Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

 • Петак, 15. децембар 2017.

  29. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 15. децембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрао је Предлог одлуке о избору заменика јавног тужиоца, који је поднело Државно веће тужилаца.

 • Понедељак, 11. децембар 2017.

  28. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 11. децембра, размотрени су у појединостима Предлог закона о измени Закона о уређењу судова, Предлог закона о запосленима у јавним службама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе, Предлог закона о платама службеника и намештеника у органима аутономне покрајине и јединице локалне самоуправе и Предлог закона о изменама и допунама Закона о систему плата запослених у јавном сектору.

 • Уторак, 5. децембар 2017.

  27. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 5. децембра, чланови Одбора размотрили су више предлога закона, као и Предлог одлуке о престанку функције председника Основног суда у Новом Пазару и Предлог одлуке о престанку функције председника Привредног суда у Лесковцу.

 • Понедељак, 20. новембар 2017.

  26. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 20. новембра, утврђен је Предлог одлуке о престанку функције председника Основног суда у Новом Саду Анђелки Станојевић, због избора за судију Вишег суда у Новом Саду.

 • Четвртак, 2. новембар 2017.

  25. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 2. новембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрио је Предлог одлуке о избору председника судова и Предлог одлуке о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, које је поднео Високи савет судства.

 • Понедељак, 9. октобар 2017.

  24. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 9. октобра, размотрени су, у појединостима, Предлог закона о Националној академији за јавну управу и Предлог закона о изменама и допунама Закона о државним службеницима, које је поднела Влада.

 • Уторак, 3. октобар 2017.

  23. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 3. октобра, размотрени су Предлог закона о Националној академији за јавну управу и Предлог закона о изменама и допунама Закона о државним службеницима, које је поднела Влада.

 • Петак, 15. септембар 2017.

  22. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 15. септембра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрио је Предлог одлуке о избору заменика Тужиоца за ратне злочине и повлачење предлога који је Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу упутио Народној скупштини поводом разматрања Предлога одлуке о избору заменика јавног тужиоца.

 • Понедељак, 24. јул 2017.

  21. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 24. јула, чланови Одбора разматрали су Предлог одлуке о престанку функције председника Прекршајног апелационог суда, као и Предлог одлуке о избору заменика јавног тужиоца, који је поднело Државно веће тужилаца.

 • Понедељак, 10. јул 2017.

  20. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрали су Предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који је поднео председник Републике.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
уторак, 25. фебруар

Будите у току