Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

 • Sreda, 7. decembar 2016.

  13. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici održanoj 7. decembra, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu i Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2017. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2017. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2017. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Nacionalne službe za zapošljavanje za 2017. godinu i Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2017. godinu, koje je podnela Vlada.

 • Nedelja, 4. decembar 2016.

  12. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na 12. sednici, održanoj 4. decembra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotrili su šest predloga zakona i odluka, koji su predloženi Narodnoj skupštini za razmatranje na Petoj sednici Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2016. godini.

 • Ponedeljak, 14. novembar 2016.

  11. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na 11. sednici, održanoj 14. novembra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava obavili su razgovor sa kandidatima za izbor dva člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

 • Četvrtak, 20. oktobar 2016.

  10. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na 10. sednici, održanoj 20. oktobra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Okvirnog sporazuma o zajmu LD 1768 (2012) između Banke za razvoj Saveta Evrope i Republike Srbije, Predlog zakona o potvrđivanju Finansijskog ugovora „Apeks zajam za mala i srednja preduzeća i druge prioritete III/B“ između Republike Srbije i Evropske investicione banke i Narodne banke Srbije, Predlog zakona o potvrđivanju Okvirnog sporazuma o zajmu LD 1830 (2014) između Banke za razvoj Saveta Evrope i Republike Srbije, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o zajmu (Program modernizacije i optimizacije javne uprave) između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora o zajmu između Vlade Republike Srbije i Fonda za razvoj Abu Dabija za budžetsku podršku, koje je podnela Vlada.

 • Sreda, 12. oktobar 2016.

  Deveta sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici održanoj 12. oktobra, razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o izmenama i dopunama Sporazuma o zajmu između Vlade Republike Srbije kao zajmoprimca i Vlade Republike Azerbejdžan kao zajmodavca za finansiranje izgradnje deonica Ljig – Boljkovci, Boljkovci - Takovo i Takovo - Preljina autoputa E - 763 u Republici Srbiji od 2. februara 2012. godine, koji je podnela Vlada.

 • Četvrtak, 6. oktobar 2016.

  Osma sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici od 6. oktobra, razmotrili Predlog zakona o finansiranju lokalne samouprave, u pojedinostima.

 • Utorak, 4. oktobar 2016.

  Sedma sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici od 4. oktobra, razmotrili Predlog zakona o finansiranju lokalne samouprave, u načelu.

 • Petak, 16. septembar 2016.

  Šesta sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici od 16. septembra, utvrdili pitanja za test provere stručne osposobljenosti iz oblasti javnih nabavki kandidata za izbor dva člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

 • Utorak, 6. septembar 2016.

  Peta sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici od 6. septembra, razmotrili Izveštaj o radu Državne revizorske institucije za 2015. godinu, koji je podneo predsednik Saveta DRI Radoslav Sretenović.

 • Četvrtak, 18. avgust 2016.

  Četvrta sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na četvrtoj sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 18. avgusta 2016. godine, članovi Odbora obavili su razgovor sa kandidatima za izbor predsednika i članova Komisije za hartije od vrednosti i utvrdili Predlog odluke o izboru predsednika i članova Komisije za hartije od vrednosti.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3