15. март 2023. Учесници седнице одржане у Општини Мало Црниће

15. март 2023. Учесници седнице одржане у Општини Мало Црниће

Среда, 15. март 2023.

Друга седница Пододбора за праћење стања у пољопривреди у маргиналним – најнеразвијенијим подручјима Републике Србије - подручја са отежаним условима рада у пољопривреди

Подододбор за праћење стања у пољопривреди у маргиналним - најнеразвијенијим подручјима Републике Србије - подручја са отежаним условима рада у пољопривреди одржао је 14. и 15. марта 2023. године седницу ван седишта Народне скупштине, у Општинама Петровац на Млави и Мало Црниће.


На седници је разматрана тачка дневног реда: Сточарство и пољопривреда - шанса одрживог развоја у неразвијеним подручјима Републике Србије и утицај на живот и стандард грађана.
Првог дана седници је, поред чланова Пододбора, присуствовао државни секретар у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Вељко Одаловић, заменик председника Општине Петровац на Млави Горан Ристић и представници пољопривредника.

Седници је председавао председник Пододбора Милија Милетић, а присуствовали су чланови Пододбора Дејан Игњатовић, Момир Стојилковић, др Ненад С. Митровић и народна посланица Наташа Ивановић, која није члан Пододбора.

Другог дана рада, 15. марта 2023. године, седници је поред чланова Пододбора, присуствовао државни секретар у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Вељко Одаловић, председник Општине Мало Црниће Малиша Антонијевић и представници пољопривредника.

Седници је председавао председник Пододбора Милија Милетић, а присуствовали су чланови Пододбора Дејан Игњатовић, Момир Стојилковић и др Ненад С. Митровић.

Подршку за одржавање седнице Пододбора пружио је УНДП и Швајцарска канцеларија за сарадњу, кроз пројекат Јачања парламентарне демократије и инклузивног политичког дијалога – трећа фаза.