Председник

 • Петак, 19. октобар 2018.

  Гојковић отворила Шесту Националну конференцију Женске парламентарне мреже

  Председница Народне скупштина Републике Србије Маја Гојковић отворила је Шесту годишњу Националну конференцију Женске парламентарне мреже „Жене граде будућност“ у Скупштини Србије и том приликом истакла да без жена и њиховог потенцијала, знања и креативности не може бити ни боље будућности Србије, ни овог региона.

 • Четвртак, 18. октобар 2018.

  Србија 2019. године домаћин заседања Скупштине највеће парламентарне организације

  Главни савет Интерпарламентарне уније акламацијом је потврдио кандидатуру Србије за домаћина 141. заседања Скупштине Интерпарламентарне уније у октобру следеће године у Београду.

 • Четвртак, 18. октобар 2018.

  Гојковић се састала са председником Аустрије

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Аустрије Ван дер Беленом, а на састанку су разговарали о унапређењу парламентарне сарадње и укупних односа две земље, регионалним питањима и европским интеграцијама.

 • Уторак, 16. октобар 2018.

  Гојковић на заседању Интерпарламентарне уније

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која учествује на 139. заседању Скупштине Интерпарламентарне уније, истакла је да је обавеза парламената да иду у корак са дигиталним добом и буду спремни на модернизацију, отвореност и ефикаснији рад, чиме ће моћи да одговоре на захтеве и изазове које будућност намеће.

 • Уторак, 16. октобар 2018.

  Гојковић имала бројне сусрете у оквиру 139. заседања Интерпарламентарне уније

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која учествује на 139. заседању Интерпарламентарне уније, имала је бројне сусрете са председницима парламената земаља учесника, на којима је разговарала о парламентарној сарадњи и унапређењу билатералних односа.

 • Петак, 12. октобар 2018.

  Председница Народне скупштине сазвала Другу седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2018. години

  Председница Народне скупштина Републике Србије сазвала је Другу седницу Другог редовног заседања за уторак, 16. октобра, са почетком у 10 часова.

 • Четвртак, 11. октобар 2018.

  Председница Народне скупштине отворила конференцију поводом почетка пројекта и кампање Нисте сами

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је у Дому Народне скупштине конференцију поводом почетка пројекта и кампање „Нисте сами“, која има за циљ превазилажење предрасуда према младим особама са проблемима менталног здравља.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  Гојковић на Конференцији председника парламената Евроазије

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић учествује на Трећем састанку председника парламената земаља Евроазије у Турској, а на скупу је истакла да је Србија снажно опредељена да настави да ради на свеобухватном унапређењу пријатељских односа и сарадње са земљама евроазијског региона.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  Гојковић на састанку са председницима парламената Ирана и Казахстана

  Председница Народне скупштине, која учествује на Трећем састанку председника парламената Евроазијских земаља, који се одржава 8-10. октобра у Турској, састала се данас са председником Исламске консултативне скупштине Исламске Републике Иран Алијем Лариџанијем.

 • Уторак, 9. октобар 2018.

  Гојковић са председником Државне думе Русије

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која учествује на 3. састанку председника парламената земаља Евроазије у Турској, састала се данас са председником Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјечиславом Володином.

 • Петак, 5. октобар 2018.

  Гојковић са председницима парламената Мађарске и Словеније

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која учествује на Петој Конференцији парламената Дунавског региона у Будимпешти, састала се данас са председником Парламента Мађарске Ласлом Ковером.

 • Петак, 5. октобар 2018.

  Гојковић на Конференцији парламената Дунавског региона

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић истакла је на Петој Конферецији парламената Дунавског региона у Будимпешти да је од изузетног значаја да регион препозна и сагледа утицај климатских промена на пољопривреду, грану привреде која је у већини подунавских земаља од све већег стратешког интереса и да је на парламентима да путем законодавне активности и својих надлежности допринесу бољем суочавању са климатским променама.

 • Четвртак, 27. септембар 2018.

  Гојковић отворила изложбу „Уметност која чека правду“

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је данас изложбу „Уметност која чека правду“ у Дому Народне скупштине, посвећену несталим сликама, скулптурама и мобилијару у догађајима 5. октобра 2000. године.

 • Среда, 26. септембар 2018.

  Гојковић и Чубриловић потписали Меморандум о формирању парламентарне Комисије за сарадњу

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Народне скупштине Републике Српске Недељком Чубриловићем, а након сусрета потписан је Меморандум о образовању Kомисије за сарадњу Народне скупштине Србије и Народне скупштине Републике Српске.

 • Понедељак, 24. септембар 2018.

  Председница Народне скупштине сазвала Прву седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2018. години

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Прву седницу Другог редовног заседања за уторак, 2. октобар, са почетком у 10 часова.

 • Четвртак, 20. септембар 2018.

  Гојковић о улози жена на Евроазијском женском форуму у Санкт Петербургу

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић обратила се данас на Другом евроазијском женском форуму „Жене за глобалну безбедност и одрживи развој“, у Санкт Петербургу, на коме учествују представници 110 држава, а који је отворио председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин.

 • Четвртак, 20. септембар 2018.

  Гојковић се састала са председницом Савета Руске Фeдерације

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која учествује на Другом евроазијском женском форуму у Санкт Петербургу, састала се данас са председницом Савета Федерације Федералне скупштине Руске Федерације Валентином Матвијенко.

 • Уторак, 18. септембар 2018.

  Председница Народне скупштине сазвала Десето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је, на захтев 157 народних посланика, Десето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву, за петак, 21. септембар 2018. године.

 • Понедељак, 17. септембар 2018.

  Гојковић на Генералној конференцији МААЕ

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић која, као шеф делегације Републике Србије, учествује на годишњем заседању 62. Генералне конференције Међународне агенције за атомску енергију (МААЕ) у Бечу, истакла је да ће Република Србија наставити да пружа снажну подршку глобалним напорима међународне заједнице, усмереним на јачање ефикасних механизама у борби против недозвољене трговине нуклеарним материјалима и другим изворима зрачења.

 • Субота, 15. септембар 2018.

  Гојковић са потпредседником Индије

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са потпредседником Републике Индије и председником Горњег дома парламента Индије М. Венкајом Наидуом, а том приликом је оцењено да посета има историјски значај, јер је прва посета председника Горњег дома Парламента Индије и уједно прва посета високог званичника након више деценија.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
субота, 16. новембар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току