Председник

 • Среда, 3. јул 2019.

  Гојковић наставила посету Словенији

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која се налази у званичној посети Републици Словенији, са председником Државног збора Словеније Дејаном Жиданом, на чији позив борави у Словенији, обишла је неколико компанија у региону Прекмурја, који су успешни примери коришћења фондова Европске уније.

 • Уторак, 2. јул 2019.

  Гојковић се састала са председником Државног савета Словеније

  Председница Народне скупштине Рпублике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Државног савета Републике Словеније Алојзом Ковшцом, у оквиру званичне посете Републици Словенији.

 • Уторак, 2. јул 2019.

  Гојковић се састала са председником Словеније

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која се налази у званичној посети Републици Словенији, састала се данас са председником Републике Словеније Борутом Пахором.

 • Уторак, 2. јул 2019.

  Гојковић се састала са председником Државног збора Словеније

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић започела је званичну посету Словенији сусретом са председником Државног збора Словеније Дејаном Жиданом, а на састанку је оцењено да се билатерални односи интензивно развијају у свим областима, као и да два парламента дају велики допринос јачању пријатељских веза.

 • Недеља, 30. јун 2019.

  Обраћање председнице Народне скупштине на састанку ИПУ поводом Међународног дана парламентаризма

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић учествује данас на састанку у формату „квинтета“, Интерпарламентарне уније (ИПУ) у Женеви, који се одржава први пут у историји ове најстарије и највеће међународне парламентарне организације и који окупља руководство ИПУ, председнике парламената који су председавали ИПУ и Србије, као домаћина предстојеће скупштине ове организације.

 • Петак, 28. јун 2019.

  Гојковић заказала ванредну седницу за 8. јул

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је 13. ванредно заседање Народне скупштине за понедељак, 8. јула, на захтев 161 народног посланика.

 • Понедељак, 24. јун 2019.

  Гојковић са председником Египта Ел Сисијем

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Арапске Републике Египат Абдел Фатах Ел Сисијем, у оквиру званичне посете Египту.

 • Недеља, 23. јун 2019.

  Гојковић са председником Парламента Египта, потписан Меморандум о сарадњи

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Парламента Арапске Републике Египат Али Абдел Алом, на чији позив борави у званичној посети Египту.

 • Недеља, 23. јун 2019.

  Гојковић честитала ватерполистима освајање Светске лиге

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је ватерполистима Србије освајање Светске лиге.

 • Понедељак, 17. јун 2019.

  Гојковић заказала ванредну седницу за 25. јун

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је 12. ванредно заседање за уторак, 25. јун, на захтев Владе Републике Србије.

 • Петак, 14. јун 2019.

  Гојковић отворила скуп „Борба против насиља над старијим женама“

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је данас скуп „Борба против насиља над старијим женама“ у сусрет обележавању Међународног дана борбе против насиља над старијим особама и истакла да је Скупштина Србије препознала важност ове теме за наше друштво, као и да на овај начин жели да се скрене пажња свеукупне јавности на насиље, и занемаривање са којима се суочавају стари, као посебно осетљива група.

 • Уторак, 11. јун 2019.

  Гојковић сазвала седницу за уторак, 18. јуна

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је 24. Посебну седницу Народне скупштине Републике Србије за уторак, 18. јуна, са почетком у 10 часова.

 • Понедељак, 10. јун 2019.

  Гојковић на отварању седнице Националног конвента

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић говорила је на отварању седме Пленарне седнице Националног конвента о ЕУ о делу извештаја ЕУ о Србији, који се односи на рад Скупштине Србије, који је изазвао пажњу јавности.

 • Четвртак, 6. јун 2019.

  Судије положиле заклетву у Народној скупштини

  Судије, које су први пут изабране на судијску функцију на Петој седници Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2019. години, одржаној 21. маја, положиле су данас заклетву у Народној скупштини, пред председницом парламента Мајом Гојковић.

 • Среда, 5. јун 2019.

  Гојковић отворила састанак Комитета за једнакост и недискриминацију Парламентарне скупштине Савета Европе

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је састанак Комитета за једнакост и недискриминацију Парламентарне скупштине Савета Европе који се одржава у Београду и том приликом истакла да је Србија посвећена изградњи праведног и демократског друштва, као и да је национална и културна разноликост једна од највећих вредности за читаво друштво и зато је наша земља спремна да ту разноликост негује и чува.

 • Среда, 5. јун 2019.

  Гојковић отворила јавну расправу о Нацрту закона о правима детета и заштитнику права детета

  Председница Народне скупштине Републике Србије и Одбора за права детета Маја Гојковић отворила је данас у Скупштини Србије јавну расправу о Нацрту закона о правима детета и заштитнику права детета и истакла да је Србија на путу да добије независну институцију за заштиту права детета и тако заокружи концепт дечјих права.

 • Уторак, 4. јун 2019.

  Гојковић се састала са председником Фондације Конрад Аденауер Норбертом Ламертом

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Фондације Конрад Аденауер Норбертом Ламертом, који у Србији борави поводом одржавања међународне конференције „Градимо мостове – причамо о Европи“.

 • Уторак, 4. јун 2019.

  Гојковић се састала са Лајчаком

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са министром спољних послова и европских послова Словачке Републике и председавајућим ОЕБС-а Мирославом Лајчаком.

 • Понедељак, 3. јун 2019.

  Гојковић са председником Државне думе Руске Федерације

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачиславом Володином, који борави у посети Србији, a председници два парламента су отворили и четврто заседање Комисије за сарадњу Скупштине Србије и Државне думе.

 • Понедељак, 3. јун 2019.

  Гојковић и Володин обишли Красношчекова

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић и председник Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачислав Володин обишли су данас држављанина Руске Федерације и припадника УНМИК-а Михаила Красношчекова, повређеног у акцији припадника специјалне јединице НЈСО на северу Косова и Метохије, који је на ВМА пребачен из КБЦ Косовска Митровица на даље лечење.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
субота, 16. новембар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току