Активности

Сазив од 14. фебруара 2007.

 • Понедељак, 16. јул 2007.

  Седамнаеста седница Административног одбора

  Административни одбор је, на краћој седници одржаној 16. јула, размотрио разлоге престанка мандата народној посланици Андреи Галго Ференци, изабране са Изборне листе Савез војвођанских Мађара-Јожеф Каса и усвојио Извештај који је упућен Народној скупштини.

 • Петак, 13. јул 2007.

  Шесто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години

  За Шесто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, које је председник Народне скупштине Оливер Дулић сазвао, на Захтев 117 народних посланика, за петак, 13. јул, са почетком у 11 часова, одређен је следећи дневни ред:1. Предлог закона о потврђивању Споразума о успостављању специфичних паралелних односа између Републике Србије и Републике Српске, који је поднела Влада,2. Предлог закона о потврђивању Европске повеље о локалној самоуправи, који је поднела Влада,3. Предлог закона о потврђивању Споразума о зајму и финансирању између KFW, Франкфурт на Мајни и Републике Србије „Рехабилитација локалног система грејања у Србији-фаза III“, који је поднела Влада,4. Предлог закона о потврђивању Конвенције о полицијској сарадњи у југоисточној Европи, који је поднела Влада,5. Предлог закона о потврђивању Протокола о изменама и допунама Међународне конвенције о упрошћавању и усклађивању царинских поступака, који је поднела Влада На почетку рада, 16. јула, Народна скупштина је, на предлог Административног одбора, констатовала да је престао мандат, пре истека времена на које је изабрана, народном посланику Андреи Галго-Ференци изабраној са Изборне листе Савез војвођанских Мађара - Јожеф Каса, даном подношења оставке.

 • Петак, 13. јул 2007.

  Друга седница Одбора за локалну самоуправу

  Одбор за локалну самоуправу је на седници одржаној 13. јула размотрио Предлог закона о потврђивању Европске повеље о локалној самоуправи.

 • Петак, 13. јул 2007.

  Друга седница Одбора за равноправност полова

  На Другој седници Одбора за равноправност полова, одржаној 13. јула, Биљана Кнежевић је поднела оставку на функцију заменика председника Одбора, а Надица Момиров из Посланичке групе Г 17 плус је изабрана на ту функцију.

 • Петак, 13. јул 2007.

  Шеснаеста седница Административног одбора

  Административни одбор је на седници одржаној 13. јула разматрао и усвојио захтев народног посланика Александра Лазаревића за остваривање права на исплату месечне накнаде на име закупа стана у Београду.

 • Четвртак, 12. јул 2007.

  Пета седница Oдбора за културу и информисање

  На Петој седници, одржаној 12. јула, Одбор за културу и информисање расправљао је о статусу установа у области културе и информисања у којима је оснивачка права имала некадашња заједница Србија и Црна Гора.

 • Четвртак, 12. јул 2007.

  Трећа седница Одбора за приватизацију

  Одбор за приватизацију одржао је Трећу седницу 12. јула на којој је разматран Извештај Министарства економије и регионалног развоја о раду Агенције за приватизацију за месец јун 2007. године, Програм рада Агенције за приватизацију за месец јул 2007. године и Извештај Министарства економије и регионалног развоја о раду Акцијског фонда Републике Србије за месец јун 2007. године.

 • Четвртак, 12. јул 2007.

  Народни посланик Гордана Рајков разговарала са представницима организација особа са инвалидитетом

  Народни посланик Гордана Рајков примила је данас у Народној скупштини Републике Србије представнике организација особа са инвалидитетом које делују на републичком нивоу.

 • Среда, 11. јул 2007.

  Одређен Дан за гласање о Предлогу закона о изменама Закона о државним службеницима

  Председник Народне скупштине Републике Србије Оливер Дулић одредио је петак, 13. јул са почетком у 10 часова, као Дан за гласање о јединој тачки дневног реда седнице Четвртог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години.

 • Среда, 11. јул 2007.

  Сазвано Шесто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007.години

  Председник Народне скупштине Републике Србије Оливер Дулић сазвао је, на Захтев 117 народних посланика, Шесто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, за петак 13. јул, са почетком у 11 часоваУ захтеву за одржавање заседања народни посланици су одредили да се на седници разматрају предлози закона о потврђивању Споразума о успостављању специјалних паралелних односа између Републике Србије и Републике Српске, Европске повеље о локалној самоуправи, Споразума о зајму и финансирању између KfW, Франкфурт на Мајни и Републике Србије „Рехабилитација локалног система грејања у Србији –фаза III“,Конвенције о полицијској сарадњи у југоисточној Европи и Протокола о изменама и допунама Међународне конвенције о упрошћавању и усклађивању царинских поступака, које је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Будите у току