Активности

Сазив од 14. фебруара 2007.

 • Среда, 3. октобар 2007.

  Председник Народне скупштине разговарао са француским парламентарцима

  Председник Народне скупштине Републике Србије др Оливер Дулић примио је данас у Дому Народне скупштине делегацију Националне скупштине Републике Француске коју су предводили посланици Жан-Пјер Дифо и Жан-Мишел Феран.

 • Среда, 3. октобар 2007.

  Друга седница Одбора за урбанизам и грађевинарство

  Одбор за урбанизам и грађевинарство је на Другој седници, одржаној 3. октобра, размотрио Предлог закона о потврђивању Оквирног уговора о зајму закљученог између Републике Србије и Банке за развој Савета Европе и упознао се са Програмом рада Министарства за инфраструктуру, уз посебан осврт на законодавну активност.

 • Среда, 3. октобар 2007.

  Пета седница Одбора за равноправност полова

  Одбор за равноправност полова одржао је Пету седницу 3. октобра. Седници је председавао председник Одбора, Елена Божић – Талијан.

 • Среда, 3. октобар 2007.

  Четврта седница Одбора за саобраћај и везе

  Одбор за саобраћај и везе је на Четвртој седници, одржаној 3. октобра, размотрио предлоге закона о потврђивању Уговора о гаранцији (Железнице Србије-Возна средства) између Републике Србије и Европске банке за обнову и развој, потврђивању Уговора о гаранцији између Републике Србије и Европске инвестиционе банке (Пројекат обнове железница II), потврђивању Споразума о успостављању железничке мреже високе перформансе у југоисточној Европи, потврђивању Протокола од 3. јуна 1999. године о изменама Конвенције о међународним железничким превозима (COТIF) од 9. маја 1980. године (протокол из 1999.) и Конвенције о међународним железничким превозима (COТIF) од 9. маја 1980. године у верзији на основу Протокола о изменама од 3. јуна 1999. године и потврђивању аката Светског поштанског савеза.

 • Среда, 3. октобар 2007.

  Председник Одбора за Косово и Метохију примио француске парламентарце

  Председник Одбора за Косово и Метохију Владимир Милентијевић састао се данас у Дому Народне скупштине са делегацијом Одбора за иностране послове Националне скупштине Француске, коју је предводио Жан – Мишел Феран.

 • Понедељак, 1. октобар 2007.

  Председник Дулић са председницима парламената земаља Западног Балкана

  Председник Народне скупштине Републике Србије Оливер Дулић боравио је 27. и 28. септембра 2007. године у Будимпешти, где је учествовао у раду 3. конференције председника парламената земаља Западног Балкана.

 • Понедељак, 1. октобар 2007.

  Прва седница Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години

  Председник Народне скупштине Републике Србије Оливер Дулић сазвао је Прву седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години за понедељак, 1. октобар, са почетком у 10 часова.

 • Понедељак, 1. октобар 2007.

  Двадесетпрва седница Законодавног одбора

  Законодавни одбор је на седници одржаној 1. октобра разматрао и предложио Народној скупштини да прихвати у начелу предлоге закона о изменама и допунама Закона о Влади, Закона о државној управи и Закона о државним и другим празницима, као и о допуни Закона о платама државних службеника и намештеника, које је поднела Влада.

 • Понедељак, 1. октобар 2007.

  Шеста седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је на седници одржаној 1. октобра, којој је председавао председник Одбора Мирослав Петковић размотрио и усвојио у начелу предлоге закона о печату државних и других органа, изменама и допунама Закона о државној управи, изменама и допунама Закона о Влади, државном печату Републике Србије, изменама и допунама Закона о организацији и надлежности државних органа у поступку за ратне злочине, потврђивању Додатног протокола уз Кривичноправну конвенцију о корупцији и потврђивању Грађанскоправне конвенције о корупцији.

 • Петак, 28. септембар 2007.

  Преминуо народни посланик Ненад Богдановић

  Народна скупштина Републике Србије са жаљењем је примила вест да је, народни посланик и градоначелник Београда, Ненад Богдaновић прерано преминуо.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Будите у току