Председник

Председница Народне скупштине најоштрије осудила убиство Оливера Ивановића

Уторак, 16. јануар 2018. |

Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић најоштрије је осудила убиство Оливера Ивановића у Косовској Митровици.

 • Субота, 23. децембар 2017.

  Председница Народне скупштине честита Божић

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честита Божић свим грађанима Србије, који тај празник славе по грегоријанском календару.

 • Субота, 23. децембар 2017.

  Гојковић у Скупштини отворила свечану академију поводом завршетка овогодишњег пројекта Караван „Дух младости“

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је свечану академију у Дому Народне скупштине, поводом завршетка овогодишњег пројекта Караван „Дух младости“ и нагласила да је Караван, који је обишао 34 града и општине, остварио важне резултате на промоцији дуалног и предузетничког образовања.

 • Уторак, 19. децембар 2017.

  Гојковић честитала Хануку

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је припадницима јеврејске заједнице у Србији празник Хануку.

 • Петак, 15. децембар 2017.

  Одржана Пета конференција Женске парламентарне мреже

  У Дому Народне скупштине одржана је Пета по реду конференција Женске парламентарне мреже, у сарадњи са Мисијом ОЕБС у Србији, на којој је учествовало 500 одборница из општина широм Републике Србије. Представљени су резултати Мреже у протеклих годину дана, облици повезаности жена на локалном и покрајинском нивоу, као и достигнућа законодавног система и његове примене на сузбијању дискриминације и родне равноправности.

 • Четвртак, 14. децембар 2017.

  Саопштење председнице и потпредседника поводом затамњења сајта Отворени парламент

  Затечени смо поступањем невладине организације ЦРТА и одлуком да затамни наводно информативни сајт „Отворени парламент“, који је своја сопствена врата затворио за јавност Србије, фингирајући протест, а заправо спроводећи очигледну политичку агенду.

 • Четвртак, 14. децембар 2017.

  Конференција „Свет у 2018“ у Дому Народне скупштине

  Најважнији задаци пред Србијом у 2018. очување самосталне спољне политике, регионалне стабилности и задржавање курса фискалне стабилности и економског раста

 • Четвртак, 14. децембар 2017.

  Гојковић са министром спољних послова Туниса

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са министром спољних послова Републике Тунис Кемаисом Женауием, који борави у посети Србији, а на састанку је истакнуто да су политички односи између две земље традиционално пријатељски и без отворених питања.

 • Субота, 9. децембар 2017.

  Гојковић честитала освајање медаља Милици Мандић и Нађи Савковић

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је репрезентативкама Србије Милици Мандић освајање сребрне медаље, а Нађи Савковић бронзане на Европском првенству у теквандоу у Бугарској.

 • Среда, 6. децембар 2017.

  Гојковић се састала са члановима Председништва Босне и Херцеговине

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са члановима Председништва Босне и Херцеговине, који бораве у званичној посети Србији и том приликом нагласила да Србија подржава развој односа са Босном и Херцеговином и истакла значај редовнoг политичког дијалога.

 • Понедељак, 4. децембар 2017.

  Председница Народне скупштине сазвала Пету седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2017. години

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић заказала је Пету седницу Другог редовног заседања Народне скупштине за среду, 6. децембра, на којој ће народни пoсланици разматрати Предлог закона о буџету Републике Србије за 2018. годину.

 • Среда, 29. новембар 2017.

  Гојковић у Шангају, у оквиру званичне посете Кини

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић у оквиру званичне посете Народној Републици Кини, на позив председника Свекинеског народног конгреса Џанга Деђијанга, посетила је Шангај и разговарала са председницом Свекинеског народног конгреса града Шангаја Јин Јицун и обишла Центар за жене и децу.

 • Понедељак, 27. новембар 2017.

  Гојковић са председником Свекинеског народног конгреса Џангом Деђијангом

  Председница Народна скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Свекинеског народног конгреса НР Кине Џангом Деђијангом, на чији позив борави у званичној посети Кини, а том приликом су поручили да „челичне“ пријатељске односе Србије и Кине карактерише поверење, међусобно разумевање и узајамна подршка и интензивни развој сарадње у свим областима.

 • Понедељак, 27. новембар 2017.

  Основана заједничка парламентарна комисија Србије и Кине

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић и председник Свекинеског народног конгреса Народне Републике Кине Џанг Деђијанг потписали су данас, у циљу јачања пријатељских односа, Протокол о успостављању Комисије за сарадњу између Народне скупштине и Свекинеског народног конгреса, којим је формирано заједничко парламентарно тело.

 • Недеља, 26. новембар 2017.

  Гојковић разговарала са потпредседницом Свекинеског народног конгреса

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас, првог дана званичне посете Народној Републици Кини са потпредседницом Свекинеског народног конгреса Народне Републике Кине Шен Јуејуе.

 • Субота, 25. новембар 2017.

  Гојковић сусретом са руководством ЗТЕ корпорације започела посету Кини

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић започела је данас званичну посету Народној Републици Кини посетом ЗТЕ корпорацији за телекомуникациону опрему и системе у Пекингу и разговором са потпредседником компаније Аланом Лином.

 • Среда, 22. новембар 2017.

  Председница Народне скупштине сазвала Четврту седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2017. години

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је за четвртак, 23. новембра Четврту седницу Другог редовног заседања, са четири тачке дневног реда.

П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Субота, 20. јануар
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току