Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

 • Уторак, 6. новембар 2018.

  42. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 6. новембра 2018. године, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрao је, у појединостима, Предлог закона о измени Закона о уређењу судова, Предлог закона о изменама Закона о парничном поступку, Предлог закона о заштити података о личности, Предлог закона о изменама и допунама Закона о извршењу ванзаводских санкција и мера, Предлог закона о бесплатној правној помоћи, Предлог закона о лобирању и Предлог закона о допуни Закона о оверавању потписа, рукописа и преписа.

 • Понедељак, 29. октобар 2018.

  41. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници, одржаној 29. октобра, чланови Одбора размотрили су више предлога закона који се налазе на дневном реду Треће седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2018. години, у начелу.

 • Четвртак, 25. октобар 2018.

  40. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 25. октобра, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу разматрао је Прeдлог одлуке о престанку функције председника Вишег суда у Београду, Прeдлог одлуке о престанку функције председника Трећег основног суда у Београду и Прeдлог одлуке о престанку функције председника Прекршајног суда у Нишу.

 • Петак, 21. септембар 2018.

  39. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбра, одржаној 21. септембра, размотрен је Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Француске о размени и узајамној заштити тајних података, који је поднела Влада, а дневни ред је допуњен и предлогом Одлуке о престанку функције председника Основног суда у Сомбору, који је одлуком Високог савета судства изабран за судију Вишег суда у Сомбору.

 • Уторак, 17. јул 2018.

  38. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора, одржане 17. јула, чланови Одбора размотрили су Предлог одлуке о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, који је поднео Високи савет судства.

 • Петак, 13. јул 2018.

  37. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 13. јула, утврдили Предлог одлуке о избору чланова Комисије за контролу извршења кривичних санкција и упутили је Народној скупштини на разматрање.

 • Петак, 15. јун 2018.

  36. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници одржаној 15. јуна, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу ратмотрао је, у појединостима, више предлога закона који су на дневном реду Седмог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

 • Уторак, 12. јун 2018.

  35. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници, од 12. јуна, чланови Одбора размотрили су више предлога закона, које је поднела Влада и народни посланици, а који се налазе на дневном реду Седмог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

 • Петак, 8. јун 2018.

  34. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 8. јуна, чланови Одбора разматрали су предлог кандидата за избор члана Одбора Агенције за борбу против корупције, који су поднела удружења новинара у Републици Србији и предлог кандидата за избор чланова Одбора Агенције за борбу против корупције, који су поднели Заштитник грађана и Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности.

 • Четвртак, 10. мај 2018.

  33. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 10. маја, чланови Одбора размотрили су Извештај о раду јавних тужилаштава на сузбијању криминалитета и заштиту уставности и законитости у 2017. години, Извештај о раду Државног већа тужилаца, Извештај о раду Високог савета судства, Извештај о раду Агенције за борбу против корупције за 2017. годину са Извештајем о спровођењу Националне стратегије за борбу против корупције у Републици Србији за период од 2013. до 2018. године и Акционог плана за њено спровођење, Редовни годишњи извештај заштитника грађана и Извештај о спровођењу Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Закона о заштити података о личности за 2017. годину.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Будите у току