Одбор за заштиту животне средине

 • Понедељак, 30. новембар 2009.

  Четрнаеста седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине одржао је Четрнаесту седницу 30. новембра. Седници је председавао председник Одбора, Чедомир Јовановић.

 • Петак, 30. октобар 2009.

  Тринаеста седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине одржао је седницу 30. октобра. Чланови Одбора разматрали су у начелу, Предлог закона о потврђивању Уговора о сарадњи између Савезне Владе Савезне Републике Југославије и Европске организације за експлоатацију метеоролошких сателита (EUMETSAT) и амандмана на Уговор о сарадњи између Европске организације за експлоатацију метеоролошких сателита (EUMETSAT) и Савезне Владе Савезне Републике Југославије.

 • Четвртак, 23. јул 2009.

  Дванаеста седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине, одржао је 22. јула 2009. године Дванаесту седницу. До избора заменика председника, председавао је најстарији присутни члан Одбора Мунир Потурак.

 • Уторак, 21. април 2009.

  Десета седница Одбора за заштиту животне средине

  Чланови Одбора за заштиту животне средине су, на седници од 21. и 22. априла, разматрали у појединостима предлоге закона о забрани развоја, производње, складиштења и употребе хемијског оружја и о његовом уништавању; о заштити од јонизујућих зрачења и о нуклеарној сигурности; о заштити од нејонизујућих зрачења и о нуклеарној сигурности; о хемикалијама; о биоцидним производима; о управљању отпадом; о амбалажи и амбалажном отпаду; о изменама и допунама Закона о процени утицаја на животну средину; о заштити ваздуха; о заштити природе; о заштити од буке у животној средини; о заштити и одрживом коришћењу рибљег фонда и о изменама и допунама Закона о заштити животне средине.

 • Петак, 27. март 2009.

  Девета седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници Одбора за заштиту животне средине, која је одржана 27. марта разматрани су у начелу Предлог закона о изменама и допунама закона о заштити животне средине и предлози закона о хемикалијама, о биоцидним производима, о заштити ваздуха и о амбалажи и амбалажном отпаду.

 • Понедељак, 2. фебруар 2009.

  Осма седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине одржао је Осму седницу 28. јануара и 2. фебруара. Седници је председавао председник Одбора Чедомир Јовановић, а седници су присуствовали и државни секретар у Министарству животне средине и просторног планирања др Миладин Аврамов, помоћници министра Александар Весић, Љиљана Станојевић и Даница Баћановић са сарадницима, као и представник Сталне конференције градова и општина.

 • Понедељак, 26. јануар 2009.

  Седма седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине одржао је Седму седницу 26. јануара. Седници је председавао председник Одбора Чедомир Јовановић, а седници су присуствовали у име предлагача државни секретар у Министарству животне средине и просторног планирања др Миладин Аврамов, помоћници министра Александар Весић, Љиљана Станојевић и Јелена Цветковић са сарадницима, као и представници Сталне конференције градова и општина и Привредне коморе Србије.

 • Четвртак, 27. новембар 2008.

  Шеста седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине одржао је Шесту седницу 26. и 27. новембра. На почетку седнице, 26. новембра, чланови Одбора разматрали су у начелу Предлог закона о управљању отпадом и Предлог закона о амбалажи и амбалажном отпаду, које је поднела Влада Републике Србије.

 • Понедељак, 3. новембар 2008.

  Четврта седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине одржао је Четврту седницу 3. новембра. Седници је председавао председник Одбора Чедомир Јовановић, а седници је присуствовао и министар животне средине и просторног планирања Оливер Дулић са сарадницима.

 • Уторак, 28. октобар 2008.

  Пета седница Одбора за заштиту животне средине

  Одбор за заштиту животне средине је на Петој седници одредио Милицу Војић-Марковић, члана Одбора да учествује у раду Припремне конференције парламентарног процеса Петог светског форума о води “Парламенти за воду”, која ће се одржати 6. новембра у Стразбуру.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Будите у току