Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

 • Среда, 17. април 2013.

  43. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 17. априла, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народних посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

 • Среда, 10. април 2013.

  42. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 10. априла, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је обавештење генералног секретара Народне скупштине о изреченој мери одржавања реда на Другој седници Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2013. години и донео Одлуку о новчаној казни за изречену меру одржавања реда на седници и то за једну опомену народном посланику Срђану Миливојевићу.

 • Уторак, 2. април 2013.

  41. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 2. априла, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је оставке које су на функцију народног посланика поднели Јованка Петровић и Мићо Роговић.

 • Уторак, 19. март 2013.

  40. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 19. марта, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је Обавештење генералног секретара Народне скупштине о изреченим мерама одржавања реда на седници Четвртог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2013. години, на Првој седници Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2013. години и на седници Народне скупштине у Дану за одговарање на посланичка питања у вези са актуелном темом.

 • Четвртак, 14. фебруар 2013.

  39. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 14. фебруара, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

 • Понедељак, 28. јануар 2013.

  38. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 28. јануара, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

 • Уторак, 22. јануар 2013.

  37. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 22. јануара, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је оставку коју је на функцију народног посланика поднео Ивица Тончев и одлучио да Народној скупштини предложи да констатује престанак мандата овом народном посланику.

 • Среда, 16. јануар 2013.

  36.седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници од 16. јануара, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања утврдили су једногласно Предлог кандидата за члана Одбора Агенције за борбу против корупције.

 • Петак, 28. децембар 2012.

  35. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 28. децембра, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је захтеве Мома Чолаковића, народног посланика и Драгана Радуловића, члана Републичке изборне комисије, за давање мишљења за обављање другог посла, односно друге јавне функције.

 • Четвртак, 27. децембар 2012.

  34. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

  На седници одржаној 27. децембра, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је и донео одговарајућа решења поводом захтева Драгана Тодоровића, Душанке Плећевић, Љубомира Краговића, Милана Димитријевића, Љубише Петковића, Бојане Станојевић и Томислава Љубеновића за продужење права на накнаду плате по престанку посланичке функције.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Будите у току