Сазив од 14. фебруара 2007.

 • Среда, 5. децембар 2007.

  Милош Алигрудић разговарао са члановима Мониторинг мисије Савета Европе

  Шеф сталне делегације Народне скупштине у Парламентарној скупштини Савета Европе Милош Алигрудић сусрео се данас у Дому Народне скупштине са делегацијом Комитета министара Савета Европе, која, у својству Мониторинг мисије, борави у Србији ради надгледања испуњавања обавеза које је наша земља преузела уласком у Савет Европе.

 • Среда, 5. децембар 2007.

  Душан Бајатовић разговарао са немачким парламентарцима

  Заменик председника Одбора за европске интеграције Народне скупштине Душан Бајатовић разговарао је данас у Дому Народне скупштине са члановима немачког Бундестага Јиргеном Тритином (Jürgen Trittin) и Марилуизом Бек (Marieluise Beck).

 • Среда, 5. децембар 2007.

  Чланови Одбора за иностране послове разговарали са немачким парламентарцима

  Делегација Одбора за иностране послове Народне скупштине Републике Србије, коју је предводио председник др Драгољуб Мићуновић, састала се данас у Дому Народне скупштине са посланицима немачког Бундестага Јиргенom Тритином и Марилуизом Бек.

 • Уторак, 4. децембар 2007.

  Пета седница Одбора за смањење сиромаштва

  Одбор за смањење сиромаштва одржао је 4. децембра Пету седницу у форми округлог стола на тему: «Стварање подстицајног окружења за сарадњу цивилног сектора и локалне самоуправе у процесу имплементације Стратегије за смањење сиромаштва».

 • Уторак, 4. децембар 2007.

  Једанаеста седница Одбора за правосуђе и управу

  На краћој седници одржаној 4. децембра, Одбор за правосуђе и управу је разматрао и предложио да Народна скупштина усвоји у начелу Предлог закона о основама уређења служби безбедности Републике Србије.

 • Уторак, 4. децембар 2007.

  Девета седница Одбора за иностране послове

  На седници Одбора за иностране послове, која је одржана 4. децембра, настављена је расправа у начелу о Предлогу закона о спољним пословима.

 • Понедељак, 3. децембар 2007.

  Пета седница Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години

  За Пету седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, коју је председник Народне скупштине др Оливер Дулић, сазвао за 3. децембар, а која је почела по завршетку Четврте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, усвојен је следећи дневни ред: 1. Предлог закона о одбрани 2. Предлог закона о Војсци Србије 3. Предлог закона о спољним пословима 4. Предлог закона о основама уређења служби безбедности Републике Србије Народна скупштина прихватила је предлог да се обави заједнички начелни претрес о предлозима закона о одбрани и о Војсци Србије.

 • Понедељак, 3. децембар 2007.

  Тридесетдруга седница Законодавног одбора

  Законодавни одбор је, на седници од 3. децембра, разматрао у начелу више законских предлога. Одбор је предложио да Народна скупштина усвоји у начелу предлоге закона о одбрани и о Војсци Србије, као и Предлог закона о спољним пословима.

 • Понедељак, 3. децембар 2007.

  Десета седница Одбора за одбрану и безбедност

  Одбор за одбрану и безбедност одржао је Десету седницу, 3. децембра, на којој су разматрани у начелу предлози закона о одбрани, о Војсци Србије и о основама уређења служби безбедности Републике Србије.

 • Понедељак, 3. децембар 2007.

  Седма седница Одбора за саобраћај и везе

  На седници одржаној 3. децембра, чланови Одбора за саобраћај и везе, у оквиру расправе о Предлогу буџета за 2008. годину, разматрали су предлог министарстава за финансије и за инфраструктуру за измирење финансијских обавеза према Јавном предузећу “Путеви Србије”.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
субота, 1. октобар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току