Радна тела

  • Четвртак, 10. децембар 2015.

    155. седницa Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 10. децембра 2015. године размотрио амандмане на предлоге закона који су на дневном реду Осме седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години.

  • Четвртак, 10. децембар 2015.

    42. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници од 10. децембра, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду разматрали су амандман на члан 2. Предлога закона о изменама и допунама Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју, који је са исправком поднео народни посланик Маријан Ристичевић. Чланови Одбора усвојили су амандман са исправкама.

  • Четвртак, 10. децембар 2015.

    77. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници одржаној 10. децембра, разматрали, у појединостима, Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину, Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему, Предлог закона о изменама и допунама Закона о акцизама и Предлог закона о допунама Закона о утврђивању јавног интереса и посебним поступцима експропријације и издавања грађевинске дозволе ради реализације пројекта ''Београд на води''.

  • Четвртак, 10. децембар 2015.

    „Заштита деце у Србији – од закона до спровођења“

    Одбор за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва организовао је, у Дому Народне скупштине, јавно слушање на тему „Заштита деце у Србији – од закона до спровођења“, на предлог Друштва за развој деце и младих.

  • Четвртак, 10. децембар 2015.

    41. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници од 10. децембра, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрили су два амандмана са исправком, које је на Предлог закона о изменама и допунама Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју поднео народни посланик Маријан Ристичевић.

  • Среда, 9. децембар 2015.

    76. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници од 9. децембра, размотрили више предлога закона и одлука уврштених у дневни ред Осме седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2015. години.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    154. седницa Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 8. децембра, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину са Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2016. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2016. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Националне службе за запошљавање за 2016. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2016. годину, Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему, као и Предлог закона о изменама и допунама Закона о акцизама, који је поднела Влада.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    33. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва, одржаној 8. децембра, чланови Одбора разматрaли су, у начели, Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину - Раздео 28 Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2016. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Националне службе за запошљавање за 2016. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2016. годину.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    37. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику размотрио је, на седници од 8. децембра, Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину, Раздео 20 – Министарство привреде, Раздео 26 – Министарство рударства и енергетике и Раздео 30 – Министарство трговине, туризма и телекомуникација.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    13. седница Одбора за дијаспору и Србе у региону

    На седници Одбора за дијаспору и Србе у региону, одржаној 8. децембра, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину, у делу који се односи на Управу за сарадњу с дијаспором и Србима у региону.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    39. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној 8. децембра, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрили су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину, раздео 23 - Министарство пољопривреде и заштите животне средине.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    53. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одржаној 8. децембра, чланови Одбора разматрали су, у начелу, Предлог закона о допуни Закона о Уставном суду, који је поднела Влада.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    35. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора за културу и информисање одржаној 8. децембра, чланови Одбора су разматрали Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину – раздео 27.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    30. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

    Чланови Одбора за образовање, науку и технолошки развој и информатичко друштво су на седници одржаној 8. децембра, разматрали Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину-раздео 24 Министарство просвете, науке и технолошког развоја и раздео 29 Министарство омладине и спорта, који је поднела Влада.

  • Уторак, 8. децембар 2015.

    32. седница Одбора за здравље и породицу

    На седници Одбора за здравље и породицу, одржаној 8. децембра, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину, Раздео 25 – Министарство здравља, са Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2016. годину.

  • Понедељак, 7. децембар 2015.

    49. седница Одбора за европске интегрaције

    На седници Одбора за европске интеграције одржаној 7. децембра, чланови Одбора размотрили су у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о акцизама, који је поднела Влада.

  • Петак, 4. децембар 2015.

    29. седница Одбора за образовање науку, технолошки развој и информатичко друштво

    На седници Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржаној 4. децембра, разматран је Предлог закона о спорту, у начелу и Предлог закона о изменама и допунама закона о научноистраживачкој делатности, у начелу, које је поднела Влада.

  • Петак, 4. децембар 2015.

    153. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 4. децембра 2015. године, разматрани су амандмани на Предлог закона о рударству и геолошким истраживањима, који је поднела Влада.

  • Петак, 4. децембар 2015.

    36. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 4. децембра, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, Предлог закона о рударству и геолошким истраживањима.

  • Четвртак, 3. децембар 2015.

    32. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    Поводом обележавања 3. децембра, Међународног дана особа са инвалидитетом, Одбор за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва и Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова одржали су заједничку седницу на тему „Инклузија особа са инвалидитетом – приступачност и оснаживање“.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току