Петак, 24. јануар 2020.

73. седница Одбора за европске интеграције

Одбор за европске интеграције је на седници одржаној 24. јануара, размотрио у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о планирању и изградњи и Предлог закона о попису становништва, домаћинстава и станова 2021. године, које је поднела Влада.


Државна секретарка у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Александра Дамњановић и помоћница министра Јованка Атанацковић образложиле су члановима Одбора Предлог закона о изменама и допунама Закона о планирању и изградњи, који су, након краће расправе, прихватили у начелу.

Чланови Одбора су прихватили у начелу и Предлог закона о попису становништва, домаћинстава и станова 2021. године, који је образложила помоћница директора Републичког завода за статистику Снежана Лакчевић.

Седници је председавала заменица председника Одбора Елвира Ковач, а присуствовали су чланови и заменици чланова Одбора др Муамер Бачевац, Душица Стојковић, Владимир Ђурић, Нада Лазић, Вера Јовановић, Весна Марковић, Оливера Пешић, Звонимир Ђокић, Жарко Мићин, Дубравка Филиповски и Драган Вељковић.


Одбори везани за ову активност


Видео (1)

Петак, 24. јануар 2020. | 73. седница Одбора за европске интеграције 24.01.2020.