Сазив од 14. фебруара 2007.

 • Среда, 10. октобар 2007.

  Двадесетдруга седница Административног одбора

  Административни одбор је на Двадесет другој седници, на основу Извештаја Републичке изборне комисије ради попуне посланичког места у Народној скупштини и поднетог уверења народног посланика, закључио да су се стекли услови за потврђивање мандата народном посланику др Весни Парезановић, изабраној са Изборне листе Демократска странка-Борис Тадић и предложио да Народна скупштина констатује потврђивање мандата народном посланику Весни Парезановић.

 • Среда, 10. октобар 2007.

  Двадесетпрва седница Административног одбора

  На краћој седници, одржаној 10. октобра, Административни одбор је разматрао разлог престанка мандата народном посланику и предложио да Народна скупштина констатује престанак мандата преминулом Ненаду Богдановићу, изабраном са Изборнем листе Демократска странка- Борис Тадић, пре истека времена на које је изабран.

 • Уторак, 9. октобар 2007.

  Трећа седница Одбора за смањење сиромаштва

  Одбор за смањење сиромаштва одржао је Трећу седницу 9. октобра, на којој је народни посланик Рајко Ђурић представио пројекат смањења сиромаштва у Србији.

 • Уторак, 9. октобар 2007.

  Девета седница Oдбора за културу и информисање

  Одбор за културу и информисање одржао је Девету седницу 9. октобра. Седници је председавао Слободан Гавриловић, а у раду Одбора су учествовали представници Републичке радиодифузне агенције и Министарства културе.

 • Понедељак, 8. октобар 2007.

  Седма седница Одбора за правосуђе и управу

  Одбор за правосуђе и управу је на седници одржаној 8. октобра, којој је председавао председник Одбора Мирослав Петковић, размотрио у појединостима предлоге закона о државном печату Републике Србије, о печату државних и других органа, о изменама и допунама Закона о организацији и надлежности државних органа у поступку за ратне злочине, о изменама и допунама Закона о државној управи и о изменама и допунама Закона о Влади.

 • Понедељак, 8. октобар 2007.

  Двадесет трећа седница Законодавног одбора

  Законодавни одбор је на седници одржаној 8. октобра разматрао и утврдио да су правно могући двадесет један од двадесет четири амандмана поднета на Предлог закона о изменама и допунама Закона о Влади.

 • Понедељак, 8. октобар 2007.

  Шеста седница Oдбора за равноправност полова

  Одбор за равноправност полова одржао је Шесту седницу 8. октобра. Седници је председавала Елена Божић – Талијан.

 • Петак, 5. октобар 2007.

  Стална делегација Народне скупштине на заседању Парламентарне скупштине НАТО

  Стална делегација Народне скупштине Републике Србије у Парламентарној скупштини НАТО-а, коју предводи Марко Ђуришић, учествоваће на 53. годишњем заседању ове скупштине, која се одржава од 5. до 9. октобра у Рејкјавику (Исланд).

 • Петак, 5. октобар 2007.

  Стална делегација Народне скупштине на заседању Интерпарламентарне уније у Женеви

  Стална делегација Народне скупштине Републике Србије у Интерпарламентарној унији, коју предводи председник Народне скупштине др Оливер Дулић, учествоваће на 117. Скупштини Интерпарламентарне уније.

 • Четвртак, 4. октобар 2007.

  Четврта седница Одбора за Косово и Метохију

  Одбор за Косово и Метохију одржао је Четврту седницу 4. октобра, којој су присуствовали државни секретар Министарства за Косово и Метохију Душан Пророковић и начелник одељења за финансијско-материјалне послове Мирјана Ћојбашић.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Будите у току