Одбори, пододбори, радне групе

33. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

Четвртак, 12. октобар 2017. |

На седници од 12.октобра, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрили су Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

 • Четвртак, 12. октобар 2017.

  20. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 12. октобра, чланови Одбора су одлучили да у амандманима које је поднео Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације на Предлог закона о електронском документу, електронској идентификацији и услугама од поверења у електронском пословању, изврши следеће исправке: у амандману IV, поднетом на члан 51. Предлогa закона, којим се брише став 4. и мења став 6, уместо „ст. 1-5.“ треба да стоји „ст. 1-4.“ и у амандману VII, поднетом на члан 70. Предлогa закона, у ставу 2. уместо „чл. 48. став“ треба да стоји „чл. 48. став 4“.

 • Понедељак, 9. октобар 2017.

  24. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 9. октобра, размотрени су, у појединостима, Предлог закона о Националној академији за јавну управу и Предлог закона о изменама и допунама Закона о државним службеницима, које је поднела Влада.

 • Понедељак, 9. октобар 2017.

  43. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су на седници од 9. октобра размотрили амандмане на Предлог закона о Националној академији за јавну управу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о државним службеницима, Предлог закона о изменама Закона о информационој безбедности и на Предлог закона о електронском документу, електронској идентификацији и услугама од поверења у електронском пословању.

 • Петак, 6. октобар 2017.

  19. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 6. октобра, чланови Одбора разматрали су, у појединостима, Предлог закона о изменама Закона о информационој безбедности и Предлог закона о електронском документу, електронској идентификацији и услугама од поверења у електронском пословању.

 • Четвртак, 5. октобар 2017.

  12. седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности, на седници одржаној 5. октобра 2017. године, разматрао је и усвојио Извештај о раду Војнобезбедносне агенције.

 • Четвртак, 5. октобар 2017.

  19. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 5. октобра, чланови Одбора разматрали су Извештај о раду Комисије за заштиту конкуренције за 2016. годину и Извештај о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација за период од 1. априла до 30. јуна 2017. године.

 • Среда, 4. октобар 2017.

  Десета и 11. седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности на седници затвореној за јавност одржаној 4. октобра 2017. године разматрао је и усвојио Извештај о раду Војнообавештајне агенције.

 • Среда, 4. октобар 2017.

  25. седница Одбора за европске интеграције

  Одбор за европске интеграције је, на седници одржаној 4. октобра 2017. године, која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на предлог преговарачке позиције Рeпублике Србије за поглавља 9 „Финансијске услуге“.

 • Среда, 4. октобар 2017.

  28. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава je на 28. седници, одржаној 4. октобра 2017. године, која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Преговарачко поглавље 9 - „Финансијске услуге“.

 • Уторак, 3. октобар 2017.

  Седма седница Одбора за Косово и Метохију

  На седници одржаној 3. октобра 2017. године, чланови Одбора за Косово и Метохију разматрали су ситуацију на Косову и Метохији након давања подршке Српске листе новоформираној „влади“ у Приштини.

 • Уторак, 3. октобар 2017.

  23. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 3. октобра, размотрени су Предлог закона о Националној академији за јавну управу и Предлог закона о изменама и допунама Закона о државним службеницима, које је поднела Влада.

 • Понедељак, 2. октобар 2017.

  19. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници одржаној 2. октобра 2017. године, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду разматрали су унапређење стања и одрживо коришћење шумских екосистема у Србији – проблеми (сушење шума, шумски пожари, бесправне сече, пошумљавање и др.), као и концепт унапређења ловства у Србији.

 • Понедељак, 2. октобар 2017.

  42. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници, одржаној 2. октобра, чланови Одбора разматрали су више предлога закона који ће се наћи на дневном реду Прве седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2017. години.

 • Петак, 29. септембар 2017.

  18. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 29. септембра, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама Закона о информационој безбедности и Предлог закона о електронском документу, електронској идентификацији и услугама од поверења у електронском пословању.

 • Четвртак, 28. септембар 2017.

  16. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  Чланови Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво одржали су 28. септембра седницу ван седишта Народне скупштине, у Босилеграду, у просторијама СO Босилеград, на којој су размотрени проблеми образовања у национално мешовитим срединама.

 • Среда, 27. септембар 2017.

  41. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  У дану за гласање о тачкама дневног реда Петог ванредног заседања Народне скупштине у Једанаестом сазиву, 27. септембра, Одбор за уставна питања и законодавство размотрио је амандман који је на Предлог закона о високом образовању поднео Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво.

Будите у току