Петак, 9. новембар 2012.

Сазвана Шеста седница Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2012. години

Председник Народне скупштине мр Небојша Стефановић сазвао је Шесту седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2012. години за уторак, 13. новембар 2012. године, са почетком у 11 часова.


Председник Народне скупштине предложио је да се на дневном реду ове седнице нађе Предлог закона о изменама и допунама Царинског закона, који је поднела Влада Републике Србије и више предлога закона о потврђивању међународних уговора и споразума и то: Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Републике Македоније о изручењу; Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Републике Словеније о међусобном извршавању судских одлука у кривичним стварима; Предлог закона о потврђивању Уговора између Владе Републике Србије и Владе Државе Палестине о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Народне Демократске Републике Алжир о узајамном подстицању и заштити улагања.
Председник је предложио да се на овој седници разматрају и Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Вишем јавном тужилаштву у Ужицу и Предлог одлуке о престанку функције јавног тужиоца у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару, које је поднео Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу Народне скупштине.
Такође, предложено је да се размотре и Предлог одлуке о разрешењу члана Националног савета за високо образовање, који је поднео Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво Народне скупштине и Предлог одлуке о давању сагласности на Одлуку о измени Одлуке о образовању и раду стручне службе Повереника за заштиту равноправности и Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у стручној служби Повереника за заштиту равноправности, који је поднео Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу Народне скупштине.
Шеста седница Другог редовног заседања одржаће се у Дому Народне скупштине, Трг Николе Пашића 13.Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
четвртак, 27. фебруар

Цео календар догађаја