Административни одбор

 • Понедељак, 3. новембар 2008.

  Двадесет трећа седница Административног одбора

  Административни одбор је, на Двадесеттрећој седници, одржаној 3. новембра, констатовао да је престанком мандата народном посланику Миодрагу Миљковићу, изабраном са Изборне листе За европску Србију – Борис Тадић, остало упражњено посланичко место У Народној скупштини Републике Србије.

 • Понедељак, 3. новембар 2008.

  Двадесет друга седница Административног одбора

  На седници Административног одбора, одржаној 3. новембра, разматран је Извештај Републичке изборне комисије о избору народног посланика ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини Републике Србије.

 • Четвртак, 30. октобар 2008.

  Двадесет прва седница Административног одбора

  На седници одржаној 30. октобра, Административни одбор размотрио је Извештај Републичке изборне комисије о избору народног посланика ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини Републике Србије.

 • Уторак, 28. октобар 2008.

  Двадесета седница Административног одбора

  На седници одржаној 28. октобра, Административни одбор размотрио је оставку коју је Милољуб Албијанић поднео на функцију народног посланика.

 • Уторак, 14. октобар 2008.

  Деветнаеста седница Административног одбора

  На седници Административног одбора, која је одржана 14. октобра, разматран је Извештај Републичке изборне комисије о избору народног посланика ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини Републике Србије.

 • Уторак, 14. октобар 2008.

  Осамнаеста седница Административног одбора

  Административни одбор је, на Осамнаестој седници, одржаној 14. октобра, утврдио да је подношењем оставке народног посланика Ферза Ћеловића, изабраног са Изборне листе За европску Србију – Борис Тадић, престао мандат народног посланика пре времена на које је изабран и предложио да Народна скупштина констатује престанак мандата овом народном посланику.

 • Среда, 8. октобар 2008.

  Шеснаеста седница Административног одбора

  Административни одбор је, на Шеснаестој седници, одржаној 8. октобра, утврдио да је подношењем оставке народног посланика Верана Панића, изабраног са Изборне листе Српска радикална странка-др Војислав Шешељ, престао мандат народног посланика пре времена на које је изабран и предложио да Народна скупштина констатује престанак мандата народном посланику Верану Панићу.

 • Уторак, 7. октобар 2008.

  Петнаеста седница Административног одбора

  Административни одбор је на седници одржаној 7. октобра, којој је председавао председник Одбора Томислав Николић, размотрио Извештај о избору народних посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини, који је поднела Републичка изборна комисија.

 • Уторак, 7. октобар 2008.

  Четрнаеста седница Административног одбора

  На седници одржаној 7. октобра, Административни одбор је утврдио да је, подношењем оставке на функцију народног посланика, престао мандат пре времена на које је изабран Радивоју Милановићу, изабраном са Изборне листе За европску Србију-Борис Тадић.

 • Понедељак, 29. септембар 2008.

  Тринаеста седница Административног одбора

  Административни одбор је на седници одржаној 29. септембра разматрао Извештај о избору народних посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини, који је поднела Републичка изборна комисија.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
петак, 12. август
 • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току