Одбори, пододбори, радне групе

Девета седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

Уторак, 29. новембар 2022. |

Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 29. новембра 2022. године, а пре преласка на утврђивање дневног реда седнице, на предлог председника Одбора већином гласова одлучили да повуку прву тачку предложеног дневног реда, односно, разматрање Извештаја о раду Агенције за спречавање корупције за 2021. годину, због немогућности директора Ангенције да присуствује седници и образложи Извештај, услед раније преузетих обавеза.

 • Четвртак, 24. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 24. новембра 2022. године, чланови Одбора за просторно плањирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације размотрили су Извештај о раду Регулаторне агенције за електронске комуникације и поштанске услуге за 2021. годину, са допуном.

 • Среда, 23. новембар 2022.

  Пета седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду одржаној 23. новембра 2022. године, чланови Одбора разговарали су о снабдевености тржишта пољопривредним производима и прехрамбеним намирницама.

 • Понедељак, 21. новембар 2022.

  Шеста седница Одбора за спољне послове

  На седници Одбора за спољне послове, одржаној 21. новембра, чланови Одбора су на предлог председника Народне скупштине, а након консултација са представницима посланичких група формираних у Народној скупштини, усвојили Предлог о формирању 161 посланичке групе пријатељства и изабрали председнике тих група.

 • Среда, 16. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за Косово и Метохију

  Одбор за Косово и Метохију Народне скупштине Републике Србије је на седници одржаној 16. новембра 2022. године размотрио информације о стању безбедности на Косову и Метохији, са аспекта угрожавања безбедности српског народа, које су доставили: Министарство унутрашњих послова, Министарство одбране, Безбедносно-информативна агенција, Канцеларије за Косово и Метохију и Канцеларија за координационе послове у преговарачком процесу са Привременим институцијама самоуправе у Приштини, коју је образложио в.д. директора Канцеларије за КиМ др Петар Петковић.

 • Четвртак, 10. новембар 2022.

  13. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања је на седници, одржаној 10. новембра 2022. године, размотрио оставку коју је на функцију народног посланика поднео Марко Кешељ.

 • Среда, 9. новембар 2022.

  Трећа седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници од 9. новембра 2022. године, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва размотрили су, у појединостима, Предлог закона о допуни Закона о пензијском и инвалидском осигурању.

 • Уторак, 8. новембар 2022.

  Шеста седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 8. новембра, размотрени су, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2022. годину са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2022. годину и Предлог закона о Привременом регистру држављана Републике Србије од 16 до 29 година којима се уплаћује новчана помоћ, које је поднела Влада, у појединостима.

 • Уторак, 8. новембар 2022.

  Осма седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 8. новембра, разматран је Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2022. годину са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2022. годину, који је поднела Влада. Размотрен је и Предлог закона о Привременом регистру држављана Републике Србије од 16 до 29 година којима се уплаћује новчана помоћ, који је поднела Влада, у појединостима.

 • Понедељак, 7. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва одржаној 7. новембра 2022. године, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о допуни Закона о пензијском и инвалидском осигурању, у начелу.

 • Недеља, 6. новембар 2022.

  Пета седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници, од 6. новембра, Одбор за уставна питања и законодавство размотрио је шест предлога закона предложених за дневни ред Друге седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2022. години.

 • Недеља, 6. новембар 2022.

  Седма седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници, која је одржана 6. новембра, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава обавили су заједнички и начелни претрес Предлога закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2022. годину са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2022. годину, који је поднела Влада и Предлог закона о Привременом регистру држављана Републике Србије од 16 до 29 година којима се уплаћује новчана помоћ, које је поднела Влада.

 • Недеља, 6. новембар 2022.

  Четврта седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници Одбора одржаној 6. новембра, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2022. годину, Раздео 24 - Министарство пољопривредe, шумарства и водопривреде, који је поднела Влада.

 • Недеља, 6. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за здравље и породицу

  На седници Одбора одржаној 6. новембра, чланови Одбора размотрили су у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2022. годину, Раздео 27 - Министарство здравља, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2022. годину, који је поднела Влада.

 • Петак, 4. новембар 2022.

  Друга седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику одржаној 4. новембра 2022. године, разматран је Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету за 2022. годину, за Министарство привреде, Министарство рударства и енергетике, Министарство унутрашње и спољне трговине и Министарство туризма и омладине.

 • Петак, 4. новембар 2022.

  Трећа седница Одбора за европске интеграције

  На седници Одбора, одржаној 4. новембра, представљен је Годишњи извештај Европске комисије за Србију за 2022. годину и размотрен је Извештај о преговорима о приступању Републике Србије Европској унији током председавања Републике Словеније (јул - децембар 2021. године), који је поднела Влада. Чланови Одбора су информисани о Закључку о усвајању Националног програма за усвајање правних тековина Европске уније (НПАА) 2022-2025, који је донела Влада.

 • Уторак, 1. новембар 2022.

  12. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања, одржаној 1. новембра, чланови Одбора размотрили су разлог престанка мандата народној посланици Антонели Јелић.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
среда, 30. новембар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току