Председник

 • Уторак, 19. фебруар 2019.

  Гојковић се састала са министарком спољних послова Кеније

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која борави у званичној посети Републици Кенији, састала се данас са министарком спољних послова Кеније Моником Џума.

 • Уторак, 19. фебруар 2019.

  Гојковић са председницима Народне скупштине и Сената Републике Кеније: Потписивање Меморандума о сарадњи, подршка суверенитету и територијалном интегритету Србије

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић започела је данас посету Републици Кенији састанком са председником Народне скупштине Кеније Џастином Мутуријем, на чији позив и борави у посети овој земљи, првој у историји односа две државе.

 • Петак, 15. фебруар 2019.

  Гојковић положила венац на споменик Незнаном јунаку на Авали

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић положила је данас, поводом Дана државности Републике Србије, венац на споменик Незнаном јунаку на Авали.

 • Петак, 8. фебруар 2019.

  11. ванредно заседање Народне скупштине у понедељак, 11. фебруара

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Једанаесто ванредно заседање Народне скупштине за понедељак, 11. фебруар, са почетком у 10 часова, на захтев 154 народна посланика.

 • Петак, 8. фебруар 2019.

  Гојковић у Женеви: Србија ће бити добар домаћин годишњег заседања ИПУ у октобру

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић на свечаној церемонији у Женеви потписала је Споразум између Народне скупштине и Интерпарламентарне уније са генералним секретаром ове међународне парламентарне организације Мартином Чангонгом, поводом организовања 141. скупштине Интерпарламентарне уније у Београду од 13. до 17. октобра ове године.

 • Недеља, 27. јануар 2019.

  Гојковић на Светосавској академији

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић истакла је вечерас на Светосавској академији у Народном позоришту у Београду, поводом 27. јануара, Дана Светог Саве, да је важно да чувамо сећање на Светог Саву, јер нам је и данас потребна његова визија, као темељ духовног, културног и националног напретка, која показује пут у борби за слободу, просвећеност и просперитет нашег народа.

 • Субота, 26. јануар 2019.

  Гојковић на обележавању 320 година Карловачког мира

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић присуствовала је обележавању 320 година од потписивања Карловачког мира и том приликом истакла да Карловачки мир и данас представља симбол људских и цивилизацијских тежњи да се супротстављени интереси решавају преговорима и договорима, а не ратом.

 • Четвртак, 24. јануар 2019.

  Председница Народне скупштине сазвала Посебну седница на којој ће се обратити председник Републике Словеније Пахор

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Двадесету посебну седницу за понедељак, 28. јануар, на којој ће се обратити председник Републике Словеније Борут Пахор, који ће боравити у званичној посети Србији.

 • Понедељак, 21. јануар 2019.

  Гојковић са председником Републике Палау

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Републике Палау Томијем Рименџисом, који борави у посети Србији.

 • Субота, 5. јануар 2019.

  Председница Народне скупштине Маја Гојковић честита Божић

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честита Божић свим грађанима Србије, који овај празник славе по јулијанском календару.

 • Недеља, 30. децембар 2018. у 09:00 часова

  Новогодишња честитка председнице Народне скупштине

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честита грађанима нову 2019. годину:

 • Среда, 26. децембар 2018.

  Судије и заменици јавних тужилаца положили заклетву у Народној скупштини

  Судије, које су први пут изабране на судијску функцију, на Четвртој седници Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2018. години, положиле су заклетву у Народној скупштини пред председницом Народне скупштине Републике Србије Мајом Гојковић.

 • Среда, 26. децембар 2018.

  Гојковић се састала са министром спољних послова Румуније

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са министром спољних послова Румуније Теодором Мелешкануом, а на састанку је истакнуто да две земље везују традиционално добри и пријатељски односи, као и значај редовног политичког дијалога у циљу даљег унапређења односа.

 • Понедељак, 24. децембар 2018.

  Председница Народне скупштине честита Божић

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честита Божић свим грађанима Србије, који тај празник славе по грегоријанском календару.

 • Недеља, 16. децембар 2018.

  Председница Народне скупштине Маја Гојковић на инаугурацији председнице Грузије

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић присуствовала је у име Републике Србије инаугурацији новоизабране председнице Грузије Саломе Зурабишвили.

 • Петак, 14. децембар 2018.

  Гојковић: Одлука Приштине брутално кршење Резолуције СБ УН 1244

  „Одлука привремених институција у Приштина о формирању тзв. „војске Косова“, представља бруталан чин кршења Резолуције СБ УН 1244 и у директној је супротности са свим релевантним регионалним споразумима.
  Реч је о последњем у низу једностраних и насилних решења којима Приштина прибегава, а која су усмерена против српског народа на Косову и Метохији и којим се разарају темељи безбедносне архитектуре која је стварана последњих деценија са циљем да се обезбеди дугорочна стабилност региона.
  Оваква претња миру и стабилности региона не сме да остане без одговора међународних институција, а пре свега оних чија је непосредна одговорност да се старају о очувању правног поретка и гарантовању безбедности свих грађана КиМ“, изјавила је председница Народне скупштине Републике Србије Маје Гојковић.

 • Четвртак, 13. децембар 2018.

  Гојковић отворила Конференцију „Економист: Свет у 2019“

  Председница Народе скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је Конференцију „Економист: Свет у 2019“ у Дому Народне скупштине и нагласила да у сложеним околностима, вођење спољне политике у складу са националним приоритетима, неговање војне неутралности, уз снажан и одржив економски раст, недвосмислено представљају најважније задатке који стоје пред Србијом у 2019. години.

 • Среда, 12. децембар 2018.

  Гојковић се састала са председником Парламента Словеније, потписан Меморандум о сарадњи

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Државног збора Републике Словеније Дејаном Жиданом, који борави у званичној посети Републици Србији, а након састанка потписали су Меморандум о сарадњи између Народне скупштине Републике Србије и Државног збора Словеније.

 • Понедељак, 10. децембар 2018.

  Гојковић отворила Конференцију „Развој родне равноправности кроз регионалну сарадњу“

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је данас регионалну Конференцију „Развој родне равноправности кроз регионалну сарадњу“, и том приликом нагласила да је активна улога жена неопходна у нашем региону, посебно имајући у виду све политичке и економске изазове са којима се суочавамо на Западном Балкану, као и у Европској унији.

 • Понедељак, 3. децембар 2018.

  Гојковић на отварању изложбе „1914-1918“

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је изложбу „1914-1918“ ликовног уметника Немање Окиљевића и том приликом истакла да се кроз уметност овог младог аутора снажно осликава, боље од свих речи, страдање и узвишеност човека и читавог једног народа у првом светском рату.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
субота, 16. новембар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току