Одбори, пододбори, радне групе

 • Среда, 13. фебруар 2019.

  63. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници, одржаној 13. фебруара, Одбор је размотрио Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

 • Среда, 13. фебруар 2019.

  51. седница Одбора за европске интеграције

  Одбор за европске интеграције је, на седници одржаној 13. фебруара 2019. године, размотрио Извештај о спровођењу Националног програма за усвајање правних тековина ЕУ (НПАА), за треће тромесечје 2018. године.

 • Среда, 13. фебруар 2019.

  25. седница Одбора за културу и информисање

  Чланови Одбора за културу и информисање су, на седници од 13. фебруара, размотрили у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о Српској књижевној задрузи.

 • Среда, 13. фебруар 2019.

  96. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 13. фебруара, размотрени су амандмани на предлоге закона који су на дневном реду Једанаестог ванредног заседања Народне скупштине у Једанаестом сазиву.

 • Среда, 13. фебруар 2019.

  32. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници, одржаној 13. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о предшколском васпитању и образовању, у појединостима, који је поднела Влада.

 • Среда, 13. фебруар 2019.

  24. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора, одржаној 13. фебруара, размотрена су два амандмана која су предложена на Предлог закона о измени Закона о оружју и муницији, који је поднела Влада.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  52. седница Одбора за европске интеграције

  На седници Одбора одржаној 11. фебруара, размотрен је Предлог закона о изменама и допунама Закона о радијационој и нуклеарној сигурности и безбедности, који је поднела народни посланик Маја Гојковић.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  40. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 11. фебруара чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Транспортне заједнице о седишту Сталног секретаријата Транспортне заједнице, Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Демократске Социјалистичке Републике Шри Ланке, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Канаде о ваздушном саобраћају, Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Републике Индијe и Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Републике Азербејџан.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  63. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора, одржаној 11. фебруара, размотрени су, у начелу, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Државе Израел о узајамној помоћи у царинским питањима, Предлог закона о потврђивању Уговора између Владе Републике Србије и Владе Државе Израел о избегавању двоструког опорезивања и спречавању пореске евазије у односу на порезе на доходак и Предлог закона о потврђивању Финансијског уговора Развој речне транспортне инфраструктуре у Србији између Републике Србије и Европске инвестиционе банке.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  95. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници одржаној 11. фебруара, размотрили предлоге закона који су на дневном реду Једанаестог ванредног заседања Народне скупштине у Једанаестом сазиву.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  24. седница Одбора за културу и информисање

  На седници одржаној 11. фебруара, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о изменама и допунама Закона о Српској књижевној задрузи, који је поднела Влада, у начелу.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  62. седница Одбора за спољне послове

  На седници, одржанoj 11. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Грузије о укидању виза за носиоце обичних пасоша.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  31. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржаној 11. фебруара, размотрени су Предлог закона о потврђивању Конвенције о оснивању Европске организације за нуклеарна истраживања и Предлог закона о потврђивању Протокола о привилегијама и имунитетима Европске организације за нуклеарна истраживања, које је поднела Влада.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  33. седницa Oдбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници, одржаној 11. фебруара, чланови Одбора су размотрили Предлог закона о потврђивању Конвенције која се односи на безбедност и здравље у пољопривреди.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  38. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници, одржаној 11. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Индије о сарадњи у области здравља биља и биљног карантина, који је поднела Влада.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  23. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора одржаној 11. фебруара, размотрени су, у начелу, Предлог закона о измени Закона о оружју и муницији, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Казахстан о сарадњи у борби против криминала и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о изменама и допунама Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о граничној контроли у друмском, железничком и водном саобраћају, које је поднела Влада.

 • Петак, 8. фебруар 2019.

  62. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 8. фебруара, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су размотрили предлоге одлука за утврђивање максималног броја запослених на неодређено време за 2019. годину, у службама следећих независних државних органа, организација и тела: Комисије за заштиту конкуренције, Повереника за заштиту равноправности, Фискалног савета, Заштитника грађана, Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки, Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности и Комисије за хартије од вредности.

 • Четвртак, 7. фебруар 2019.

  35. седницa Oдбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници одржаној 7. фебруара, чланови Одбора разматрали су Годишњи извештај Секретаријата Енергетске заједнице о напретку Републике Србије у имплементацији прописа из области енергетике.

 • Среда, 6. фебруар 2019.

  37. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници одржаној 6. фебруара, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размoтрили су Информацију о раду Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде за четврти квартал 2018. године.

 • Понедељак, 4. фебруар 2019.

  49. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 4. фебруара, размотрили Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Сједињeних Америчких Држава о изручењу, који је поднела Влада, и одлучили да предложе Народној скупштини да га усвоји.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Будите у току