Саопштења за јавност

  • Уторак, 13. фебруар 2007.

    Сазвана Прва седница Народне скупштине Републике Србије

    Председник Народне скупштине Републике Србије Предраг Марковић заказао је Прву седницу Народне скупштине Републике Србије за среду, 14. фебруар 2007. године, са почетком у 12 часова.

  • Четвртак, 7. децембар 2006.

    Сусрет делегација Одбора за европске интеграције Парламената Србије и Мађарске

    Делегација Одбора за европске интеграције Народне скупштине Републике Србије, коју је предводила председница Сузана Грубјешић, разговарала је данас у Дому Народне скупштине са делегацијом Одбора за европске послове Парламента Мађарске, на челу са председником Матијашом Ершијем.

  • Уторак, 21. новембар 2006.

    Разговор са регионалним директором Светске банке за југоисточну Европу и централну Азију

    Потпредседник Народне скупштине Републике Србије Раде Обрадовић разговарао је 21. новембра са регионалним директором Светске банке за југоисточну Европу и централну Азију Орсалијом Каланцопулос о спровођењу економских и политичких реформи у Србији.

  • Уторак, 21. новембар 2006.

    Чланови одбора за правосуђе и управу разговарали са известиоцем Парламентарне скупштине Савета Европе

    Делегација Одбора за правосуђе и управу Народне скупштине Републике Србије, коју је предводио члан Одбора Горан Раковац, разговарала је 21. новембра у Дому Народне скупштине са Тонијем Лојдом, известиоцем Парламентарне скупштине Савета Европе за сарадњу земаља бивше Југославије са Међународним трибуналом за ратне злочине у Хагу.

  • Понедељак, 13. новембар 2006.

    Разговор о кршењу права запослених као облику насиља у друштву

    Одбор за иностране послове, у сарадњи са радном групом за равноправност полова Пакта за стабилност за Југоисточну Европу, организовао је у Дому Народне скупштине састанак на коме је разговарано о кршењу права запослених као облику насиља у друштву.

  • Понедељак, 6. новембар 2006.

    Сазвана Друга посебна седница Народне скупштине Републике Србије у 2006. години

    Председник Народне скупштине Републике Србије Предраг Марковић сазвао је Другу посебну седницу Народне скупштине Републике Србије у 2006. години, за среду 8. новембар, са почетком у 12 часова.

  • Четвртак, 2. новембар 2006.

    Делегација Мисије ОЕБС-а за Косово и Метохију у Народној скупштини Србије

    Представници посланичких група у Народној скупштини Републике Србије, Г17, Демократске странке и Демократске странке Србије имали су,2. новембра,у Дому Народне скупштине,одвојене разговоре са делегацијом Мисије ОЕБС-а на Косову и Метохији, коју је предводио шеф Мисије и заменик специјалног изасланика генералног секретара УН Вернер Внент.

  • Субота, 28. октобар 2006.

    Међународну и домаћу контролу референдумског процеса врши 1403 посматрача и 32 преводиоца

    На позив председника Народне скупштине Републике Србије Предрага Марковића, одмах по расписивању референдума када је званично још једном подсетио на процес припреме, усаглашавања и усвајања новог Устава Републике Србије, поред позитивних оцена, највеће европске организације су, уз дозволу Републичке изборне комисије, у кратком року обезбедиле и велики број посматрача који ће на територији Србије посматрати дводневни референдумски процес, а посебно сигурност гласачких кутија у ноћи између 28. и 29. октобра, као и изјашњавање притворених лица.

  • Четвртак, 26. октобар 2006.

    Ad hoc делегација Парламентарне скупштине Савета Европе посматраће спровођење референдума

    Шеф Сталне делегације Народне скупштине Републике Србије у Парламентарној скупштини Савета Европе Милош Алигрудић и чланови делегације Милољуб Албијанић и Душан Пророковић разговарали су 26. октобра у Дому Народне скупштине са члановима adhocделегације Парламентарне скупштине Савета Европе који су, као мониторинг мисија, дошли у Србију да прате спровођење референдума ради потврђивања новог устава Републике Србије.

  • Уторак, 24. октобар 2006.

    Мониторинг мисија Комитета министара Савета Европе

    Делегација Комитета министара и Секретаријата Савета Европе за Србију, борави у нашој земљи од 24. до 27. октобра.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току