Одбори, пододбори, радне групе

 • Четвртак, 6. децембар 2018.

  61. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници одржаној 6. децембра 2018. године, размотрили предлоге одлука о финансијским плановима ДРИ и Фискалног савета.

 • Четвртак, 6. децембар 2018.

  Шеста седница Одбора за права детета

  На седници, одржаној 6. децембра, чланови Одбора размотрили су Предлог за организовање јавног слушања о иницијативи „Наше дете – наша одлука“, за измене и допуне Породичног закона.

 • Среда, 5. децембар 2018.

  39. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  Чланови Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације су, на седници од 5. децембра, размотрили извештаје о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација од октобра 2017. до октобра 2018. године.

 • Среда, 5. децембар 2018.

  94. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници од 5. децембра, размотрили амандмане које су поднели Одбор за заштиту животне средине, Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, Одбор за правосуђе, државу управу и локалну самоуправу, као и народни посланици Катарина Ракић и Ђорђе Комленски.

 • Среда, 5. децембар 2018.

  46. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 5. децембра 2018. године, размотрили више предлога закона у појединостима, који су на дневном реду Четврте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2018. години.

 • Понедељак, 3. децембар 2018.

  36. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 3. децембра, чланови Одбора разматрали су Извештај о раду Регулаторне агенције за електронске комуникације и поштанске услуге за 2017. годину.

 • Понедељак, 3. децембар 2018.

  38. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 3. децембра, чланови Одбора разматрали су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о радном времену посаде возила у друмском превозу и тахографима, Предлог закона о допуни Закона о комуналним делатностима и Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова.

 • Понедељак, 3. децембар 2018.

  34. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  Чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику су на седници од 3. децембра 2018. године размотрили у појединостима Предлог закона о измени и допунама Закона о привредним друштвима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о стечају, Предлог закона о изменама и допунама Закона о улагањима, Предлог закона о стицању права својине на земљишту, објектима и водовима Рударско-топионичарског басена РТБ Бор д.о.о, Бор и Предлог закона о изменама и допунама Закона о утврђивању јавног интереса и посебним поступцима експропријације и прибављања документације ради реализације изградње система за транспорт природног гаса „Јужни ток“.

 • Понедељак, 3. децембар 2018.

  36. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници Одбора, одржаној 3. децембра, размотрен је Предлог закона о изменама и допунама Закона о водама, у појединостима.

 • Понедељак, 3. децембар 2018.

  30. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво је, на седници одржаној 3. децембра, размотрио у појединостима Предлог закона о Фонду за науку Републике Србије и Предлог закона о изменама и допунама Закона о патентима.

 • Понедељак, 3. децембар 2018.

  20. седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници, одржаној 3. децембра, чланови Одбора размотрили су амандмане на Предлог закона о радијационој и нуклеарној сигурности и безбедности, који је поднела народни посланик Маја Гојковић.

 • Понедељак, 3. децембар 2018.

  23. седница Одбора за културу и информисање

  Чланови Одбора за културу и информисање су, на седници до 3. децембра, размотрили у појединостима Предлог закона о изменама Закона о привременом уређивању начина наплате таксе за јавни медијски сервис.

 • Недеља, 2. децембар 2018.

  93. седница Одбор за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора, одржаној 2. децембра, размотрено је у појединостима више предлога закона који су на дневном реду Четврте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2018. години.

 • Петак, 30. новембар 2018.

  60. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници одржаној 30. новембра 2018. године, размотрили у појединостима више предлога закона који су на дневном реду Четврте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2018. години.

 • Петак, 30. новембар 2018.

  32. седницa Oдбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници одржаној 30. новембра, чланови Одбора су, поводом обележавањa Међународног дана особа са инвалидитетом, разговарали на тему „Пословна способност као предуслов за укљученост и једнакост особа са инвалидитетом“.

 • Среда, 28. новембар 2018.

  57. седница Одбора за спољне послове

  На седници одржаној 28. новембра, чланови Одбора за спољне послове размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Индије о сарадњи у области културе, уметности, младих, спорта и медија.

 • Уторак, 27. новембар 2018.

  45. седница Одбора правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су на краћој седници, одржаној 27. новембра, размотрили и дали сагласност на Правилник о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у стручној служби Агенције за борбу против корупције.

 • Уторак, 27. новембар 2018.

  37. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 27. новембра, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о изменама и допунама Закона о радном времену посаде возила у друмском превозу и тахографима, Предлог закона о допуни Закона о комуналним делатностима и Предлога закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова.

 • Уторак, 27. новембар 2018.

  22. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора, одржаној 27. новембра, разматрани су следећи предлози закона које је поднела Влада:

 • Понедељак, 26. новембар 2018.

  59. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници одржаној 26. новембра 2018. године, размотрили више предлога аката предложених за разматрање на Четвртој седници Другог редовног заседања Народне скупштине у 2018. години.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
уторак, 12. новембар

Цео календар догађаја

Будите у току