Уторак, 11. октобар 2011.

Седамнаеста седница Одбора за трговину и туризам

На седници Одбора за трговину и туризам, одржаној 11. октобра, размотрени су предлози закона који се налазе на дневном реду Прве седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2011. години:


Предлог закона о потврђивању Додатног протокола Споразума о измени и приступању Споразуму о слободној трговини у Централној Европи, Предлог закона о потврђивању Протокола између Владе Републике Србије и Владе Републике Белорусије о измени и допуни Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Белорусије о слободној трговини између Републике Србије и Републике Белорусије од 31. марта 2009. године, и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о сарадњи у области туризма, које је поднела Влада Републике Србије.

Седници су присуствовали представници Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде и Министарства економије и регионалног развоја.

Представник Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде образложио је  Предлог закона о потврђивању Додатног протокола Споразума о измени и приступању Споразуму о слободној трговини у Централној Европи, након чега су чланови Одбора једногласно усвојили овај Предлог закона. На седници је размотрена и Информација о раду Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде у делокругу послова из области трговине и услуга.

У наставку седнице, чланови Одбора једногласно су усвојили Предлог закона о потврђивању Протокола између Владе Републике Србије и Владе Републике Белорусије о измени и допуни Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Белорусије о слободној трговини између Републике Србије и Републике Белорусије од 31. марта 2009. године, као и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о сарадњи у области туризма, које су образложиле представнице Министарства економије и регионалног развојa.

Седници је председавао председник Одбора Дејан Николић.


Одбори везани за ову активностПретходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
недеља, 4. јун
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја