Народна скупштина

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  18. седница Одбора за дијаспору и Србе у региону

  Одбор за дијаспору и Србе у региону је, на седници одржаној 21. фебруара, разматрао Решавање питања несталих лица – предуслов помирења у региону.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  146. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 21. фебруара, размотрени су амандмани на Предлог закона о меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада и на Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова, који је поднела народни посланик Катарина Ракић.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  40. седница Одбора за културу и информисање

  На седници Одбора, одржаној 21. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада, у појединостима.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  58. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 21. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова, који је поднела народни посланик Катарина Ракић, у појединостима.

 • Четвртак, 20. фебруар 2020.

  Судије положиле заклетву у Народној скупштини

  Судије које су први пут изабране на судијску функцију у основним судовима, привредним судовима и Управном суду, као и заменици јавних тужилаца положили су заклетву у Народној скупштини пред председницом Скупштине Србије Мајом Гојковић.

 • Четвртак, 20. фебруар 2020.

  Чланови Одбора за контролу служби безбедности обишли припаднике Војске Србије у бази „Караула“

  Председник Одбора за контролу служби безбедности мр Игор Бечић предводио је делегацију Одбора која је са замеником начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајором Петром Цветковићем посетила припаднике Војске Србије у Копненој зони безбедности.

 • Четвртак, 20. фебруар 2020.

  13. седница Одбора за права детета

  На седници Одбора, одржаној 20. фебруара, чланови Одбора размотрили су Извештај о раду Савета за права детета Владе Републике Србије, који је поднело Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  Чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове и Одбора за спољне послове разговарали са послаником немачког Бундестага

  Чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове и Одбора за спољне послове састали су се данас у Дому Народне скупштине са послаником немачког Бундестага др Александером Нојем.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  Посланик немачког Бундестага Јуратовић у посети одборима за европске интеграције и за спољне послове

  Члан Одбора за спољну политику немачког парламента Јосип Јуратовић боравио је данас у посети Народној скупштини, где је са колегама из Одбора за европске интеграције и Одбора за спољне послове разговарао о процесу европских интеграција Србије, регионалној сарадњи, ситуацији у Србији пред предстојеће изборе, али и билатералним односима Србије и Немачке и спољној политици Србије и ЕУ.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  Осми састанак Парламентарног форума за енергетску политику Србије

  Финансирање енергетске транзиције у Републици Србији је тема која је размотрена на седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику и на Осмом састанку Парламентарног форума за енергетску политику Србије, који су одржани заједно 19. фебруара.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  62. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  Финансирање енергетске транзиције у Републици Србији је тема која је размотрена на седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику и на Осмом састанку Парламентарног форума за енергетску политику Србије, који су одржани заједно 19. фебруара.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  74. седница Одбора за европске интеграције

  На седници, одржанoj 19. фебруара, чланови Одбора размотрили су Извештај о спровођењу Националног програма за усвајање правних тековина ЕУ (НПАА), за треће тромесечје 2019. године.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  Двадесет пето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

  Председница Народне скупштине Маја Гојковић сазвала је, на захтев Владе, Двадесет пето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву, за уторак, 18. фебруар 2020. године, са почетком у 10.00 часова.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  57. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници Одбора, одржаној 18. фебруара 2020. године, чланови Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова, који је поднела народна посланица Катарина Ракић.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  145. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници одржаној, 18. фебруара, чланови Одбора размотрили су предложене законе дневног реда Двадесет петог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  39. седница Одбора за културу и информисање

  Одбор за културу и информисање је, на седници одржаној 18. фебруара, размотрио Предлог закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада, у начелу.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  106. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници од 18. фебруара, размотрили Предлог закона о потврђивању Споразума о зајму (Пројекат акцелерације иновација и подстицања раста предузетништва у Републици Србији) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој и Предлог закона o потврђивању Споразума о зајму (Зајам за уговарање страног пројекта о изградњи) за Пројекат изградње топловода Обреновац – Нови Београд, између кинеске Еxport – Import банке, као зајмодавца и Републике Србије, коју заступа Влада Републике Србије поступајући преко Министарства финансија, као зајмопримца.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  63. седница Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници Одбора, одржаној 18. фебруара размотрени су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Северне Македоније о узајамном признавању квалификованих услуга од поверења које се пружају у Републици Србији и Републици Северној Македонији, Предлог закона о потврђивању Споразума о слободној трговини између Републике Србије, с једне стране и Евроазијске економске уније и њених држава чланица, с друге стране и Предлог закона о потврђивању Додатног протокола 6 о трговини услугама Споразума о измени и приступању Споразуму о слободној трговини у Централној Европи, које је поднела Влада.

 • Субота, 15. фебруар 2020.

  Гојковић на церемонији у Орашцу: Српски народ никада неће одустати од своје слободе

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић и председник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић положили су данас у Орашцу венце на споменик вожду Карађорђу у оквиру свечане церемоније обележавања Сретења - Дана државности Републике Србије.

 • Петак, 14. фебруар 2020.

  Гојковић сазвала нову седницу, на дневном реду и Предлог закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је, на захтев Владе, Двадесет пето ванредно заседање Народне скупштине за уторак, 18. фебруар, на којој ће народни посланици разматрати Предлог закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току