Одбори, пододбори, радне групе

 • Понедељак, 29. октобар 2018.

  41. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници, одржаној 29. октобра, чланови Одбора размотрили су више предлога закона који се налазе на дневном реду Треће седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2018. години, у начелу.

 • Петак, 26. октобар 2018.

  58. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  Чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су на седници, одржаној 26. октобра, утврдили Предлог одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допуни Одлуке о образовању и раду Стручне службе Заштитника грађана и на Правилник о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Стручној служби Заштитника грађана, и упутили је Народној скупштини, са захтевом да разматра и усвоји по хитном поступку.

 • Четвртак, 25. октобар 2018.

  Радна група за прикупљање чињеница и доказа у расветљавању злочина над припадницима српског народа и осталих националних заједница на Косову и Метохији презентовала рад представницима међународних организација и амбасада у Београду

  Чланови Радне групе за прикупљање чињеница и доказа у расветљавању злочина над припадницима српског народа и осталих националних заједница на Косову и Метохији презентовали су данас представницима амбасада и међународних организација у Београду резултате досадашњег рада и затражили од оних организација које поседују документацију о злочинима да је ставе на располагање ради наставка рада на њиховом расветљавању.

 • Четвртак, 25. октобар 2018.

  40. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 25. октобра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрао је Прeдлог одлуке о престанку функције председника Вишег суда у Београду, Прeдлог одлуке о престанку функције председника Трећег основног суда у Београду и Прeдлог одлуке о престанку функције председника Прекршајног суда у Нишу.

 • Среда, 24. октобар 2018.

  35. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 24. октобра, чланови Одбора разматрали су Информацију о раду Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре за период јануар–март 2018. године, и за период април–јун 2018. године.

 • Уторак, 23. октобар 2018.

  Пета седница Одбора за права детета

  На седници Одбора, одржаној 23. октобра, размотрен је Извештај о раду Савета за права детета Владе Републике Србије, који је поднело Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

 • Уторак, 23. октобар 2018.

  46. седница Одбора за европске интеграције

  На седници Одбора за европске интеграције, одржаној 23. октобра 2018. године, која је била затворена за јавност, размотрио je и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Рeпублике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за поглавље 21 - Трансевропске мреже и на Предлог преговарачке позиције Рeпублике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за поглавље 14 - Транспортна политика.

 • Понедељак, 22. октобар 2018.

  34. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 22. октобра, чланови Одбора разматрали су у појединостима више предлога закона, који су на дневном реду Друге седница Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије.

 • Понедељак, 22. октобар 2018.

  86. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници од 22. октобра, размотрили амандмане које је на Предлог закона о изменама и допунама Закона о планирању и изградњи и на Предлог закона о изменама и допунама Закона о озакоњењу објеката поднео Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације.

 • Понедељак, 22. октобар 2018.

  85. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора, одржаној 22. октобра, размотрени су амандмани на предлоге закона дневног реда Друге седнице Другог редовног заседања Народне скупштине.

 • Петак, 19. октобар 2018.

  34. седницa Oдбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници Одбора, одржаној 19. октобра 2018. године, чланови Одбора су разматрали Информацију о раду Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде за трећи квартал 2018. године.

 • Четвртак, 18. октобар 2018.

  33. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације је, на седници одржаној 18. октобра 2018. године, која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Поглавље 21 „Трансевропске мреже“ и на Предлог преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Поглавље 14 „Транспортне политике“.

 • Среда, 17. октобар 2018.

  53. седница Одбора за спољне послове

  На седници одржаној 17. октобра, чланови Одбора за спољне послове нису прихватили позив за учешће на међународном форуму „Циљ и напредовање у глобалној одрживости развоја демократије“, који се одржава у Тајпеју, од 2. до 5. децембра 2018. године.

 • Среда, 17. октобар 2018.

  32. седницa Oдбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници, одржаној 17. октобра, чланови Одбора су одредили два члана делегације Одбора за учешће на састанку Парламентарног пленума Енергетске заједнице.

 • Среда, 17. октобар 2018.

  52. седница Одбора за спољне послове

  На седници одржаној 17. октобра, чланови Одбора за спољне послове усвојили су две иницијативе за посете, усвојили извештаје о реализованим посетама и констатовали промене у саставу ПГП са Ираном, Кенијом, Мароком, САД, Словенијом, Израелом и Великом Британијом.

 • Уторак, 16. октобар 2018.

  32. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 16. октобра чланови Одбора су разматрали више предлога закона у начелу и више предлога закона о потврђивању споразума, који су предложени за дневни ред Друге седнице Другог редовног заседања Народне скупштине.

 • Уторак, 16. октобар 2018.

  45. седница Одбора за европске интеграције

  Одбор за европске интеграције је, на седници одржаној 16. октобра 2018. године, размотрио у начелу Предлог закона о грађевинским производима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о истраживању несрећа у ваздушном, железничком и водном саобраћају, Предлог закона о изменама и допунама Закона о државној припадности и упису пловила и Предлог закона о изменама и допунама Закона о поморској пловидби.

 • Уторак, 16. октобар 2018.

  84. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници, одржаној 16. октобра, размотрили предлоге закона који су предложени за дневни ред Друге седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2018. години.

 • Понедељак, 15. октобар 2018.

  19. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  Одбор за одбрану и унутрашње послове, на седници одржаној 15. октобра 2018. године, разматрао је тромесечне информације о раду Министарства одбране за последња два квартала претходне и прва два квартала текуће године.

 • Петак, 12. октобар 2018.

  57. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници од 12. октобра, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрили су обавештења заменика генералног секретара Народне скупштине о изрицању мере одржавања реда народним посланицима Зорану Живковићу и Ђорђу Вукадиновићу на седници Десетог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву у 2018. години и народним посланицама Марији Јањушевић и Мариники Тепић на Првој седници Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву у 2018. години.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Будите у току