Одбор за културу и информисање

  • Понедељак, 18. мај 2015.

    25. седницa Одбора за културу и информисање

    На седници одржаној 18. маја, Одбор за културу и информисање размотрио је Извештај о спровођењу Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Закона о заштити података о личности, за 2014. годину, који је поднео Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, у делу који се односи на спровођење Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја.

  • Понедељак, 11. мај 2015.

    24. седницa Oдбора за културу и информисање

    На седници одржаној 11. маја, Одбор за културу и информисање размотрио је и прихватио Информацију о раду Министарства културе и информисања за период јануар-март 2015. године.

  • Уторак, 7. април 2015.

    23. седницa Oдбора за културу и информисање

    На седници одржаној 7. априла, чланови Одбора за културу и информисање размотрили су Информацију у вези са приватизацијом Авала филма.

  • Четвртак, 2. април 2015.

    22. седница Одбора за културу и информисање

    На седници одржаној 2. априла, Одбор за културу и информисање утврдио је Предлог одлуке о давању сагласности на Статут Регулаторног тела за електронске медије.

  • Среда, 18. март 2015.

    21. седницa Oдбора за културу и информисање

    На седници одржаној 18. марта, чланови Одбора за културу и информисање разматрали су Извештај о власничкој структури и контроли медија у Србији Савета за борбу против корупције Владе Републике Србије.

  • Четвртак, 5. март 2015.

    20. седница Одбора за културу и информисање

    На седници одржаној 5. марта, чланови Одбора за културу и информисање дискутовали су о реализацији усвојеног плана јавних слушања.

  • Понедељак, 22. децембар 2014.

    19. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора за културу и информисање одржаној 22. децембра, чланови Одбора су разматрали Предлог закона о буџету Републике Србије за 2015. годину – раздео 27 и одлучивали о организовању јавног слушања о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о култури.

  • Четвртак, 18. децембар 2014.

    18. седница Одбора за културу и информисање

    На седници одржаној 18. децембра, чланови Одбора за културу и информисање разговарали су о тренутној ситуацији у вези са биоскопом „Звезда“.

  • Понедељак, 15. децембар 2014.

    17. седница Одбора за културу и информисање

    Одбор за културу и информисање одржао је, 15. децембра, седницу у форми округлог стола на тему „Обележавање 10 година рада Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности“.

  • Четвртак, 4. децембар 2014.

    16. седница Одбора за културу и информисање

    Чланови Одбора за културу и информисање су на краћој седници, одржаној 4. децембра, одредили известиоца Одбора поводом разматрања Предлога закона о потврђивању Европске конвенције о заштити аудиовизуелног наслеђа, који је поднела Влада.

Будите у току