канцеларија за координационе послове у преговарачком процесу са Привременим институцијама самоуправе у Приштини, коју је образложио в.д. директора Канцеларије за КиМ др Петар Петковић.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Будите у току