Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

 • Петак, 26. октобар 2012.

  15. седница Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржао је 26. октобра, седницу, у Дану за гласање, на којој је, већином гласова, усвојио амандман који је Одбор поднео на Предлог закона о преузимању имовине и обавеза одређених банака ради очувања стабилности финансијског система Републике Србије, на основу члана 165. Пословника Народне скупштине.

 • Петак, 26. октобар 2012.

  наставак 14. седнице Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  У наставку седнице Одбора, која је почела 25. октобра, чланови Одбора повукли су амандман који је Одбор поднео на члан 4.

 • Четвртак, 25. октобар 2012.

  14. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрен је у појединостима Предлог закона о преузимању имовине и обавеза одређених банака ради очувања стабилности финансијског система Републике Србије, који је предложила Влада.

 • Уторак, 23. октобар 2012.

  13. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 23. октобра размотрили кандидатуру и утврдили Предлог одлуке за избор директора Управе за надзор над финансијским институцијама и упутили је Народној скупштини на одлучивање. Директор Управе бира се на период од шест година, а Предлогом одлуке на ту функцију предложен је Ђорђе Јевтић.

 • Уторак, 23. октобар 2012.

  12. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је на седници одржаној 23. октобра размотрио и усвојио у начелу Предлог закона о потврђивању Уговора о гаранцији (АД Железнице Србије: Рехабилитација пруга) између Републике Србије и Европске банке за обнову и развој, који је поднела Влада.

 • Уторак, 2. октобар 2012.

  11. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржаној 2. октобра, размотрене су кандидатуре и утврђена Листа кандидата за председника и чланове Савета гувернера Народне банке Србије.

 • Уторак, 25. септембар 2012.

  10. седница Одборa за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, на седници одржаној 25. септембра, у складу са чланом 27. став 4. Закона о Народној банци Србије, констатовао да је досадашњим вицегувернерима Ани Глигоријевић, Диани Драгутиновић, др Бојану Марковићу и Мири Ерић Јовић, престала функција вицегувернера Народне банке Србије, избором 25. септембра 2012. године, Ане Глигоријевић, Диане Драгутиновић и Веселина Пјешчића за вицегувернере Народне банке Србије.

 • Субота, 22. септембар 2012.

  Девета седница Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, на седници одржаној 22. септембра, размотрио у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2012. годину, Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему и Предлог закона о утврђивању максималне зараде у јавном сектору.

 • Четвртак, 20. септембар 2012.

  Осма седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је на седници одржаној 20. септембра размотрио у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији, Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу на додату вредност, Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу на доходак грађана, Предлог закона о изменама и допунама Закона о акцизама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о дувану, Предлог закона о изменама и допунама Закона о фискалним касама, Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансирању локалне самоуправе, Предлог закона о изменама Закона о обавезном осигурању у саобраћају и Предлог закона о изменама и допунама Закона о судским таксама, које је поднела Влада.

 • Уторак, 18. септембар 2012.

  Седма седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је на седници одржаној 18. септембра размотрио у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџету Републике Србије за 2012. годину, са предлозима одлука о давању сагласности на одлуке о изменама и допунама финансијских планова за 2012. годину: 1) Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање, 2) Републичког фонда за здравствено осигурање, 3) Националне службе за запошљавање, који је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Будите у току