Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

 • Понедељак, 26. јун 2017.

  18. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 26. јуна, размотрен је у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о министарствима, који је поднео народни посланик др Александар Мартиновић.

 • Субота, 24. јун 2017.

  17. седница Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 24. јуна, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о министарствима, који је поднео народни посланик др Александар Мартиновић.

 • Уторак, 13. јун 2017.

  16. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 13. јуна, чланови Одбора разматрали су предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који је поднела Државна ревизорска институција; предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који је поднео Социјално-економски савет Републике Србијe; предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који су заједно поднели Заштитник грађана и Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности; Извештај о раду Високог савета судства за 2016. годину; Извештај о раду јавних тужилаштава на сузбијању криминалитета и заштиту уставности и законитости у 2016. годину и Извештај о раду Државног већа тужилаца за 2016. годину.

 • Понедељак, 15. мај 2017.

  15. седница Одбора правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 15. маја, размотрен је, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о судијама, који је поднео народни посланик др Александар Мартиновић.

 • Уторак, 9. мај 2017.

  14. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одржаној 9. маја чланови Одбора размотрили су више предлога закона и других аката предложених за дневни ред Треће седнице Првог редовног заседања Народне скупштине у 2017. години

 • Среда, 22. фебруар 2017.

  13. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 22. фебруара, чланови Одбора разматрали су листе кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције коју је поднео председник Републике, предлог Врховног касационог суда за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, Предлог одлуке о избору заменика јавног тужиоца, који је поднело Државно веће тужилаца, Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Апелационом јавном тужилаштву у Нишу и Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Основном јавном тужилаштву у Чачку.

 • Уторак, 27. децембар 2016.

  12. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на седници од 27. децембра, размотрио у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о систему плата запослених у јавном сектору и Предлог закона о измени Закона о уређењу судова.

 • Четвртак, 22. децембар 2016.

  11. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 22. децембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу прихватио је, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о систему плата запослених у јавном сектору и Предлог закона о измени Закона о уређењу судова.

 • Петак, 16. децембар 2016.

  10. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 16. децембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрао је Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Основном јавном тужилаштву у Трстенику.

 • Среда, 7. децембар 2016.

  Девета седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници, одржаној 7. децембара, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрили су Предлог одлуке о избору члана Високог савета судства из реда апелационих судова, Предлог одлуке о избору председника судова, Предлог одлуке о избору судија који се по први пут бирају на судску функцију, Предлог одлуке о престанку функције председника Прекршајног суда у Лозници и Информације о раду Министарства државне управе и локалне самоуправе за период јул-септембар 2016. године.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
недеља, 23. фебруар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току