Уторак, 3. јул 2007.

Петнаеста седница Административног одбора

Чланови Административног одбора су на седници одржаној 3. јула, размотрили Предлог одлуке о остваривању посебних права народног посланика са инвалидитетом, који су поднели чланови Одбора и Предлог одлуке о измени одлуке о образовању Радне групе за израду текста Предлога закона о Народној скупштини и Предлог одлуке о измени одлуке о образовању Радне групе за израду текста Предлога пословника Народне скупштине, које је Одбору поднео председник Народне скупштине Оливер Дулић.Чланови Административног одбора су на седници одржаној 3. јула, размотрили Предлог одлуке о остваривању посебних права народног посланика са инвалидитетом, који су поднели чланови Одбора и Предлог одлуке о измени одлуке о образовању Радне групе за израду текста Предлога закона о Народној скупштини и Предлог одлуке о измени одлуке о образовању Радне групе за израду текста Предлога пословника Народне скупштине, које је Одбору поднео председник Народне скупштине Оливер Дулић.

Седницом Одбора је председавао заменик председника Петар Цветковић. Председавајући Радне групе за израду текста Предлога пословника Народне скупштине Бошко Ристић истакао је да је Радна група на данашњем састанку једногласно прихватила да се Пословником регулише остваривање посебних права особа са инвалидитетом и посебним потребама.

Чланови Одбора су једногласно усвојили сва три Предлога одлука, а седница Одбора ће бити настављена расправом о Предлогу закона о изменама Закона о државним службеницима у појединостима, у четвртак, 5. јула 2007. године у 9.30 часова, након добијања мишљења Законодавног одбора.


Наставак седнице


Административни одбор наставио је 15. седницу, у четвртак, 5. јула 2007. године расправом о Предлогу закона о изменама Закона о државним службеницима у појединостима. Седницом Одбора је председавао заменик председника Одбора Петар Цветковић. Представник предлагача, министар за државну управу и локалну самоуправу Милан Марковић прихватио је амандмане народних посланика Срђана Шајна и Наде Колунџије.

Одбор је једногласно усвојио Предлог закона у начелу и амандмане народних посланика Срђана Шајна и Наде Колунџије, док остали амандмани нису прихваћени.


Одбори везани за ову активностПретходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
субота, 25. март
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја