Стефан Кркобабић

СТЕФАН КРКОБАБИЋ

Изборна листа

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ.

Посланичка група

Посланичка група ПУПС - „Три П“

Политичка странка

Партија уједињених пензионера Србије (ПУПС)

Датум потврђивања посланичког мандата

03.08.2020.

Година рођења

1989.

Занимање

дипломирани менаџер за односе са јавношћу

Функција у Народној скупштини Републике Србије

  • Потпредседник Народне скупштине

Чланство у одборима

Чланство у делегацијама

Чланство у групама пријатељства

Место пребивалишта

Београд


Биографија

Датум рођења: 23. фебруар 1989. године
Место рођења: Београд, Србија
Образовање:
- Гимназија „Црњански“
- Факултет за културу и медије, Универзитет Мегатренд
(звање: дипломирани менаџер за односе с јавношћу)

Страни језици: енглески језик; шпански језик

Професионално и радно искуство:

У току студирања са групом младих и перспективних истомишљеника формирао Удружење грађана „Грађанска права и слободе” које има за циљ промоцију грађанских права и слобода.

Свој професионални и радни ангажман започео је 2012. године на позицији Руководиоца новоформираног Сектора за економску политику и развој у Центру за Економску политику, преструктурирање и развој Привредне коморе Београда.

Након остварених и запажених резултата на позицији Руководиоца Сектора на седници Управног одбора Привредне коморе Београда, у марту 2013. године, именован је за Секретара Центра за развој малих и средњих предузећа и предузетништва. Остварио је посебан допринос својим радним ангажовањем на даљој промоцији привреде у Граду Београду са посебним акцентом и сарадњом са Заједницом предузетника.

У току 2015. године, изабран је одлуком привредника Града Београда, као најмлађи потпредседник Привредне коморе Београда у историји коморског система Републике Србије са 26 година и посебним задужењима у области развоја социјалног предузетништва.

После консолидације коморског система у Републици Србији у јануару 2017. године постављен је на место заменика директора Привредне коморе Београда – Привредна комора Србије где остаје све до септембра 2018 године.

Након шест успешних година проведених у коморском систему Србије, оснива привредно друштво које лансира модерну медијско-информативну интернет платформу која има за циљ да брзо и ефикасно информише грађане Републике Србије.

На седници Владе Републике Србије одржане 30.05.2019. године од стране Владе Србије изабран је за вршиоца дужности директора Јавног предузећа за развој планинског туризма „Стара Планина”, Књажевац, где је за скоро 18 месеци свог мандата успео да модернизује и допринесе квалитетном развоју Јавног предузећа са циљем да се поспеши планински туризам на простору туристичког центра Јабучко равниште на Старој Планини.

Након последње одржаних парламентарних избора 21. јуна 2020. године изабран је за народног посланика у 12-том сазиву Народне скупштине Републике Србије на листи Александар Вучић – за нашу децу.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
уторак, 5. јул
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току