Сазив од 31. маја 2012.

 • Петак, 6. децембар 2013.

  37. седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине је, на седници одржаној 6. децембра, размотрио Информацију о раду Министарства природних ресурса, рударства и просторног планирања за период август-октобар 2013. године.

 • Петак, 6. децембар 2013.

  Народни посланици у студијској посети Републици Словенији

  Народни посланици Мирјана Марјановић, Дејан Раденковић и Радојко Обрадовић боравиће у студијској посети Републици Словенији од 9. до 13. децембра 2013. године.

 • Петак, 6. децембар 2013.

  Одржана презентација за народне посланике о систему за спречавање прања новца у Републици Србији

  У Дому народне скупштине одржана је презентација за народне посланике о систему за спречавање прања новца у Републици Србији. Презентацији су присуствовали чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове, Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, Одбора за контролу служби безбедности и Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу.

 • Петак, 6. децембар 2013.

  Усвојен извештај народне посланице Весне Марјановић у Парламентарној скупштини Савета Европе

  На састанку Комитета за културу, науку, образовање и медије ПС СЕ, који је одржан од 2. до 6. децембра 2013. године у Паризу, усвојен је извештај заменице члана сталне делегације Народне скупштине при ПС СЕ Весне Марјановић о културном наслеђу у Европи.

 • Петак, 6. децембар 2013.

  31. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва одржаној 6. децембра, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о измени Закона о пензијском и инвалидском осигурању, у појединостима.

 • Петак, 6. децембар 2013.

  86. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор је, на седници одржаној 6. децембра, размотрио амандмане који су поднети на Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему, Предлог закона о измени Закона о пензијском и инвалидском осигурању, Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу на доходак грађана, Предлог закона о изменама и допунама Закона о дувану, Предлог закона о изменама Закона о порезу на додату вредност, Предлог закона о изменама и допунама Закона о порезу на добит правних лица, Предлог закона о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији, Предлог закона о изменама и допунама Закона о доприносима за обавезно социјално осигурање, Предлог закона о измени Закона о платама државних службеника и намештеника, Предлог закона о умањењу нето прихода лица у јавном сектору, Предлог закона о изменама Закона о враћању одузете имовине и обештећењу.

 • Четвртак, 5. децембар 2013.

  59. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржаној 5. децембра, размотрeни су у појединостима предлози пореских закона који су уврштени на дневни ред Шесте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2013. години.

 • Четвртак, 5. децембар 2013.

  Саопштење кабинета председника Народне скупштине Републике Србије

  Одредбе Закона о остваривању права на здравствену заштиту деце, трудница и породиља, нису супротне Уставу и Закону о заштити података о личности.

 • Четвртак, 5. децембар 2013.

  12. седница Одбора за права детета

  На седници Одбора за права детета, која је одржана у Панчеву, уз подршку Програма Уједињених нација за развој (UNDP) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (СДЦ), представници локалне самоуправе представили су члановима Одбора моделе бриге о деци и младима у граду Панчеву.

 • Четвртак, 5. децембар 2013.

  Oдржан Форум - грађани, медији, парламент

  Данас је у Дому Народне скупштине одржан Форум - грађани, медији, парламент (Транспарентност гради поверење), посвећен питању са којим се сусрећу модерне демократије – како приближити грађане и њихове изабране представнике?

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
среда, 12. август
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току