Радна тела

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  24. седница Одбора за културу и информисање

  На седници одржаној 11. фебруара, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о изменама и допунама Закона о Српској књижевној задрузи, који је поднела Влада, у начелу.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  62. седница Одбора за спољне послове

  На седници, одржанoj 11. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Грузије о укидању виза за носиоце обичних пасоша.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  31. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржаној 11. фебруара, размотрени су Предлог закона о потврђивању Конвенције о оснивању Европске организације за нуклеарна истраживања и Предлог закона о потврђивању Протокола о привилегијама и имунитетима Европске организације за нуклеарна истраживања, које је поднела Влада.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  33. седницa Oдбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници, одржаној 11. фебруара, чланови Одбора су размотрили Предлог закона о потврђивању Конвенције која се односи на безбедност и здравље у пољопривреди.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  38. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници, одржаној 11. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Индије о сарадњи у области здравља биља и биљног карантина, који је поднела Влада.

 • Понедељак, 11. фебруар 2019.

  23. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

  На седници Одбора одржаној 11. фебруара, размотрени су, у начелу, Предлог закона о измени Закона о оружју и муницији, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Казахстан о сарадњи у борби против криминала и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о изменама и допунама Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о граничној контроли у друмском, железничком и водном саобраћају, које је поднела Влада.

 • Петак, 8. фебруар 2019.

  62. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 8. фебруара, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су размотрили предлоге одлука за утврђивање максималног броја запослених на неодређено време за 2019. годину, у службама следећих независних државних органа, организација и тела: Комисије за заштиту конкуренције, Повереника за заштиту равноправности, Фискалног савета, Заштитника грађана, Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки, Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности и Комисије за хартије од вредности.

 • Четвртак, 7. фебруар 2019.

  35. седницa Oдбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници одржаној 7. фебруара, чланови Одбора разматрали су Годишњи извештај Секретаријата Енергетске заједнице о напретку Републике Србије у имплементацији прописа из области енергетике.

 • Среда, 6. фебруар 2019.

  37. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници одржаној 6. фебруара, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размoтрили су Информацију о раду Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде за четврти квартал 2018. године.

 • Понедељак, 4. фебруар 2019.

  49. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 4. фебруара, размотрили Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Сједињeних Америчких Држава о изручењу, који је поднела Влада, и одлучили да предложе Народној скупштини да га усвоји.

 • Уторак, 29. јануар 2019.

  26. седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности, на 26. седници, одржаној 29. јануара 2019. године, разматрао је и усвојио Извештај о раду Безбедносно-информативне агенције за период од 1. априла до 30. септембра 2018. године и Извештај Безбедносно-информативне агенције о стању безбедности у Републици Србији (децембар 2018. године).

 • Понедељак, 28. јануар 2019.

  Осма седница Одбора за права детета

  На седници, одржаној 28. јануара, чланови Одбора размотрили су Извештај о раду Савета за права детета Владе Републике Србије, који је поднео Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

 • Петак, 25. јануар 2019.

  61. седница Одбора за спољне послове

  На седници одржаној 25. јануара, чланови Одбора за спољне послове размотрили су годишње извештаје о активностима сталних делегација Народне скупштине у међународним парламентарним институцијама за 2018. годину.

 • Четвртак, 24. јануар 2019.

  61. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 24. јануара, чланови Одбора размотрили су Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народних посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

 • Среда, 26. децембар 2018.

  50. седница Одбора за европске интеграције

  На седници, одржаној 26. децембра, чланови Одбора размотрили су актуелно стање у преговорима о приступању Републике Србије Европској унији и Извештај о преговорима о приступању Републике Србије Европској унији током председавања Републике Бугарске, за период јануар–јун 2018. године.

 • Петак, 21. децембар 2018.

  24. и 25. седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

 • Уторак, 18. децембар 2018.

  48. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, 20. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова и Седма седница Одбора за права детета

  На заједничкој седници, одржаној 18. децембра, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова и Одбора за права детета размотрили су Извештај о раду Националног механизма за превенцију тортуре за 2017. годину, који је поднео Заштитник грађана, а који је присутнима образложила Оља Јовичић, генерали секретар Заштитника грађана.

 • Уторак, 18. децембар 2018.

  62. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора, одржаној 18. децембра, обављен је разговор са др Иваном Николићем, кандидатом за избор члана Савета гувернера Народне банке Србије и утврђени су Предлог одлуке о избору члана Савета гувернера Народне банке Србије и Предлог одлуке о престанку функције председника Комисије за хартије од вредности.

 • Уторак, 11. децембар 2018.

  47. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су на седници, одржаној 11. децембра, размотрили Предлог одлуке о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, који је поднео Високи савет судства. Чланови Одбора одлучили су да предложе Народној скупштини да прихвати наведени Предлог одлуке.

 • Петак, 7. децембар 2018.

  Друга седница Комисије за контролу извршења кривичних санкција

  На Другој седници Комисије за извршење кривичних санкција, одржаној 7. децембра, размотрен је План рада Комисије.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
уторак, 15. октобар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току