Народна скупштина

Гојковић осудила насилничке нападе демонстраната испред Скупштине Србије и на улицама Београда и Новог Сада

Четвртак, 9. јул 2020. |

Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић најоштрије је судила насилничке нападе демонстараната на Дом Народне скупштине, дивљање на улицама Београда и Новог Сада, као и нападе на Градску кућу и медије.

 • Четвртак, 4. јун 2020.

  Заштита деце од насиља један од главних циљева националне политике наше земље

  Председница Народне скупштине Републике Србије и Одбора за права детета Маја Гојковић на представљању Стратегије за превенцију и заштиту деце од насиља за период 2020–2023. године, у организацији Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, истакла је да спречавање и сузбијање насиља, односно заштита деце мора бити, и јесте један од главних циљева националне политике наше земље.

 • Понедељак, 1. јун 2020.

  Гојковић отворила онлајн-конференцију „Друштвена одговорност у временима кризе"

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је данас онлајн-конференцију „Друштвена одговорност у временима кризе" и том приликом истакла да јединство, хуманост и солидарност коју је показао највећи део нашег друштва у кризним временима борбе против Ковида 19 даје наду да смо сви заједно још једном оживели свест о значају ових вредности за читаву нашу заједницу.

 • Петак, 29. мај 2020.

  Полазници високих студија безбедности и одбране посетили Народну скупштину

  Полазници високих студија безбедности и одбране посетили су данас Народну скупштину, и том приликом разговарали са потпредседником Народне скупштине Верољубом Арсићем, председницом Одбора за одбрану и унутрашње послове Маријом Обрадовић и председником Одбора за контролу служби безбедности мр Игором Бечићем о надлежностима и начину рада Народне скупштине и ових њених радних тела.

 • Среда, 27. мај 2020.

  Гојковић на свечаности поводом десетогодишњице институције Повереника за заштиту равноправности

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић присуствовала је данас свечаности поводом 10 година постојања институције Повереника за заштиту равноправности и том приликом истакла да je Србија опредељена за изградњу друштва заснованог на пуном поштовању људских права, заштити свих наших грађана од сваког облика дискриминације.

 • Уторак, 26. мај 2020.

  Гојковић разговарала са Тањом Фајон и Владимиром Билчиком

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић разговарала је данас, путем видео линка, са известиоцем Европског парламента за Србију Владимиром Билчиком и шефом Делегације за односе са Србијом Европског парламента Тањом Фајон. У разговору је учествовао и шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици.

 • Субота, 23. мај 2020.

  Гојковић честитала Рамазански Бајрам

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је грађанима исламске вере Рамазански Бајрам.

 • Недеља, 10. мај 2020.

  85. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора, одржаној 10. маја 2020. године, размотрени су амандмани на Предлог закона о измени и допуни Закона о избору народних посланика и Предлог закона о измени Закона о локалним изборима, које је поднела Влада.

 • Недеља, 10. мај 2020.

  153. седнице Одборa за уставна питања и законодавство

  На седници одржаној, 10. маја 2020. године, размотрени су амандмани на Предлог закона о измени и допуни Закона о избору народних посланика, Предлог закона о измени Закона о локалним изборима и на Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити становништва од заразних болести, које је поднела Влада.

 • Недеља, 10. мај 2020.

  27. седница Одбора за здравље и породицу

  Чланови Одбора за здравље и породицу су, на седници одржаној 10. маја 2020. године, размотрили, у поједностима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити становништва од заразних болести.

 • Петак, 8. мај 2020.

  Друга седница Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2020. години

  Председница Народне скупштине Маја Гојковић сазвала је Другу седницу Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2020. години за петак, 8. мај 2020. године, са почетком у 10.00 часова.

 • Петак, 8. мај 2020.

  26. седница Одбора за здравље и породицу

  На седници Одбора, оджаној 8. маја, размотрен је, у начелу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити становништва од заразних болести, који је поднела Влада.

 • Петак, 8. мај 2020.

  84. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној, 8. маја, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрали су, у начелу, Предлог закона о измени и допуни Закона о избору народних посланика и Предлог закона о измени Закона о локалним изборима, које је поднела Влада.

 • Петак, 8. мај 2020.

  152. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници, одржаној 8. маја, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о измени и допуни Закона о избору народних посланика, Предлог закона о измени Закона о локалним изборима и Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити становништва од заразних болести, које је поднела Влада.

 • Четвртак, 7. мај 2020.

  Нова седница Народне скупштине у петак, 8. маја

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Другу седницу Првог редовног заседања за петак, 8. маја.

 • Среда, 6. мај 2020.

  Друга седница Народне скупштине Републике Србије за време ванредног стања

  Председница Народне скупштине Маја Гојковић сазвала је Другу седницу Народне скупштине Републике Србије за време ванредног стања, за среду, 6. мај 2020. године, са почетком у 10.00 часова.

 • Уторак, 5. мај 2020.

  Седница Народне скупштине у среду, 6. маја, на дневном реду Предлог одлуке о укидању ванредног стања

  Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Другу седницу Народне скупштине за време ванредног заседања за среду, 6. мај.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
петак, 10. јул
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току