Сазив од 14. фебруара 2007.

 • Уторак, 11. септембар 2007.

  Осмо ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007.години

  Председник Народне скупштине Републике Србије Оливер Дулић сазвао је, на Захтев 128 народних посланика, Осмо ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. године за уторак, 11. септембар, са почетком у 10 часова У Захтеву за одржавање седнице утврђен је следећи дневни ред:1. Предлог закона о изменама и допунама Закона о држављанствзу, који је поднела Влада,2. Предлог закона о потврђивању Споразума о измени и приступању Споразуму о слободној трговини у Централној Европи-ЦЕФТА 2006, који је поднела Влада,3. Предлог закона о изменама и допунама Закона о дувану, који је поднела Влада,4. Предлог закона о потврђивању Кјото Протокола уз Оквирну конвенцију Уједињених нација о промени климе, који је поднела Влада,5. Предлог закона о путним исправама, који је поднела Влада,6. Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, који је поднела Влада,7. Избор председника, потпредседника и чланова Савета Државне ре визорске институције, са Листе коју је поднео Одбор за финансије,8. Предлог одлуке о измени Одлуке о утврђивању састава сталних делегација Народне скупштине Републике Србије у међународним парламентарним институцијама, који је поднео председник Народне скупштине др Оливер Дулић,9. Предлог одлуке о измени Одлуке о избору чланова одбора Народне скупштине Републике Србије, који је поднела Посланичкас група мањина-Савез војвођанских Маџара-Листа за Санџак-Унија Рома Србије-Коалиција Албанаца Прешевске долине Образлажући Предлог закона о изменама и допунама Закона о држављанству Републике Србије, министар унутрашњих послова Драган Јочић истакао је да се њиме усклађује област држављанства са Уставом Србије и са променама које су настале после иступања Црне Горе из државне заједнице.

 • Уторак, 11. септембар 2007.

  Четврта седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је на седници одржаној 11. септембра размотрио Предлог закона о изменама и допунама Закона о држављанству Републике Србије, који је поднела Влада и Предлог одлуке о измени Одлуке о престанку судијске дужности судији општинског суда у Алибунару Бранку Томковићу.

 • Уторак, 11. септембар 2007.

  Петнаеста седница Законодавног одбора

  Законодавни одбор је на седници одржаној 11. септембра разматрио и предложио Народној скупштини да усвоји у начелу предлоге закона о изменама и допунама Закона о држављанству и Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама и Предлог закона о путним исправама.

 • Понедељак, 10. септембар 2007.

  Стажирање у Народној скупштини 2007/2008

  Стажирање у Народној скупштини нуди вам прилику за свакодневно учење и развој, рад у динамичном и стимулативном окружењу.

 • Понедељак, 10. септембар 2007.

  Трећа седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине, на седници одржаној 10. септембра, којој је председавао председник Одбора Чедомир Јовановић, размотрио је сет предлога закона о потврђивању конвенција које се тичу заштите животне средине, а које је Влада Републике Србије поднела по хитном поступку.

 • Петак, 7. септембар 2007.

  Председник Дулић разговарао са министром иностраних послова Црне Горе

  Председник Народне скупштине Републике Србије др Оливер Дулић и министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен истакли су данас у разговору да је због будућих добрих односа Србије и Црне Горе неопходно да се даље унапређује укупна сарадња и заједнички решавају проблеми између две државе.

 • Четвртак, 6. септембар 2007.

  Сазвано Осмо ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007.години

  Председник Народне скупштине Ррепублике Србије Оливер Дулић сазвао је, на Захтев 128 народних посланика, Осмо ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години за уторак, 11. септембар, са почетком у 10 часова.

 • Четвртак, 6. септембар 2007.

  Четврта седница Одбора за рад, борачка и социјална питања

  Одбор за рад, борачка и социјална питања одржао је Четврту седницу 6. септембра. Седници је председавао председник Одбора, Мехо Омеровић.

 • Четвртак, 6. септембар 2007.

  Пета седница Одбора за финансије

  На петој седници Одбора за финансије, одржаној 6. септембра, чланови Oдбoра су размотрили кандидатуре и утврдили листе кандидата за председника, потпредседника и чланове Савета Државне ревизорске институције.

 • Уторак, 4. септембар 2007.

  Четврта седница Одбора за локалну самоуправу

  Одбор за локалну самоуправу је на седници одржаној 4. септембра, којој је председавао председник Одбора Јован Палалић, донео одлуку о учешћу чланова Одбора у изради нацрта закона о локалној самоуправи, територијалној организацији, локалним изборима и главном граду, на основу Закључка са Треће седнице Одбора.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Будите у току