Народна скупштина

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  36. седница Одбора за контролу служби безбедности

  Одбор за контролу служби безбедности на 36. седници одржаној 21. фебруара 2020. године разматрао је и једногласно усвојио Извештај Генералног инспектора служби Министарства одбране о извршеном ванредном надзору у Војнобезбедносној агенцији над законитошћу примене посебних поступака и мера за тајно прикупљање података.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  18. седница Одбора за дијаспору и Србе у региону

  Одбор за дијаспору и Србе у региону је, на седници одржаној 21. фебруара, разматрао Решавање питања несталих лица – предуслов помирења у региону.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  146. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 21. фебруара, размотрени су амандмани на Предлог закона о меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада и на Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова, који је поднела народни посланик Катарина Ракић.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  40. седница Одбора за културу и информисање

  На седници Одбора, одржаној 21. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада, у појединостима.

 • Петак, 21. фебруар 2020.

  58. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 21. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова, који је поднела народни посланик Катарина Ракић, у појединостима.

 • Четвртак, 20. фебруар 2020.

  Судије положиле заклетву у Народној скупштини

  Судије које су први пут изабране на судијску функцију у основним судовима, привредним судовима и Управном суду, као и заменици јавних тужилаца положили су заклетву у Народној скупштини пред председницом Скупштине Србије Мајом Гојковић.

 • Четвртак, 20. фебруар 2020.

  Чланови Одбора за контролу служби безбедности обишли припаднике Војске Србије у бази „Караула“

  Председник Одбора за контролу служби безбедности мр Игор Бечић предводио је делегацију Одбора која је са замеником начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајором Петром Цветковићем посетила припаднике Војске Србије у Копненој зони безбедности.

 • Четвртак, 20. фебруар 2020.

  13. седница Одбора за права детета

  На седници Одбора, одржаној 20. фебруара, чланови Одбора размотрили су Извештај о раду Савета за права детета Владе Републике Србије, који је поднело Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  Чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове и Одбора за спољне послове разговарали са послаником немачког Бундестага

  Чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове и Одбора за спољне послове састали су се данас у Дому Народне скупштине са послаником немачког Бундестага др Александером Нојем.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  Посланик немачког Бундестага Јуратовић у посети одборима за европске интеграције и за спољне послове

  Члан Одбора за спољну политику немачког парламента Јосип Јуратовић боравио је данас у посети Народној скупштини, где је са колегама из Одбора за европске интеграције и Одбора за спољне послове разговарао о процесу европских интеграција Србије, регионалној сарадњи, ситуацији у Србији пред предстојеће изборе, али и билатералним односима Србије и Немачке и спољној политици Србије и ЕУ.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  Осми састанак Парламентарног форума за енергетску политику Србије

  Финансирање енергетске транзиције у Републици Србији је тема која је размотрена на седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику и на Осмом састанку Парламентарног форума за енергетску политику Србије, који су одржани заједно 19. фебруара.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  62. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  Финансирање енергетске транзиције у Републици Србији је тема која је размотрена на седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику и на Осмом састанку Парламентарног форума за енергетску политику Србије, који су одржани заједно 19. фебруара.

 • Среда, 19. фебруар 2020.

  74. седница Одбора за европске интеграције

  На седници, одржанoj 19. фебруара, чланови Одбора размотрили су Извештај о спровођењу Националног програма за усвајање правних тековина ЕУ (НПАА), за треће тромесечје 2019. године.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  Двадесет пето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

  Председница Народне скупштине Маја Гојковић сазвала је, на захтев Владе, Двадесет пето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву, за уторак, 18. фебруар 2020. године, са почетком у 10.00 часова.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  57. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници Одбора, одржаној 18. фебруара 2020. године, чланови Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова, који је поднела народна посланица Катарина Ракић.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  145. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници одржаној, 18. фебруара, чланови Одбора размотрили су предложене законе дневног реда Двадесет петог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  39. седница Одбора за културу и информисање

  Одбор за културу и информисање је, на седници одржаној 18. фебруара, размотрио Предлог закона о Меморијалном центру „Старо сајмиште“, који је поднела Влада, у начелу.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  106. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници од 18. фебруара, размотрили Предлог закона о потврђивању Споразума о зајму (Пројекат акцелерације иновација и подстицања раста предузетништва у Републици Србији) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој и Предлог закона o потврђивању Споразума о зајму (Зајам за уговарање страног пројекта о изградњи) за Пројекат изградње топловода Обреновац – Нови Београд, између кинеске Еxport – Import банке, као зајмодавца и Републике Србије, коју заступа Влада Републике Србије поступајући преко Министарства финансија, као зајмопримца.

 • Уторак, 18. фебруар 2020.

  63. седница Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници Одбора, одржаној 18. фебруара размотрени су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Северне Македоније о узајамном признавању квалификованих услуга од поверења које се пружају у Републици Србији и Републици Северној Македонији, Предлог закона о потврђивању Споразума о слободној трговини између Републике Србије, с једне стране и Евроазијске економске уније и њених држава чланица, с друге стране и Предлог закона о потврђивању Додатног протокола 6 о трговини услугама Споразума о измени и приступању Споразуму о слободној трговини у Централној Европи, које је поднела Влада.

 • Субота, 15. фебруар 2020.

  Гојковић на церемонији у Орашцу: Српски народ никада неће одустати од своје слободе

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић и председник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић положили су данас у Орашцу венце на споменик вожду Карађорђу у оквиру свечане церемоније обележавања Сретења - Дана државности Републике Србије.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
петак, 3. април
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току