Радна тела

 • Среда, 25. новембар 2020.

  Девета седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 25. новембра, чланови Одбора разтмотрили су Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

 • Уторак, 24. новембар 2020.

  Трећа седница Одбора за културу и информисање

  Чланови Одбора за културу и информисање су на седници, одржаној 24. новембра утврдили Листу кандидата за члана Савета Регулаторног тела за електронске медије коју је предложио надлежни Одбор Народне скупштине.

 • Уторак, 24. новембар 2020.

  Осма седница Одборa за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници Одбора, одржаној 24. новембра, дневни ред седнице допуњен је захтевом народног посланика Нинослава Ерића за давање позитивног мишљења за обављање друге јавне функције, те је Одбор усвојио следећи дневни ред:

 • Уторак, 24. новембар 2020.

  Oсма седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора, одржаној 24. новембра, пре преласка на рад, чланови Одбора су се једногласно одлучили да, на предлог Владе Републике Србије, са дневног реда седнице буде повучена 13. тачка, односно Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Банке Поштанске штедионице а.д. Београд, OTP banke Srbija а.d. Beograd и Vojvođanske banke a.d. Novi Sad, по задужењу Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад, по основу уговора о дугорочном кредиту за изградњу гасовода на територији Републике Србије од границе са Републиком Бугарском до границе са Мађарском и другим суседним земљама са Републиком Србијом кроз улагање у капитал акционарског друштва South stream Serbia AG, Zug, Швајцарска, који је поднела Влада.

 • Понедељак, 23. новембар 2020.

  Седма седница Одборa за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора, одржаној 23. новембра, у начелу су разматрани следећи предлози закона:

 • Понедељак, 23. новембар 2020.

  Седма седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора, одржаној 23. новембра, обављен је разговор са кандидатом за избор Повереника за заштиту равноправности и утврђен је Предлог одлуке о избору Повереника за заштиту равноправности.

 • Петак, 20. новембар 2020.

  Четврта седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  Председник Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику Верољуб Арсић је на почетку седнице, у име Народне скупштине и своје име, изјавио саучешће поводом упокојења Његове светости Патријарха Иринеја, а затим су му присутни одали почаст минутом ћутања.

 • Среда, 18. новембар 2020.

  Шеста седницa Oдбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржао је 18. новембра седницу ван седишта Народне скупштине, у сали Скупштине општине Врачар, на којој је представљен Извештај о ревизији консолидованих финансијских извештаја завршног рачуна буџета Градске општине Врачар за 2019. годину.

 • Среда, 18. новембар 2020.

  Седма седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници, одржаној 18. новембра, чланови Одбора утврдили су предлог скупштинског буџета за 2021. годину, који је припремио генерални секретар Народне скупштине у износу од 2 254 927 000 динара и упутили га Министарству финансија на мишљење, у складу са Законом о Народној скупштини и Пословником.

 • Уторак, 17. новембар 2020.

  Трећа седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На Трећој седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 17. новембра, размотрена је Информација о раду Министарства привреде за период јул–септембар 2020. године, као и извештаји Министарства о стању поступка приватизације за август и септембар текуће године.

 • Понедељак, 16. новембар 2020.

  Друга седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

  На седници, одржаној 16. новембра, члановима Одбора ресорна министарка Гордана Чомић представила је планиране активности Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог.

 • Понедељак, 16. новембар 2020.

  Друга седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На другој седници Одбора, одржаној 16. новембра, размотрена је Информација о раду Министарства унутрашњих послова за период од јула до септембра 2020. године.

 • Четвртак, 12. новембар 2020.

  Трећа седница Одбора за здравље и породицу

  На седници, од 12. новембра, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити становништва од заразних болести, који је поднела Влада, у начелу.

 • Четвртак, 12. новембар 2020.

  Шеста седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 12. новембра 2020. године, размотрен је, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2020. годину, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2020. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Националне службе за запошљавање за 2020. годину, који је поднела Влада.

 • Четвртак, 12. новембар 2020.

  Пета седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је на седници од 12. новембра 2020. године, размотрио, у појединостима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2020. годину, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2020. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Националне службе за запошљавање за 2020. годину.

 • Уторак, 10. новембар 2020.

  Шеста седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 10. новембра 2020. године, чланови Одбора разтмотрили су Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

 • Уторак, 10. новембар 2020.

  Трећа седница Одбора за спољне послове

  На седници Одбора за спољне послове, одржаној 10. новембра 2020. године, констатоване су предстојеће редовне активности сталних делегација Народне скупштине.

 • Уторак, 10. новембар 2020.

  Пета седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници, од 10. новембра 2020. године, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2020. годину, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2020. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Националне службе за запошљавање за 2020. годину, који је поднела Влада, у начелу.

 • Понедељак, 9. новембар 2020. у 15:51 часова

  Четврта седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је на седници од 9.новембра, размотрио више извештаја о раду, финансијских планова и других аката различитих финансијских институција.

 • Понедељак, 9. новембар 2020.

  Трећа седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници одржаној 9. новембра 2020. године, размотрили, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2020. годину, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2020. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Националне службе за запошљавање за 2020. годину.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
недеља, 7. март
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току