Уторак, 17. новембар 2020.

Трећа седница Одборa за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

На Трећој седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 17. новембра, размотрена је Информација о раду Министарства привреде за период јул–септембар 2020. године, као и извештаји Министарства о стању поступка приватизације за август и септембар текуће године.


Председник Одбора Верољуб Арсић је, у оквиру уводног обраћања, новоизабраној министарки привреде пожелео добродошлицу на седницу Одбора и успех у раду. Такође, истакао је да је седницу сазвао како би се, кроз извештаје који су на дневном реду, видели резултати озбиљних улагања у привреду које је држава имала у протеклом периоду, као и у њено очување када пандемија престане.

Министарка привреде Анђелка Атанацковић истакла је да ће министарство у предстојећем периоду доста радити на приватизацији и да ће држава, као и у претходном периоду, урадити све што је у њеној моћи да помогне и подржи привредне гране и субјекте који су претрпели губитке услед пандемије коронавируса.

Драган Стевановић, државни секретар у Министарству привреде нагласио је, представљајући Информацију о раду министарства, да је Србија једна од ретких земаља која је нашла адекватне мере и начин да подржи привреду у тренутку кризе условљене коронавирусом, посебно мала и средња предузећа.

Чланови Одбра једногласно су прихватили Информацију о раду Министарства привреде за период јул–септембар 2020. године, као и извештајe Министарства о стању поступка приватизације за август и септембар текуће године.

Седници је председавао председник Одбора Верољуб Арсић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова: Драгомир Карић, Александра Чамагић, Ненад Крстић, Адријана Пуповац, Весна Стамболић, Јанко Лангура, Снежана Петровић, Милош Банђур, Наташа Љубичић,Зоран Томић, Ивана Поповић, Ана Белоица, Снежана Пауновић, Угљеша Марковић и Јасмина Каранац.


Одбори везани за ову активност

Видео (1)

Уторак, 17. новембар 2020. | Трећа седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику 17.11.2020.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
субота, 5. децембар
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја