Председник

 • Среда, 5. јун 2019.

  Гојковић отворила јавну расправу о Нацрту закона о правима детета и заштитнику права детета

  Председница Народне скупштине Републике Србије и Одбора за права детета Маја Гојковић отворила је данас у Скупштини Србије јавну расправу о Нацрту закона о правима детета и заштитнику права детета и истакла да је Србија на путу да добије независну институцију за заштиту права детета и тако заокружи концепт дечјих права.

 • Уторак, 4. јун 2019.

  Гојковић се састала са председником Фондације Конрад Аденауер Норбертом Ламертом

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Фондације Конрад Аденауер Норбертом Ламертом, који у Србији борави поводом одржавања међународне конференције „Градимо мостове – причамо о Европи“.

 • Уторак, 4. јун 2019.

  Гојковић се састала са Лајчаком

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са министром спољних послова и европских послова Словачке Републике и председавајућим ОЕБС-а Мирославом Лајчаком.

 • Понедељак, 3. јун 2019.

  Гојковић са председником Државне думе Руске Федерације

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачиславом Володином, који борави у посети Србији, a председници два парламента су отворили и четврто заседање Комисије за сарадњу Скупштине Србије и Државне думе.

 • Понедељак, 3. јун 2019.

  Гојковић и Володин обишли Красношчекова

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић и председник Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачислав Володин обишли су данас држављанина Руске Федерације и припадника УНМИК-а Михаила Красношчекова, повређеног у акцији припадника специјалне јединице НЈСО на северу Косова и Метохије, који је на ВМА пребачен из КБЦ Косовска Митровица на даље лечење.

 • Понедељак, 3. јун 2019.

  Гојковић честита Рамазански Бајрам

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честита свим грађанима Србије муслиманске вере Рамазански Бајрам.

 • Субота, 1. јун 2019.

  Председник Државне думе у понедељак, 3. јуна у посети Србији

  Делегација Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације, коју предводи председник Државне думе Вјачеслав Володин, боравиће у понедељак, 3. јуна у посети Републици Србији, поводом четврте седнице Комисије за сарадњу Народне скупштине Републике Србије и Државне Думе Руске Федерације.

 • Четвртак, 30. мај 2019.

  Гојковић сазвала Посебну седницу за понедељак, 3. јун, обраћање председника Државне думе Руске Федерације

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Посебну седницу Народне скупштине за понедељак, 3. јун, на којој ће се обратити председник Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачеслав Володин.

 • Четвртак, 30. мај 2019.

  Гојковић се састала са Фабрицијем

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са шефом Делегације Европске уније у Републици Србији Семом Фабрицијем, који је том приликом председници Народне скупштине уручио Годишњи извештај Европске комисије о Републици Србији.

 • Петак, 24. мај 2019.

  Гојковић на трибини „Жене живе и на селу“ у Горњој Трепчи

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић учествовала је данас на трибини „Жене живе и на селу“ у Горњој Трепчи, у оквиру кампање за оснаживање жена у сеоским срединама.

 • Понедељак, 20. мај 2019.

  Гојковић сазвала седницу Народне скупштине за среду, 22. маја

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Шесту седницу Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије за среду, 22. маја, са почетком у 10 часова.

 • Петак, 17. мај 2019.

  Гојковић сазвала Посебну седницу, на дневном реду извештај о Косову и Метохији

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Посебну седницу Народне скупштине за понедељак, 27. мај, а на дневном реду биће извештај о Косову и Метохији.

 • Петак, 17. мај 2019.

  Гојковић се састала са делегацијом Парламента Републике Кореје

  Председница Народна скупштина Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са делегацијом Парламентарне групе пријатељства са Србијом у Парламенту Републике Кореје, коју предводи председник ПГП Ђонгу Ли.

 • Среда, 15. мај 2019.

  Гојковић упутила телеграм саучешћа поводом смрти Мише Јанкетића

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић упутила је телеграм саучешћа породици Михаила Мише Јанкетића.

 • Петак, 10. мај 2019.

  Гојковић сазвала седницу за 14. мај, на дневном реду измене и допуне Кривичног законика

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је седницу Скупштине Србије за уторак, 14. мај, а на дневном реду биће Предлог закона о изменама и допунама Кривичног законика и Предлог закона о изменама и допунама Законика о кривичном поступку, који обухватају материју која је у јавности позната као „Тијанин закон“.

 • Четвртак, 9. мај 2019.

  Гојковић се састала са Косачeвoм и Рјазанским

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Одбора за спољне послове Савета Федерације Федералне скупштине Руске Федерације Константином Косачевoм, и председником Групе пријатељства са Србију у Савету Федерације Валеријем Рјазанским, који у Београду бораве у оквиру обележавања 74. годишњице победе над фашизмом и нацизмом у Другом светском рату и одржавања манифестације „Бесмртни пук“.

 • Четвртак, 9. мај 2019.

  Судије Уставног суда положиле заклетву у Народној скупштини

  Судије Уставног суда Србије, које је именовала Општа седница Врховног касационог суда 19. априла 2019. године, положиле су данас заклетву пред председницом Народне скупштине Републике Србије Мајом Гојковић.

 • Понедељак, 6. мај 2019.

  Гојковић упутила телеграме саучешћа Володину и Матвијенко поводом авионске несреће

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић упутила је телеграме саучешћа председнику Државне думе Руске Федерације Вјачеславу Володину и председници Савета Федерације Валентини Матвијенко, поводом авионске несреће.

 • Петак, 26. април 2019. у 08:00 часова

  Честитка председнице Народне скупштине поводом Васкрса

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честита Васкрс свим грађанима Србије који овај хришћански празник славе по јулијанском календару.

 • Субота, 20. април 2019. у 07:00 часова

  Гојковић честита грађанима Ускрс по грегоријанском календару

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честита Ускрс грађанима Србије који овај хришћански празник славе по грегоријанском календару.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
недеља, 5. јул
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току