Активности

Радна тела

 • Понедељак, 5. децембар 2011.

  Тридесет девета седница Одбора за Kосово и Метохију

  Тридесет девета седница Одбора за Косово и Метохију, која је почела 28. и настављена 29. новембра, није завршена ни 5. децембра за када је био заказан њен наставак.

 • Петак, 2. децембар 2011.

  Четрдесет четврта седница Одбора за рад, борачка и социјална питања

  Одбор за рад, борачка и социјална питања одржао је седницу, поводом Међународног дана права особа са инвалидитетом 3. децембра, са једном тачком дневног реда, пет година од доношења Закона о спречавању дискриминације особа са инвалидитетом.

 • Четвртак, 1. децембар 2011.

  Сто шеста седница Административног одбора

  Административни одбор је на седници, одржаној 1. децембра, размотрио Извештај Републичке изборне комисије ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини Републике Србије.

 • Четвртак, 1. децембар 2011.

  Тридесет осма седница Одбора за културу и информисање

  На седници одржаној 1. децембра, Одбор за културу и инфомисање размотрио је Предлог кандидата за избор Повереника за информације од јавног значаја и заштиту подaтака о личности.

 • Четвртак, 1. децембар 2011.

  Сто пета седница Административног одбора

  На седници одржаној 1. децембра, Административни одбор размотрио је разлоге за престанак мандата народнoм посланику Цимеша Драгомиру.

 • Среда, 30. новембар 2011.

  Деветнаеста седница Одбора за трговину и туризам

  Одбор за трговину и туризам је на седници одржаној 30. новембра размотрио у појединостима Предлог закона о тржишнoм надзору, који је поднела Влада Републике Србије

 • Уторак, 29. новембар 2011.

  Четрдесет трећа седница Одбора за рад, борачка и социјална питања

  Одбор за рад, борачка и социјална питања одржао је Четрдесет трећу седницу 29. новембра, којој је председавао Мехо Омеровић, председник Одбора.

 • Уторак, 29. новембар 2011.

  Тридесет девета седница Одбора за Kосово и Метохију

  Тридесет девета седница Одбора за Косово и Метохију која је почела 28. и настављена 29. новембра није завршена и, како је најавио председник Одбора, биће настављена када се стекну услови да чланови Одбора на основу писаног извештаја расправљају о преговорима са привременим институцијама самоуправе у Приштини, одржаним 21. и 22. новембра 2011. године, у Бриселу.

 • Уторак, 29. новембар 2011.

  Педесет осма Одбора за здравље и породицу

  Чланови Одбора за здравље и породицу су, на седници одржаној 29. новембра 2011. године, разматрали у појединостима Предлог закона о здравственој исправности предмета опште употребе.

 • Понедељак, 28. новембар 2011.

  Четрдесет осма седница Одбора за одбрану и безбедност

  На седници одржаној 28. новембра, чланови Одбора за одбрану и безбедност размотрили су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о ванредним ситуацијама и Предлог закона о изменама и допунама Закона о полицији.

Будите у току