Одбори, пододбори, радне групе

25. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

Уторак, 19. јун 2018. |

Чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва, размотрили су на седници одржаној 19. јуна, у начелу осам предлога закона, које је предложила Влада, а који су из надлежности рада овог Одбора.

 • Петак, 15. јун 2018.

  36. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 15. јуна, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу ратмотрао је, у појединостима, више предлога закона који су на дневном реду Седмог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

 • Петак, 15. јун 2018.

  18. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

  Чланови Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова су на седници, одржаној 15. јуна, размотрили у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о националним саветима националних мањина и Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити права и слобода националних мањина.

 • Петак, 15. јун 2018.

  73. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници одржаној 15. јуна, размотрили амандмане поднете на девет предлога закона, који су на дневном реду Седмог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 11. сазиву.

 • Среда, 13. јун 2018.

  14. седница Одбора за здравље и породицу

  На седници Одбора, одржане 13. јуна, чланови Одбора размотрили су Информације о раду Министарства здравља за период октобар-децембар 2017. године.

 • Уторак, 12. јун 2018.

  24. седницa Oдбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници одржаној 12. јуна, чланови Одбора су размотрили Информацију о раду Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, за период од 1. октобра до 31. децембра 2017. године и за период од 1. јануара до 31. марта 2018. године.

 • Уторак, 12. јун 2018.

  35. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници, од 12. јуна, чланови Одбора размотрили су више предлога закона, које је поднела Влада и народни посланици, а који се налазе на дневном реду Седмог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

 • Уторак, 12. јун 2018.

  17. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

  На седници од 12. јуна, чланови Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова размотрили су, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о службеној употреби језика и писама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити права и слобода националних мањина и Предлог закона о изменама и допунама Закона о националним саветима националних мањина.

 • Уторак, 12. јун 2018.

  72. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су на седници од 12. јуна размотрили предлоге закона који су на дневном реду Седмог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

 • Петак, 8. јун 2018.

  34. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 8. јуна, чланови Одбора разматрали су предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који су поднела удружења новинара у Републици Србији и предлог кандидата за избор чланова Одбора Агенције за борбу против корупције, који су поднели Заштитник грађана и Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности.

 • Четвртак, 7. јун 2018.

  49. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 7. јуна, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су размотрили Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

 • Среда, 6. јун 2018.

  48. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 6. јуна, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су размотрили оставку коју је на функцију народног посланика поднео Жељко Сушец.

 • Среда, 6. јун 2018.

  50. седница Одбора за финансије, републичи буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници од 6. јуна, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су, у појединостима, Предлог закона о заштити корисника финансијских услуга код уговарања на даљину, Предлог закона о финансијском обезбеђењу, Предлог закона о међубанкарским накнадама и посебним правилима пословања код платних трансакција на основу платних картица, Предлог закона о изменама и допунама Закона о платним услугама и Предлог закона о изменама и допунама Закона о Народној банци Србије.

 • Среда, 6. јун 2018.

  71. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор за уставна питања и законодавство је, на краћој седници одржаној 6. јуна, размотрио амандман који је поднео Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику на Предлог закона о изменама и допунама Закона о привредним друштвима.

 • Среда, 6. јун 2018.

  70. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор за уставна питања и законодавство је, на седници одржаној 6. јуна, размотрио амандмане на предлоге закона који се разматрају на Шестом ванредном заседању Народне скупштине у Једанаестом сазиву.

 • Среда, 6. јун 2018.

  29. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници одржаној 6. јуна 2018. године, чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику разматрали су, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о привредним друштвима и Предлог закона о изменама и допунама Закона о стечају, које је поднела Влада.

 • Уторак, 5. јун 2018.

  30. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници одржаној 5. јуна 2018. године, чланови Одбора разматрали су усклађивање Закона о добробити животиња са Законом о сточарству, укидање забране узгајања крзнашица и др.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Будите у току