Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

 • Петак, 15. септембар 2017.

  22. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 15. септембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрио је Предлог одлуке о избору заменика Тужиоца за ратне злочине и повлачење предлога који је Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу упутио Народној скупштини поводом разматрања Предлога одлуке о избору заменика јавног тужиоца.

 • Понедељак, 24. јул 2017.

  21. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 24. јула, чланови Одбора разматрали су Предлог одлуке о престанку функције председника Прекршајног апелационог суда, као и Предлог одлуке о избору заменика јавног тужиоца, који је поднело Државно веће тужилаца.

 • Понедељак, 10. јул 2017.

  20. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрали су Предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који је поднео председник Републике.

 • Четвртак, 6. јул 2017.

  19. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрали су повлачење предлога које је Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу упутио Народној скупштини поводом разматрања предлога кандидата за избор чланова Одбора Агенције за борбу против корупције.

 • Понедељак, 26. јун 2017.

  18. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 26. јуна, размотрен је у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о министарствима, који је поднео народни посланик др Александар Мартиновић.

 • Субота, 24. јун 2017.

  17. седница Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 24. јуна, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о министарствима, који је поднео народни посланик др Александар Мартиновић.

 • Уторак, 13. јун 2017.

  16. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 13. јуна, чланови Одбора разматрали су предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који је поднела Државна ревизорска институција; предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који је поднео Социјално-економски савет Републике Србијe; предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који су заједно поднели Заштитник грађана и Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности; Извештај о раду Високог савета судства за 2016. годину; Извештај о раду јавних тужилаштава на сузбијању криминалитета и заштиту уставности и законитости у 2016. годину и Извештај о раду Државног већа тужилаца за 2016. годину.

 • Понедељак, 15. мај 2017.

  15. седница Одбора правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 15. маја, размотрен је, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о судијама, који је поднео народни посланик др Александар Мартиновић.

 • Уторак, 9. мај 2017.

  14. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одржаној 9. маја чланови Одбора размотрили су више предлога закона и других аката предложених за дневни ред Треће седнице Првог редовног заседања Народне скупштине у 2017. години

 • Среда, 22. фебруар 2017.

  13. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 22. фебруара, чланови Одбора разматрали су листе кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције коју је поднео председник Републике, предлог Врховног касационог суда за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, Предлог одлуке о избору заменика јавног тужиоца, који је поднело Државно веће тужилаца, Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Апелационом јавном тужилаштву у Нишу и Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Основном јавном тужилаштву у Чачку.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Будите у току