Председник

Председница Народне скупштине сазвала Другу седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2017. години

Четвртак, 19. октобар 2017. |

Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Другу седницу Другог редовног заседања за уторак, 24. октобар, са 12 тачака дневног реда, међу којима и Предлог закона о дуалном образовању.

 • Субота, 14. октобар 2017.

  Гојковић на Форуму жена Интерпарламентарне уније

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић учествовала је данас на дебати Форума жена у оквиру 137. заседања Интерпарламентарне уније у Санкт Петербургу и том приликом нагласила да принцип равноправности представља једну од темељних вредности Републике Србије и да равноправност полова и једнаке могућности за жене и мушкарце спадају у основна демократска начела предвиђена нашим Уставом и законима.

 • Субота, 14. октобар 2017.

  Гојковић се састала са председником Државне думе Руске Федерације

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачеславом Володином у Санкт Петербургу, где учествује на 137. заседању Интерпарламетарне уније.

 • Субота, 14. октобар 2017.

  Гојковић се састала са председником Горњег дома Парламента Белорусије

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Горњег дома Парламента Белорусије Михаилом Мјасниковичем, у Санкт Петербургу, где учествује на 137. заседању Интерпарламетарне уније.

 • Четвртак, 12. октобар 2017.

  Гојковић са председником Скупштине Црне Горе

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Скупштине Црне Горе Иваном Брајовићем, који борави у званичној посети Републици Србији.

 • Среда, 4. октобар 2017.

  Гојковић упутила честитку женској репрезентацији Србије на ЕП у стоном тенису

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је данас женској параолимпијској репрезентацији Србије освајање златне медаље на Европском првенству у стоном тенису у Словенији.

 • Уторак, 3. октобар 2017.

  Гојковић честитала освајање бронзаних медаља

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је параолимпијцима Србије Митру Паликући, Мирославу Хоми, Милану Зелену, Горану Перлићу и Борису Стојиљковићу освајање две бронзане медаље на Европском првенству у стоном тенису у Словенији.

 • Понедељак, 2. октобар 2017.

  Председница Народне скупштине се састала са председником Републике Грчке

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Републике Грчке Прокопиoсом Павлопулосом, а на састанку је истакнуто да су односи традиционално веома добри, засновани на чврстом пријатељству и историјски потврђеној блискости два народа.

 • Понедељак, 2. октобар 2017.

  Гојковић са делегацијом Парламента Уједињеног Краљевства

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са члановима делегације Парламента Уједињеног Краљевства, са којима је разговарала о унапређењу билатералних односа, европским интеграцијама Србије, као и сарадњи у региону Западног Балкана.

 • Недеља, 1. октобар 2017.

  Гојковић честитала одбојкашицама освајање злата

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је одбојкашицама Србије освајање златне медаље на Европском првенству у Азербејџану.

 • Петак, 29. септембар 2017.

  Одржана свечана седница Одбора за права детета под називом „Мост разумевања - међугенерацијска солидарност“

  Председница Народне скупштине и Одбора за права детета Маја Гојковић отворила је свечану седницу Одбора за права детета Народне скупштине у сарадњи са Повереником за заштиту равноправности, поводом 1. октобра, Међународног дана старих, на којој су уручене награде победницима конкурса за ученике у Србији на тему међугенерацијске солидарности.

 • Четвртак, 28. септембар 2017.

  Гојковић сазвала Посебну седницу за понедељак, 2. октобра

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Посебну седницу Народне скупштине за понедељак, 2. октобра, на којој ће се обратити председник Републике Грчке Прокопиoс Павлопулос, који ће боравити у званичној посети Републици Србији.

 • Понедељак, 25. септембар 2017.

  Гојковић сазвала Прву седницу Другог редовног заседања Народне скупштине у 2017. години

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Прву седницу Другог редовног заседања Народне скупштине за уторак, 3. октобар, са 11 тачака дневног реда.

 • Петак, 22. септембар 2017.

  Гојковић отворила манифестацију Караван „Дух младости“ у Суботици

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је данас у Суботици манифестацију Караван „Дух младости“, чији је циљ представљање дуалног образовања и том приликом нагласила да је један од приоритета Србије реформа образовног система, развој практичних и примењивих знања како би боље ускладили образовање и тржиште рада, што је важан предуслов смањења незапослености младих и даљег привредног развоја.

 • Уторак, 19. септембар 2017.

  Гојковић: Улазак у Савет гувернера повећава препознатљивост Србије

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се са генералним директором Међународне агенције за атомску енергију Јукијаом Аманом у Бечу, где је предводила делегацију Републике Србије на заседању Генералне конференције Међународне агенције за атомску енергију (МААЕ).

 • Понедељак, 18. септембар 2017.

  Гојковић на Генералној конференцији МААЕ, Србија улази у Савет гувернера

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, као шеф делегације Републике Србије, учествује на годишњем заседању Генералне конференције Међународне агенције за атомску енергију (МААЕ) у Бечу, током којег Србија по први пут улази у Савет гувернера ове међународне организације за период 2017-2019. године.

 • Недеља, 17. септембар 2017.

  Гојковић честитала кошаркашима освајање сребра

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојкоић честитала је кошаркашима Србије освајање сребрне медаље на Европском првенству у Турској.

П У С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Будите у току