Народна скупштина

 • Четвртак, 28. новембар 2019.

  Гојковић се уписала у књигу жалости у амбасади Републике Албаније

  Председница Народне скупштине уписале се данас у књигу жалости, која је отворена у Амбасади Републике Албаније у Београду.

 • Четвртак, 28. новембар 2019.

  53. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници одржаној 28. новембра, чланови Одбора размотрили су и једногласно дали сагласност Влади Републике Србије за основе за вођење преговора и закључивање Споразума између Владе Републике Србије и Савета министара Босне и Херцеговине о одржавању и реконструкцији путних међудржавних мостова између Републике Србије и Босне и Херцеговине и текста Споразума између Владе Републике Србије и Савета министара Босне и Херцеговине о одржавању и реконструкцији путних међудржавних мостова између Републике Србије и Босне и Херцеговине, ради давања сагласности за привремену примену Споразума до његовог ступања на снагу.

 • Четвртак, 28. новембар 2019.

  56. седница Одбора за привреду, регионални развој,трговину, туризам и енергетику

  На седници Одбора, одржаној 28. новембра, размотрени су извештаји о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација за период од 1. априла до 30. јуна и за период од 1. јула до 30. септембра 2019. године.

 • Четвртак, 28. новембар 2019.

  132. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 28. новембра, размотрени су предлози аката предложени за дневни ред Седме седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2019. години, као и Предлог одлуке о избору заменика Заштитника грађана, који је поднео Заштитник грађана.

 • Среда, 27. новембар 2019.

  Гојковић сазвала Посебну седницу за уторак, 3. децембра

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Посебну седницу Народне скупштине за уторак, 3. децембра, на којој ће се обратити председник Републике Белорусије Александар Григорјевич Лукашенко.

 • Среда, 27. новембар 2019.

  55. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници Одбора, одржаној 27. новембра, размотрене су следеће информације и извештаји о раду Министарства привреде:

 • Среда, 27. новембар 2019.

  95. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 27.новембра размотрили више предлога аката који су предложени за дневни ред Седме седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2019.години.

 • Среда, 27. новембар 2019.

  70. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора, одржаној 27. новембра, размотрени су, у начелу, следећи предлози закона:

 • Среда, 27. новембар 2019.

  30. седница Одбора за културу и информисање

  Чланови Одбора за културу и информисање, одржали су 27. новембра седницу, на којој су донели Одлуку о обустави поступака за предлагање кандидата за избор чланова Савета Регулаторног тела за електронске медије које предлажу овлашћени предлагачи: надлежни одбор Народне скупштине, удружење филмских, сценских и драмских уметника и удружење композитора у Републици Србији и национални савети националних мањина, имајући у виду да су законом утврђени рокови за спровођење наведених поступака истекли.

 • Среда, 27. новембар 2019.

  86. седница Одбора за спољне послове

  На седници одржаној 27. новембра, чланови Одбора усвојили су иницијативе за посете и усвојили извештаје о реализованим посетама.

 • Уторак, 26. новембар 2019.

  Одржано јавно слушање на тему спречавања насиља над женама

  Јавно слушање на тему Спречавање насиља над женама, у организацији Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова, одржано је у Народној скупштини.

 • Уторак, 26. новембар 2019.

  Чланови Одбора за европске интеграције се састали са учесницима Конференције „Европа на прагу“

  Заменица председника Одбора за европске интеграције Елвира Ковач и члан Одбора Драган Шормаз, примили су данас у Народној скупштини учеснике конференције „Европа на прагу“, коју организује организација ЦЕТ Платформ, у оквиру пројекта који се финансира кроз програм „Европа за грађане“ Европске комисије.

 • Уторак, 26. новембар 2019.

  39. седницa Oдбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници одржаној 26. новембра, чланови Одбора размотрили су Информацију о раду Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања за период од 1. априла до 30. јуна 2019. године и за период 1. јула до 30. септембра 2019. године.

 • Понедељак, 25. новембар 2019.

  Гојковић сазвала нову седницу за четвртак, 28. новембар

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Седму седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2019. години за четвртак, 28. новембар, са почетком у 10 часова.

 • Понедељак, 25. новембар 2019.

  Гојковић отворила конференцију „Нуклеарна сигурност данас“

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је данас у Народној скупштини конференцију „Нуклеарна сигурност данас“ и истакла да човечанство мора да научи како да овлада нуклеарном енергијом тако да њена употреба буде благотворна и безбедна за све и додала да је циљ ове конференције да, кроз сарадњу са науком и струком, допринесе бољем разумевању употребе нуклеарне енергије.

 • Понедељак, 25. новембар 2019.

  Гојковић поводом Међународног дана борбе против насиља над женама

  Изјава председнице Народне скупштине Републике Србије Маје Гојковић, поводом 25. новембра, Међународног дана борбе против насиља над женама:

 • Понедељак, 25. новембар 2019.

  131. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора, одржаној 25. новембра, размотрен је амандман који је поднео Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава на Предлог закона о буџету Републике Србије за 2020. годину, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на финансијски план Националне службе за запошљавање за 2020. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2020. годину, који је поднела Влада.

 • Понедељак, 25. новембар 2019.

  130. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора одржаној 25. новембра, чланови Одбора разматрали су амандмане на Предлог закона о буџету Републике Србије за 2020. годину, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на финансијски план Националне службе за запошљавање за 2020. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2020. годину, који је поднела Влада.

 • Понедељак, 25. новембар 2019.

  94. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су на седници од 25. новембра размотрили у појединостима Предлог закона o буџету Републике Србије за 2020. годину, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2020. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Националне службе за запошљавање за 2020. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2020. годину.

 • Петак, 22. новембар 2019.

  Гојковић се састала са председником Републике Северне Македоније

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Републике Северне Македоније Стевом Пендаровским, који борави у званичној посети Републици Србији.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
субота, 4. јул
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току