Председник

  • Понедељак, 17. јун 2019.

    Гојковић заказала ванредну седницу за 25. јун

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је 12. ванредно заседање за уторак, 25. јун, на захтев Владе Републике Србије.

  • Петак, 14. јун 2019.

    Гојковић отворила скуп „Борба против насиља над старијим женама“

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је данас скуп „Борба против насиља над старијим женама“ у сусрет обележавању Међународног дана борбе против насиља над старијим особама и истакла да је Скупштина Србије препознала важност ове теме за наше друштво, као и да на овај начин жели да се скрене пажња свеукупне јавности на насиље, и занемаривање са којима се суочавају стари, као посебно осетљива група.

  • Уторак, 11. јун 2019.

    Гојковић сазвала седницу за уторак, 18. јуна

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је 24. Посебну седницу Народне скупштине Републике Србије за уторак, 18. јуна, са почетком у 10 часова.

  • Понедељак, 10. јун 2019.

    Гојковић на отварању седнице Националног конвента

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић говорила је на отварању седме Пленарне седнице Националног конвента о ЕУ о делу извештаја ЕУ о Србији, који се односи на рад Скупштине Србије, који је изазвао пажњу јавности.

  • Четвртак, 6. јун 2019.

    Судије положиле заклетву у Народној скупштини

    Судије, које су први пут изабране на судијску функцију на Петој седници Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2019. години, одржаној 21. маја, положиле су данас заклетву у Народној скупштини, пред председницом парламента Мајом Гојковић.

  • Среда, 5. јун 2019.

    Гојковић отворила састанак Комитета за једнакост и недискриминацију Парламентарне скупштине Савета Европе

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је састанак Комитета за једнакост и недискриминацију Парламентарне скупштине Савета Европе који се одржава у Београду и том приликом истакла да је Србија посвећена изградњи праведног и демократског друштва, као и да је национална и културна разноликост једна од највећих вредности за читаво друштво и зато је наша земља спремна да ту разноликост негује и чува.

  • Среда, 5. јун 2019.

    Гојковић отворила јавну расправу о Нацрту закона о правима детета и заштитнику права детета

    Председница Народне скупштине Републике Србије и Одбора за права детета Маја Гојковић отворила је данас у Скупштини Србије јавну расправу о Нацрту закона о правима детета и заштитнику права детета и истакла да је Србија на путу да добије независну институцију за заштиту права детета и тако заокружи концепт дечјих права.

  • Уторак, 4. јун 2019.

    Гојковић се састала са председником Фондације Конрад Аденауер Норбертом Ламертом

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Фондације Конрад Аденауер Норбертом Ламертом, који у Србији борави поводом одржавања међународне конференције „Градимо мостове – причамо о Европи“.

  • Уторак, 4. јун 2019.

    Гојковић се састала са Лајчаком

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са министром спољних послова и европских послова Словачке Републике и председавајућим ОЕБС-а Мирославом Лајчаком.

  • Понедељак, 3. јун 2019.

    Гојковић са председником Државне думе Руске Федерације

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачиславом Володином, који борави у посети Србији, a председници два парламента су отворили и четврто заседање Комисије за сарадњу Скупштине Србије и Државне думе.

  • Понедељак, 3. јун 2019.

    Гојковић и Володин обишли Красношчекова

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић и председник Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачислав Володин обишли су данас држављанина Руске Федерације и припадника УНМИК-а Михаила Красношчекова, повређеног у акцији припадника специјалне јединице НЈСО на северу Косова и Метохије, који је на ВМА пребачен из КБЦ Косовска Митровица на даље лечење.

  • Понедељак, 3. јун 2019.

    Гојковић честита Рамазански Бајрам

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честита свим грађанима Србије муслиманске вере Рамазански Бајрам.

  • Субота, 1. јун 2019.

    Председник Државне думе у понедељак, 3. јуна у посети Србији

    Делегација Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације, коју предводи председник Државне думе Вјачеслав Володин, боравиће у понедељак, 3. јуна у посети Републици Србији, поводом четврте седнице Комисије за сарадњу Народне скупштине Републике Србије и Државне Думе Руске Федерације.

  • Четвртак, 30. мај 2019.

    Гојковић сазвала Посебну седницу за понедељак, 3. јун, обраћање председника Државне думе Руске Федерације

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Посебну седницу Народне скупштине за понедељак, 3. јун, на којој ће се обратити председник Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачеслав Володин.

  • Четвртак, 30. мај 2019.

    Гојковић се састала са Фабрицијем

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са шефом Делегације Европске уније у Републици Србији Семом Фабрицијем, који је том приликом председници Народне скупштине уручио Годишњи извештај Европске комисије о Републици Србији.

  • Петак, 24. мај 2019.

    Гојковић на трибини „Жене живе и на селу“ у Горњој Трепчи

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић учествовала је данас на трибини „Жене живе и на селу“ у Горњој Трепчи, у оквиру кампање за оснаживање жена у сеоским срединама.

  • Понедељак, 20. мај 2019.

    Гојковић сазвала седницу Народне скупштине за среду, 22. маја

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Шесту седницу Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије за среду, 22. маја, са почетком у 10 часова.

  • Петак, 17. мај 2019.

    Гојковић сазвала Посебну седницу, на дневном реду извештај о Косову и Метохији

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Посебну седницу Народне скупштине за понедељак, 27. мај, а на дневном реду биће извештај о Косову и Метохији.

  • Петак, 17. мај 2019.

    Гојковић се састала са делегацијом Парламента Републике Кореје

    Председница Народна скупштина Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са делегацијом Парламентарне групе пријатељства са Србијом у Парламенту Републике Кореје, коју предводи председник ПГП Ђонгу Ли.

  • Среда, 15. мај 2019.

    Гојковић упутила телеграм саучешћа поводом смрти Мише Јанкетића

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић упутила је телеграм саучешћа породици Михаила Мише Јанкетића.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
четвртак, 28. март

Цео календар догађаја

Будите у току